Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(svajingos_aukstumos @ 2010 08 19, 15:50)
Taip pensinio amziaus zmonems cia freedom pass vazinejimas nemokamas metro busu,gali kreiptis i councila bet daugiau info rasi transport of london website. Gal gautum kazkiek uz renta jei moki apmoketu kaip tu islaikai zmogu,daugiau ir tikslios informacijos tikrai rasi savo councilo website arba tiesiog nuejus su mama i councilo skyriu tai tiesiai ir uzpildytum dokumentus kas butu reikalinga...

svajingos_aukstumos Paskelbta Vakar, 23:10
If you were born on or before 5 April 1950, and your sole or principal residence is a London borough, you can apply for a Freedom Pass to help you get around London.

If you were born on or after 6 April 1950 you need to check when you will become eligible.

Del apmokejimu gali buti kad reikalingas gal kaziek pragyventas laikas anglijoj.
Dolyte Paskelbta Vakar, 22:47
QUOTE(svajingos_aukstumos @ 2010 08 19, 15:50)
Taip pensinio amziaus zmonems cia freedom pass vazinejimas nemokamas metro busu,gali kreiptis i councila bet daugiau info rasi transport of london website. Gal gautum kazkiek uz renta jei moki apmoketu kaip tu islaikai zmogu,daugiau ir tikslios informacijos tikrai rasi savo councilo website arba tiesiog nuejus su mama i councilo skyriu tai tiesiai ir uzpildytum dokumentus kas butu reikalinga...

As manau, jei zmogus nemokejes mokesciu, nelabai kas jam suteiks kazka

Aciu, merginos uz atsakymus. Bandysiu rasti laisvo laiko nukleiauti i councila.
Geros dienos! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2010 08 19, 21:41)
, uz vaika gausim po 20 svaru i savaite, bet kokia dar yra pasalpa kur sake kad jai pajamos nevirsija 30 000 gal daba jau 40 000 yra mokama?  blush2.gif , beto kodel man sake kad jai mes uzdirbam maziau negu 40 000 tai gausim ir uz vaika didesnes pasalpas ? apie ka cia eina sneka, gal galite paaiskinti? 4u.gif

Kai seimos pajamos virsija 25.000...su vienu vaiku priklauso tik tas minimumas...£545 i metus jei gerai pamenu...tai ir iseina £10/11 i savaite biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif vis geriau negu nieko g.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mergynos,
noriu paklausti ir as,
mano dukrai 3 su puse, neseniai atvaziavom, tai dar nevisai suprantu siuos sistemos, ieskau darzelio, bet viena kaimyne patare, kad geriau chilminderis, gal zinot kaip cia yra su apmokejimais? zinau, kad tokio amziaus priklauso po 3 val. i diena nemokamai, bet ar tai galioja ir tiems childminderiams ar tik darzeliams? ir kaip cia veikia child tax credit? mano vyras dirba full time, uzdirba 6,34 i val. neatsaicius mokes., as nedirbu, turiu dar viena 1,4m. mergaite, ar sitoj situacijoj galima tiketis ctc? ir kokiu dar benefitu galima teirautis? uzpildziau vyro working tax credit, child benefit, housing benefit ir council tax benefit. gal yra daugiau ismananciu sioje sferoje, patarkit prasau . blush2.gif
is anksto dekoju. gyvenam northamptone.
Atsakyti
4u.gif ,
ir dar noriu paklausti Local Housing Allowance ir housing benefit, cia gi skirtingos pasalpos, kuo jos skyriasi ir kada skiriama pirmoji(LHA)? aciu 4u.gif
Atsakyti
LHA tai ne pasalpa. o tavo council nustatoma maximum suma pagal rajona, kiek galetu apmoketi uz tam tikra property. i lha atsizvelgia HB kai daro sprendima.
kad daugiau nei tiek ir tiek negausi.

jau ne viena karta rasiau cia...
Papildyta:
keli puslapiai atgal jau rasiau apie apmokejimus tax creditu
Atsakyti
aciu, as maciau tavo zinute apie tai, kad reik pranest tel koki darzeli lankysim ir t.t., mane domina ar mums galima tiketis ctc, kai vyras dirba, o as ne?
Atsakyti
QUOTE(Lirina @ 2010 08 21, 16:45)
aciu, as maciau tavo zinute apie tai, kad reik pranest tel  koki darzeli lankysim ir t.t., mane domina ar mums galima tiketis ctc, kai vyras dirba, o as ne?

zinoma. child tax creditus aisku kad gausite. bet va darzelio ar aukles jau neapmokes. nes tu namie sedi. tai gali vaikus pati ziuret
Atsakyti
4u.gif aciu uz atsakima,
bet ar priklauso tie 15 nemok. valandu, skirtu 3-4m. vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Lirina @ 2010 08 22, 20:37)
4u.gif aciu uz atsakima,

Man darželyje sakė,kad turiu būt dirbanti,jei noriu gaut tas nemokamas 15 val. per savaitę savo vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Lirina @ 2010 08 22, 19:37)
4u.gif aciu uz atsakima,

taigi aiskiai atsake... nedirbanr negauni ju... cia tik dirbantiem lengvata... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lirina @ 2010 08 22, 20:37)
4u.gif aciu uz atsakima,

QUOTE(Kauske @ 2010 08 22, 23:42)
Man darželyje sakė,kad turiu būt dirbanti,jei noriu gaut tas nemokamas 15 val. per savaitę savo vaikui.

QUOTE(Daumox @ 2010 08 23, 07:16)
taigi aiskiai atsake... nedirbanr negauni ju... cia tik dirbantiem lengvata... mirksiukas.gif

Jos priklauso visiems vaikams,be skirtumo ar tevai dirba ar ne. Nebent kazkoks pakeitimas isejo ant dienu,bet tikrai nieko negirdejau. Mano sunus va rudeni pradeda lankyt ir as tikrai siuo metu nedirbu.
Cia privaciam darzelyje gali nepriiminet tom 3 val nes neapsimoka.
Atsakyti