Liudmilka, tai aišku, būtų patogiau vienu metu, juk visos laimėtojos - vilnietės. Tai ir aš jau vakare galiu valandžiukei kur atsiprašyti beveik bet kada (na gal per išeigines sunkiau)

super, jai visos esam vilnietes

as tai galiu ir praktiskai tada bet kada po mazosios gulbytes pietu miegelio, tai kazkur nuo 17 pradedu but laisva

Na va,gera pradžia-puse darbo. 
Manau,kad visdėlto paskutinis žodis Im-bear.Kada, kur ir kelintą val.O mes jau kaip pionieriai-

Manau,kad visdėlto paskutinis žodis Im-bear.Kada, kur ir kelintą val.O mes jau kaip pionieriai-

QUOTE(Im-bear @ 2011 02 25, 10:06)
zaahra, sveika prisijungusi

Dėkui už šiltą priėmimą. Greitu metu šitas meškutis turės draugę ir galbūt nebus toks liūdnas

QUOTE(Liudmilka @ 2011 02 25, 13:21)
Na va,gera pradžia-puse darbo. 

Gal trečiadienį kokią 18.30 val pvz Panoramos Čili Pica kavinėje?

QUOTE(Im-bear @ 2011 02 26, 17:53)
man kaip ir tinka, o cia sita kavine

Man tinka.Mama_gulbe,Čili Pica 3 aukste.
QUOTE(Im-bear @ 2011 02 26, 16:53)
tinka

QUOTE(Im-bear @ 2011 02 26, 16:53)
Gal trečiadienį kokią 18.30 val pvz Panoramos Čili Pica kavinėje? 

Tinka

man ir tinka
o kurioj vietoj ieskoti viena kitos?
esu macius tik Im-bear
na bet kaip nors

o kurioj vietoj ieskoti viena kitos?

Aha,aš tai nei vienos nemačiusi
na tik Im-bear nuotraukoje 
Jei pamatysit besiblaškančia moteriškę..ten busiu aš
Bet galima ir pirmai atėjusiai pasakyt padavėjai(ui) kad laukiam dar kelių žmonių ir paprašyt,kad juos nukreiptu prie reikiamo staliuko...

Jei pamatysit besiblaškančia moteriškę..ten busiu aš

Bet galima ir pirmai atėjusiai pasakyt padavėjai(ui) kad laukiam dar kelių žmonių ir paprašyt,kad juos nukreiptu prie reikiamo staliuko...
Mergaites, pasiimkite su savimi meskucius ir iskart atpazinsime viena kita!! )))
Labai atsiprasau is anksto, nes galiu kokia 10-15 minuciu paveluoti - turiu 18 val uzbegti i poliklinika, pasiimti pazyma i vaiku darzeli...

Labai atsiprasau is anksto, nes galiu kokia 10-15 minuciu paveluoti - turiu 18 val uzbegti i poliklinika, pasiimti pazyma i vaiku darzeli...