Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 10 27, 12:08)
Laba, žolėse sėdinti Liudmilka biggrin.gif
Kaip pirmam meškiui, tai tavo meškius tikrai puikus, pamatytum mano pirmą lotuliukas.gif
Kiekvieną kart siūdama tobulėji. Kailis meškoje  - labai daug reiškia. Kai aš perėjau nuo dirbtinių kailių ant natūralių, tai rezultatas irgi skyrėsi smile.gif Nors iš dirbtinio kailio irgi galima pasiūti labai gerą meškutį, bet kai kartą pabandai iš kokybiškų medžiagų, tai nesinori grįžti prie sintetikos (čia mano nuomonė)
Parašyk man į AŽ, savo mail'ą atsiųsiu pamokėlių kaip statyti akis , ausis , siuvinėti nosį. Ir ne dėl to, kad kažkas negerai tavo meškoj, o tiesiog palengvinti ateičiai wink.gif
O tavo meškoj man norėtųsi akis giliau įstatyti, t.y. įtraukti.  Labai faina meškučio forma.
Sėkmės darbuose smile.gif

gal ir man galit atsiust?smile.gif
kristinaalminaite@yahoo.com
Atsakyti
as ir noriu pamokeliu, nors nemazai ziurejau
ale nebus gal per mazai blush2.gif
lrzuzu@gmail.com
aciu
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 10 28, 14:01)
as ir noriu pamokeliu, nors nemazai ziurejau
ale nebus gal per mazai  blush2.gif

wub.gif  wub.gif

Labas, abiems persiunčiau:) Ten jokio stebuklo, ale padėti gali:)
Atsakyti
[quote=Pedingtonas,2010 10 28, 18:12]
Labas, abiems persiunčiau:) Ten jokio stebuklo, ale padėti gali:)

As kaip tik dabar bandau savo pirmaji meski...o pamokeles visada tik i gera, kuo daugiau tuo geriau.. smile.gif taigi buciau ir as labai dekinga uz info - kaipjaustis@hotmail.com

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaipjaustis @ 2010 10 28, 21:32)
[o pamokeles visada tik i gera, kuo daugiau tuo geriau.. smile.gif taigi buciau ir as labai dekinga uz info - kaipjaustis@hotmail.com

Aciu smile.gif

lotuliukas.gif Reiks jau tuoj užmokestį imti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Išsiunčiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 28 spalio 2010 - 21:38
aciu wub.gif
dabar kad siusiu bigsmile.gif
per plona siula nosiukui nusipirkau, reikes sotresnio paieskot rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles 4u.gif
dar noreciau paklausti apie snukucio privelima - ar nukerpat kaili, ar ant kailio veliat? ax.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif
Ievushka visų pirma komlimentai kiškutei, nuostabaus meilumo. Ir spalvos kokios gražios.
Ir naujai prisijungusios mergaitės labai gražius sutvėrimus siuvat! puiki pradžia smile.gif

Aš irgi gi noriu pasigirt, Pedingtonui jau minėjau, kad siuvu lakūną, taigis pagaliau. Lėktuvėlį vyras padėjo padaryt. Šiaip nesu tikra, kad su kailiuku tokiu susitvarkiau. Matyt visgi labiau "apžėlusius" reiktu siūt smile.gif

user posted image

daugiau
Atsakyti
Eik tu sau koks lakunas clap_1.gif bigsmile.gif Kaip is filmo "Anglas ligonis" . Fantastiskas meskutis wub.gif wub.gif
Atsakyti
OI, Dragonfly, jau , turbūt, visur pasisakiau apie tavo lakūnąsmile.gif
Rašau jau trečią komentarą, bet žodžių vis dar nerandu. Čia , forume, lengviau, nes yra visur padedantys veideliai wub.gif wub.gif wub.gif
I fall in LOVE wub.gif wub.gif wub.gif
Aaaaa... gal išduosi akinių gaminimo ypatumus, tiksliau akinių stiklai.. aš duoduosi po e-bay akinių ieškodama, bet vat nieko gero nerandu... O laukia dar vienas lakūnas Stasiukas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 08 lapkričio 2010 - 10:57
QUOTE(dragonfly* @ 2010 11 08, 11:35)
Aš irgi gi noriu pasigirt, Pedingtonui jau minėjau, kad siuvu lakūną, taigis pagaliau. Lėktuvėlį vyras padėjo padaryt. Šiaip nesu tikra, kad su kailiuku tokiu susitvarkiau. Matyt visgi labiau "apžėlusius" reiktu siūt smile.gif

Simta metu nebuvau ilindusi i temele, net geda...
Daug daug groziu prisiuvot , tiek daug, kad kol visus apziurejau smile.gif smile.gif
dragonfly*, tavo meskiu N-E-R-E-A-L-U-S. O jau kailiuko grozis, o jau aksesuaru ir lektuviuko grozis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės labai 4u.gif
Pedingtonai akiniai tai klijuota klijuota klijuota. Kaip sumuštinis, čia aišku man vyras padėjo, atrodo įsitraukė jis jau visai tongue.gif sakė nuo aksesuarų ir prie meškų siuvimo prieis. Stiklus iš organinio stiklo pjovė, klijuota kartonas, oda, medžiaga, medvilninė virvelė.
Atsakyti