Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

QUOTE(Arbatėlė @ 2011 02 14, 19:30)
Klausimas:
1vieta - 8 balsai;
2 vieta - 6 balsai;
3 vieta - 7 balsai

Kas daugiau 6 ar 7  g.gif ?

bet 6 daugiau nei 5 wink.gif
aš skaičiavau taip:

I - 8 balsai 4nr, 6 balsai nr 2, 3 balsai nr 1
II - 6 balsai nr 2, 5 balsai nr 4, 4 balsai nr2
III - 7 balsai nr 3, 5 balsai nr 1, 3 balsai nr 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 15 vasario 2011 - 08:32
Prizai fantastiški wub.gif Ech, reikėjo man už ausų tempti savo Valentiną, gal bent pačiupinėti pliušą būčiau gavusi smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai,prizai super thumbup.gif ... Tikrai dar nežinia kada bučiau susigundžiusi nusipirkti tikrą pliušą,o čia kaip iš dangaus blink.gif -ačiū Im-bear
Aš, jei galima blush2.gif,renkuosi geltoną pliušą Nr.2 ir Nr.4 meškiuko iškarpą
Dar karteli ačiū.
Atsakyti
Eikit sau, merginos, isgriuvau is padu swoon.gif Prizai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

labai aciu uz ivertinimus ir kas balsavo uz mano meskuti, kuris man paciai nelabai patiko blink.gif doh.gif bet gyvai jis mielesnis ..jau net kita spejau pasiuti doh.gif lotuliukas.gif

ir supratau kad tikram meskuciui reikia tikru medziagu, kailiuko bent jau... blush2.gif bet buvo smagu deti sanariukus ir dazyti akutes blush2.gif wub.gif

kadangi likau paskutine rinktis tairenkuosi tas kas liko rolleyes.gif

aciu Im-bear wub.gif

o mamytes konkurse butinai irgi dalyvausiu... jau net sanariuku kitu uzsisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 15 vasario 2011 - 10:54
mama_gulbe,o mano dukriukas pasake,kad su tavo meškučiu tai tikrai miegotu.
O kodel neparodai kito pasiūto meškučio?
P.S. Kur pirkai sanariukus?Aš dar vis su siulu,pagal Im-bear schemutę,surenku visas detales.Internete uzsisakyt vienam meškiui visas medžiagas gal per brangiai?
Atsakyti
Labukas 4u.gif Visų pirmą, manau, reikia padėkoti Žm@nytei už konkurso organizaciją 4u.gif Esi tikra šaunuolė, o dėl tų skaičiavimų, tai bendrom jegom ir suskaičiavom biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad visi prizai patiko biggrin.gif Kadangi visos mergaites vilnietes, gal padarome kokį mažą meetuką - visoms prizus ir išdalinsiu. drinks_cheers.gif

Turiu merginoms vilnietems pasiūlymą - galiu atiduoti stiklines amerikietiskas akytes
(14 mm:
melynos - 4 poros
zalios - 2 poros
rudos - 2 poros
violetines - 1 pora

18 mm violetinines 1 pora)

Jos visos su broku - ar vizdis nevaisai apvalus, ar yra toks kaip skilimas stiklo viduje. Šiaip akytes stiprios, dovanoms ar savo namams, ar pabandymams tai tikrai tinka. O jau pardavimui meškiukų su tokiom akytem , aišku, neprikursi...
Tai atiduodu i vienas rankas. Galiu kur nors susitikti (pvz Akropolyje) ir perduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 15 vasario 2011 - 11:57
Im-bear,dėl tokio prizo nors į pasaulio galą lotuliukas.gif .Aš ir akytes paimčiau,aišku, man tiek nereikia,bet galesiu pasidalint su kitomis.
O Žmonytei tai jau tikrai didžiausias AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
as uz meetuka rolleyes.gif rytoj gal ? blush2.gif

as ir paimciau kelias akutes brokuotas rolleyes.gif

o del meskucio - man rodos jis visai ne "tediskas" o "gulbiskas" lotuliukas.gif toks kaip tik pas vaikuti i lova blush2.gif

tai va , meskiukas kitas , cia be sanariuku, su siulu

user posted image

o sanraiukus pirkau www.ornamentai.lt 4u.gif
Atsakyti
Šitas meškius irgi grazuoliukas,taip ir laukia apkabinimų.
Ačiū už info apie sąnariukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 02 14, 10:37)
aš siūlau išsyk skelbti naują konkursiuką [tikiuosi dalyvių ir entuziazmo bus daugiau] skirtą - Mamytės dienai  wub.gif

su tema tarkim - "... aš labai myliu savo Mamą..." arba "Tau, Mamyte"

Jei taip, tai man reikia jau dabar ruoštis, nes aš per savo darbus, vaikus ir kitus monus niekur nesuspėju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 02 18, 15:17)
Jei taip, tai man reikia jau dabar ruoštis, nes aš per savo darbus, vaikus ir kitus monus niekur nesuspėju. doh.gif

bigsmile.gif

aha, as jau sugalvojau vizija wub.gif
Atsakyti