Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Labukas, merginos! Nors sitas kailiukas niekad man nepatiko, bet dragonfly* meskiukas is jo tiesiog nuostabus wub.gif O jau aksesuaru kruopstumas ir grazumas... mega_shok.gif As ji siandien gyvai apziurejau ir apciupinejau thumbup.gif

O truputi veliau parodysiu koks stebuklas pas mane apsigyveno.... Laukiau jo ilgai ir labai kantriai - tikriausiai virs puse metu laukiau. Ir pagaliau siandien as tokia laiminga! Net paaiskinti negaliu, nes zodziu truksta doh.gif Niekad neuzsakinejau kitu autoriu meskiuku, nes esu labai priekabi tam, kas gyvens salia manes ilga laika rolleyes.gif Turiu nedidele meskiuku kolekcija, bet juos pirkau jau pamacius ir pagal principa "labai-labai-noriu-nes-taaaaip-patinka!" O si karta ryzausi uzsisakyti meskiuka ir nei kiek nesigailiu - pataikyta tiesiai i sirdi!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Tik kolkas neturiu nuotrauku, bet tikiuosi greitai turesiu))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 09 lapkričio 2010 - 13:01
Che che o čia aš įsikišiu smile.gif
Ar pamenat iš vaikystės kas mokėjo daug burtų, žinojo įvairių paslapčių ir turėjo mėlyną skėtį su žalios papūgos galva? Aga, Merė Popins. Kai siuvau šitą meškutę iškart supratau, kad būsima jos šeimininkė man padarė praktiškai tokią pačią įtaką kaip Merė Popins vaikystėje. O ir jos pačios vidus labai turtingas ir išmoningas. Nežinau kas taikliau galėtų atspindėt. Taigi gimė Merina smile.gif su Merės Popins skėčiu (autorius maniškis smile.gif )

user posted image

daugiau nuotraukų
Atsakyti
Taip-taip, štai šita stebuklinga meškutė dabar gyvens pas mane))) Ačiū tau, dragonfly*, neįsivaizduoji kaip nuostabiai šiandien jaučiuosi wub.gif Padarei man tokia šventę kaip mažam vaikui thumbup.gif

Ir atskiras dėkui tavo vyrui - tokio fantastiško skėčio dar nemačiau bigsmile.gif Merginos, ten toookia superine papuga išdrožtaaaaaa wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 09 lapkričio 2010 - 16:15
wub.gif
fantastiniiai meskiukai
o tai sketis dar issiskleidzia? blink.gif
ir rankenele isdrozta
tobula wub.gif
Atsakyti
Ne tik sketis, bet ir apykakle kokia bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip pasakiskai ji kvepia wub.gif
Atsakyti
Jetus, kiek grožių bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai patiko ievushkos zuikutė ir dragonfly meškiukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimushka: 15 lapkričio 2010 - 07:35
Po pusės mėnesio internetinės abstinencijos pagaliau prisėdau prie kompiuterio smile.gif

Jetau, kokia Merė Popins rolleyes.gif Nereali thumbup.gif
dragonfly-tu sugebi sukurti tokias nuotaikas, tokius charakterius, kad verčia iš koto... Ir lakūnas-pasakiškas thumbup.gif Negalėjau akių atitraukt doh.gif
Im-bear - galiu tik įsivaizduoti, kokia tu patenkinta rolleyes.gif

Dėkui už komplimentus mano Zuzei ax.gif

Atsakyti
Mano mažutė Amarilė
user posted image
Picture 019 von Ieva-vaje auf Flickr

user posted image
Picture 026 von Ieva-vaje auf Flickr

Daugiau nuotraukų ČIA
Atsakyti
kokia fantastiskai fantastine zuikyte wub.gif wub.gif
o zuikytes zuikiukas koks mielutis, mielybiu mielybe wub.gif