Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Pedingtonai-apžiūrėjau jau ir tavo bloge, ir čia gražuolę Sakurą. Nuostabūs spalviniai deriniai, taip švelnu, net paslaptinga. O ką simbolizuoja kaspinas ant meškutės nugaros-ar drugelio sparnus? ar sakuros žiedą? ar ką kitą? Kas tai bebūtų-man labai patinka wub.gif

Arbatėle-tavo visi meškučiai -nuotaikingi, ne išimtis ir Marcipanas smile.gif O jau vardas, vardas... rolleyes.gif Nuostabus thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Negaliu, koks fainas vardas bigsmile.gif

Per vasarą, žiūriu, tikrai visos kažkur labai nutilo g.gif Tikiuosi, kad pasibaigus atsotogų metui sugužės atgal, pašurmuliuosim ir vėl, ane?

Žm@nyte -dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau užbaigiau vieną iš kelių pradėtų meškiukų. Susipažinkit-Matilda smile.gif
user posted image
IMG_3931 von Ieva-vaje auf Flickr

Ūgis-10,5cm.
Išsamesnis aprašymas ir daugiau nuotraukų ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 31 rugpjūčio 2010 - 22:25
Sveikos meragites 4u.gif Su rugsejo 1- aja visas, kurios plusa, ruosia savo mazuosius darzeliams ir mokykloms biggrin.gif
Žm@nyte ,nuosirdziausi sveikinimai soske.gif
Arbateles Marcipanas, kaip visada, siltas meskiukas. Ir kaip Ievuschka sake - be galo skanus vardas thumbup.gif
Pedingtonai, Sakuros aksesuarai kokie wub.gif , spalvu gama wub.gif Labai man grazu thumbup.gif
Ievuschka, nu tavo Matilda tai mane is koto isverte wub.gif Kaip ir visi tavo meskiai, ne siaip meskis, o visa istorija wub.gif
Atsakyti
Ievushka, kokia meilybė wub.gif Ir pasakojimas, ir priedai, man patinka viskas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Eilinį kartą įsitikinu, kad geriau nelįst į šitą temukę, nes galima įsivaryti kompleksų visokių dėl savo beveidžių mini žvėrelių biggrin.gif
Labai labai reikia pagalbos... ieškau ir kvailai nerandu labai paprastos iškarpos - buvo kažkur meškučių temoje... Reikia ZUIKIO smile.gif Tokio tikro, kurio galva, žiūrint iš profilio, būtų ovalo formos. kūną nusipieščiau pati, bet labai reikia galvytės....

Guli sendinto mocherio gabaliukas, ausis zuikiškas kaišioja, nori kavos pupelių pilvuke... ir sunkių ausų...

Čia aš šiaip... tom, kurios bijo miniukų... Mano benosis primityvukas, gimęs per vieną dieną. Gyvuliukas ir tiek. Nekonkrečios rūšies biggrin.gif Pilvuke biseris, Gyvuliukas telpa į delną ir gali jame išsimiegoti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 02 rugsėjo 2010 - 18:22
Sveikinam su pirmuoju meškutėliu, žostaute

Yra puikus forumas http://www.prettytoys.ru
Ten daugybė iškarpų ne tik zuikių, meškų, begemotų, dramblių... bet ir kulverstukų, augalų, grybų...na ką tik galima sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 09 02, 19:24)
Sveikinam su pirmuoju meškutėliu, žostaute

Yra puikus forumas http://www.prettytoys.ru
Ten daugybė iškarpų ne tik zuikių, meškų, begemotų, dramblių... bet ir kulverstukų, augalų, grybų...na ką tik galima sugalvoti.

Jis nėra pirmas blush2.gif dar buvo pora žvėrelių, gimusių prieš Kalėdas, plius dar vienas miniukas. Tiesiog jie pas mane balvonai tokie, ale kad man tokie labai smagūs smile.gif Šitam norėjau ir akis iš kryžiukų padaryt,bet ai...
Dėkui labai už nuorodą 4u.gif Einu ieškot savo zuikio.
Atsakyti
žostaute, o man zaismingas atrodo tavo benosis nekonkrecios rusies lotuliukas.gif thumbup.gif Ir tas pavadinimas labai pralinksmino lotuliukas.gif
Atsakyti
Ooo, seniai čia bebuvau, vis fb pasižiūriu. Pedingtono gražuolę ten jau apžiūrėjau. Man nuostabiai gražus kailiukas ir išvis spalvinis derinys.
Ievushka tavo Matilda nuostabi wub.gif seniai tokio meilumo padarėlį mačiau.
Arbatėle tavo toks geruolis meškis. Labai gražiai pilvukas išsiuvinėtas. Toks kruopštus darbelis.
Aš pasigirsiu, kad pagaliau pagaliau šiom dienom ir aš parodysiu jau čia nevaikišką meškį o gal net du smile.gif

Mergaitės prašymas, gal kas turit atliekamo medvilninio kailiuko parduot?
Atsakyti
As cia galne i tema, bet gal turite meskiuku iskarpu. Im-bear kazkada siunte visoms, kai dalyvavom konkurse, bet neissisaugojau. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Im-bear bloge yra iskarpu.
http://ina-smirnova......free patterns
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 08 30, 00:32)

Žm@nyte -dideliausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif
Atsakyti