Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

O tai cia visoms galima dalyvauti? as va deka sio forumo taip pat pabandziau meskiuka pasiuti, visai patiko man, tai gal ir spesiu kokia nauja ideja igyvendinti ir iki mamos dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 02 20, 22:58)
O tai cia visoms galima dalyvauti? as va deka sio forumo taip pat pabandziau meskiuka pasiuti, visai patiko man, tai gal ir spesiu kokia nauja ideja igyvendinti ir iki mamos dienos  4u.gif

zinoma kad gali, nera cia VIP isskirtiniu kurios gali dalyvaut, gi nedarom konkursu tik sau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
nedrąsiai prisijungsiu prie Jūsų meškučių mylėtojų būrio 4u.gif Prieš metus kažkurios parduotuvės vitrinoj pamačiau autorinį meškiuką ir labai susižavėjau. Poto internete vis prisižiūrėdavau daugybę autorinių meškučių ir taip matyt užsikrėčiau meškomanja. Tačiau vieną dieną neištvėriau.. griebiau medžiagytę (kokią tik radau namuose), susiradau iškarpą ir štai kas iš to gavosi.
user posted imageuser posted image
user posted image
Pats kūrybos procesas labai patiko, ypač snukučio formavimas. Pirmu blynu likau patenkintas, maniau, išeis blogiau. Nors dabar jau matau kai kuriuos negerumus. Deja, dėl man nežinomos priežasties, pats stovėti ir sėdėti jis nenori unsure.gif Mėgsta į ką nors atsiremti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaahra: 21 vasario 2011 - 20:35
Bet juk pasakiškas meškiukas gavosi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu labai zavus meskutis thumbup.gif wub.gif Ir emocijos kokios veide thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif koks fainulka meskutis wub.gif
as ja uir svajoju pasiuti is normalaus kailiuko, nes kai ne is kailiuko ta inelabai gaunasi graziai g.gif

o kad stovetu tai manau reikia kad butu lygus padukai labiau ir sanraiukus ziurejau instrukcijoj kitaip deti,gal stipriau suspausti, nes mano stipriai suspaustas tai galima sakyt pastovi, bet padukai putlus ,tai vis virsta rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Šitas meškutis be sąnariukų, kitas bus su. O padukai lyg nėra labai putlus. Hmm, reikia dar paeksperimentuoti su tom kojytėm rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaahra: 21 vasario 2011 - 22:44
Stabilumą meškiukui duoda ir granuliatas kojytėse, pilvuke. Tada meškius sunkesnis, jį labiau traukia prie žemės.
Atsakyti
zaahra-pirmas meškutis tikrai labai puikus thumbup.gif Ir tikrai labai jaučiasi meškučio nuotaika, snukutis-su išraiška! Bravo clap_1.gif

O kad stovėtų meškutis lemia labai daug dalykų: jau kaip Arbatėlė minėjo-svoris, taip pat-padukai (nors tam, kad stovėtų, jie tikrai neturi būti idealiai plokšti, stovi ir su pasipūtusiais padukais), ir dar vienas svarbus dalykas-subalansuota lygsvara, o tai priklauso nuo kojų tvirtinimo vietos, t.y. reikia atrasti tą tašką kūnelyje, ties kuriuo tvirtinsis sąnariukas. Ir aišku labai svarbu stipriai užveržti sąnarius, kad jie laisvai nesisukiotų.

zaahra-tik nesijuok, pagalvojau, kad tu-vyrukas smile.gif ir jau norėjau padvigubinti pagyrimų dozę, pamačiusi tokį puikų pirmąjį meškiuką, bet paskui pamačiau tavuosius rankdarbius (pardavimų skyrelyje) ir kažkaip atmečiau tą versiją. Bet jei klystu-sakyk!
O visa tai dėl to, nes savo poste parašei " Pirmu blynu likau patenkintas, maniau, išeis blogiau."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 22 vasario 2011 - 09:57
Dėkui už patarimus. Vakar vis mąsčiau kodėl jis krenta, buvo toptelėjusi mintis kojytes pritvirtinti kitoj vietoj. Labai džiaugiuosi, jog apskritai meškutis gavosi panašus į meškutį. (sąžiningai pasakius siūti aš nemoku, tai ne mano sritis biggrin.gif ) Pasinaudosiu Jūsų patarimais ir žiūrėsim, gal kitas meškutis sugebės savarankiškai stovėti ir sėdėti rolleyes.gif

ievuschka, ne ne, aš ne vaikinas biggrin.gif Tik suklydau viena raidele
Atsakyti
Sveikos meškiniautojos 4u.gif

zaahra, sveika prisijungusi biggrin.gif Labai fanas tavo pirmas meškutis thumbup.gif

Merginos, o prizų tai jau niekam nereikia? Man net truputį abidna - nieks nieko nerašo, nors man parašykit ir susitarkite kaip atsiimti, jei dėl meeto neapsispręndžiate g.gif
Atsakyti
Reikia reikia ir dar kaip reikia tų prizų blush2.gif Im-bear tu tik paskyk kur ir kada ...Nežinau kaip kitos merginos,o aš tai prisiderinsiu(šiuo metu nedirbu).
Manau,kad būtų patogiau jei visos vienu metu atsiimtų,ar ne?
Atsakyti