Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

daiva_z - o jei ne paslaptis, ką žadi sendinti? ar žaislą kokį siuvi? smalsumas pagavo ax.gif

Zhuvycia-dzėkavoju dzėkavoju smile.gif tai tu felfetavos spalvos fanė?

mama_gulbe-ačiū, gulbele! Tikrai pasiūsi, ir tikiu-kad dar gražesnę! Sėkmės!

Atsakyti
Jau rasiau bloge, bet ir cia pasikartosiu - zuikute superine, ievuschka!!!
Atsakyti
Aš irgi jau psisakiau bloge, bet kai toks grožis , tai visai nesunku ir pasikartoti: N-U-O-S-T-A-B-U wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės hi.gif
Arbatėlė-ačiū už atsakymą.Tik su tuo vaškavimu man vistiek liko klausimų:kaip gražiai (neišterliojant to ko nereikia) išvaškuot,kiek kartų vaškuot , ar vaškuojant naudojat kokias pagalbines priemones?
Žodžiu,sėdėjau aš krūmuose ilgai,beveik nuo pat pirmos jūsų temos ax.gif .Žaviuosi jumis,jūsų darbai tiesiog fantastiški thumbup.gif . Neištvėriau ir aš (čia jus kaltos biggrin.gif ),pamėginau...rezultatu likau nepatenkinta-labai daug kalidų,bet aš to ir tikėjausi.
Taigi mano PIRMASIS meškiukas Čiobrelis.Ūgis 24cm.Pasiūtas pagal Елены Виноградовой meškiuko"Buka" iškarpą"(žynoma visiškai nepanašus išėjo).Pasiūtas iš dirbtino kailio(labai nekokio),pėdos ir vid.ausų dalis iš lininio audinio,akys stiklinės,bet labai prastos kokybės(parduotuvė"geros akys"),kimštas sinteponu,nosis siuvinėta "muline" siūlais ir vaškuota,sujungtas siūlu(kažkokiu labai stipriu,ale statybiniu)
user posted image user posted image user posted image user posted image
Fotografas iš manęs nekoks blush2.gif
Labai norėčiau kritikos ir patarymų,nors ir nepatiko rezultatas manu,kad dar bus meškiukų topsecret.gif
Atsakyti
Laba, žolėse sėdinti Liudmilka biggrin.gif
Kaip pirmam meškiui, tai tavo meškius tikrai puikus, pamatytum mano pirmą lotuliukas.gif
Kiekvieną kart siūdama tobulėji. Kailis meškoje - labai daug reiškia. Kai aš perėjau nuo dirbtinių kailių ant natūralių, tai rezultatas irgi skyrėsi smile.gif Nors iš dirbtinio kailio irgi galima pasiūti labai gerą meškutį, bet kai kartą pabandai iš kokybiškų medžiagų, tai nesinori grįžti prie sintetikos (čia mano nuomonė)
Parašyk man į AŽ, savo mail'ą atsiųsiu pamokėlių kaip statyti akis , ausis , siuvinėti nosį. Ir ne dėl to, kad kažkas negerai tavo meškoj, o tiesiog palengvinti ateičiai wink.gif
O tavo meškoj man norėtųsi akis giliau įstatyti, t.y. įtraukti. Labai faina meškučio forma.
Sėkmės darbuose smile.gif
Atsakyti
Im-bear, Pedingtonai -dėkui dar kartą už gražius žodžius mano kiškutei Zuzi smile.gif

O Čiobrelis tikrai mielas meškutis! Gražiai dera kailiuko , nosies ir lininės medžiagos spalvos thumbup.gif Ir man labai patiko snukučio apkirpimas-taip gražiai pereina kailiukas nuo ilgo iki trumpo plauko thumbup.gif

O fotografuoti tamsų meškutį tikrai nelengva, ypač lauke. Pabandyk namie pasitreniruoti šviesią dieną, bet kad nešviestų tiesioginiai spinduliai į Čiobrelį.

Liudmilka- tu šaunuolė clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 27 spalio 2010 - 12:08
Ievuschka , labai miela tavo zuikute wub.gif
Liudmilka, tikrai saunuole esi, kad vis tik is tu krumu islindai biggrin.gif Saunus tavo meskinas, o dar ir stovi bigsmile.gif thumbup.gif
Pedingtonai, ir man atsiusk, gal ir as ka naujo suzinosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2010 10 27, 12:57)
[Pedingtonai[/color], ir man atsiusk, gal ir as ka naujo suzinosiu lotuliukas.gif

Tai parašyk mail'ąwink.gif
Atsakyti
Oi, dabar tik aptikau tavo zinute Rasa, o failiukus jau gavau, aciu labai blush2.gif Gavau man naudingos informacijos 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū atsiliepusiom ir gerais žodžiais padrąsinusiom. 4u.gif
O akis ir man norėjosi giliau įstatyt,tik jų kojelės buvo tokios silpnos,kad pabijojau labiau traukti.
O dabar rodau tikrai pati pati pirmą pačios siūta meškuti...
user posted image
Atsakyti
labai faunutis meskutis wub.gif

ir nosiukas toks putlus, graziai issiutas thumbup.gif

o kur galima rasti blakstienu? nes mastau apie meskyte kad siusiu, sanariukus jau penkt gausiu o va blakstienas pamirsau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 28 spalio 2010 - 08:34
QUOTE(Liudmilka @ 2010 10 27, 17:48)
Labai ačiū atsiliepusiom ir gerais žodžiais padrąsinusiom. 4u.gif
O akis ir man norėjosi giliau įstatyt,tik jų kojelės buvo tokios silpnos,kad pabijojau labiau traukti.

O tu pabandyk pirmiausia įtraukti medžiagą su stipriu siūlu tose vietose, kur bus akys. Susidarys akiduobės, ir tik tada įstatyk akis, nebereikės taip stipriai tempti už akių kojelių ir rizikuoti, kad nutrūks.
Atsakyti