Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Liudmilka, tai aišku, būtų patogiau vienu metu, juk visos laimėtojos - vilnietės. Tai ir aš jau vakare galiu valandžiukei kur atsiprašyti beveik bet kada (na gal per išeigines sunkiau)
Atsakyti
bigsmile.gif
super, jai visos esam vilnietes thumbup.gif
as tai galiu ir praktiskai tada bet kada po mazosios gulbytes pietu miegelio, tai kazkur nuo 17 pradedu but laisva blush2.gif
Atsakyti
Na va,gera pradžia-puse darbo. thumbup.gif
Manau,kad visdėlto paskutinis žodis Im-bear.Kada, kur ir kelintą val.O mes jau kaip pionieriai-pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2011 02 25, 10:06)

zaahra, sveika prisijungusi  biggrin.gif  Labai fanas tavo pirmas meškutis  thumbup.gif

Dėkui už šiltą priėmimą. Greitu metu šitas meškutis turės draugę ir galbūt nebus toks liūdnas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2011 02 25, 13:21)
Na va,gera pradžia-puse darbo. thumbup.gif
Manau,kad visdėlto paskutinis žodis Im-bear.Kada, kur ir kelintą val.O mes jau kaip pionieriai-pioneer.gif

Gal trečiadienį kokią 18.30 val pvz Panoramos Čili Pica kavinėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2011 02 26, 17:53)
Gal trečiadienį kokią 18.30 val pvz Panoramos Čili Pica kavinėje?  g.gif

man kaip ir tinka, o cia sita kavine g.gif kuriam aukste blush2.gif
Atsakyti
Man tinka.Mama_gulbe,Čili Pica 3 aukste.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2011 02 26, 16:53)
Gal trečiadienį kokią 18.30 val pvz Panoramos Čili Pica kavinėje?  g.gif

tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2011 02 26, 16:53)

Tinka thumbup.gif
Atsakyti
man ir tinka biggrin.gif

o kurioj vietoj ieskoti viena kitos? g.gif esu macius tik Im-bear bigsmile.gif na bet kaip nors wub.gif
Atsakyti
Aha,aš tai nei vienos nemačiusi g.gif na tik Im-bear nuotraukoje biggrin.gif
Jei pamatysit besiblaškančia moteriškę..ten busiu aš lotuliukas.gif
Bet galima ir pirmai atėjusiai pasakyt padavėjai(ui) kad laukiam dar kelių žmonių ir paprašyt,kad juos nukreiptu prie reikiamo staliuko...
Atsakyti
Mergaites, pasiimkite su savimi meskucius ir iskart atpazinsime viena kita!! ))) biggrin.gif
Labai atsiprasau is anksto, nes galiu kokia 10-15 minuciu paveluoti - turiu 18 val uzbegti i poliklinika, pasiimti pazyma i vaiku darzeli...
Atsakyti