Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Galima pirmą kartą siuvančiai jungtis ? Labai norėčiau, būtų pirmas meškis biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu būtent sau pasisiūti wub.gif seniai ruošiausi tai padaryti,bet vis niekaip neprisiruošiu ax.gif Arbatėlė,jei nieko prieš ,galiu ir aš blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu ir aš į kompaniją smile.gif Smagiau darbas eina, kai darai ne vienas smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, jau visas būrys susirinko clap.gif
Jau vakar buvau issigandus tų sąnariukų sudėtingumo, bet nepasiduosiu iš anksto schmoll.gif
Atsakyti
o kur mūsų senbuvės? g.gif
kaip aš norėčiau vėl kada į kokius ale kursus, bendrą workshopą rolleyes.gif
Atsakyti
1. IndresS
2. meri popins
3. S.B.M.
4. mama_gulbe
5. As ir Morka
6. Vitute*
7. turtle
8. *dika*
9. Žm@nytė
10. ramushka
11. Liudmilka
12.Jurblond
13. yyla
14.zapukė

bigsmile.gif
Atsakyti
Galvojau, ar man rašytis, ar ne, bet nusprendžiau pabūti neakivaizdininke. Neapsisprendžiu, kokio meškučio noriu, nežinau, ar turėsiu laiko siūti, bet mano seniai pasiūtam Rudnosiukui draugas labai praverstų.
Atsakyti
Ir aš norečiau prisijungti prie šaunios kompanijos smile.gif Labai noriu pabandyti pasisiūti meškuti blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, viską kurioje parduotuvėje susipirkti? Savaitgalį susiruoščiau. Medžiagos gabaliukas viename turi būti 25x70, ar tiks kelios atraižos? O sujungimai kurie geriau - mediniai ar presuoto kartono? Kiek ir kokių geležinių sujungimų 4u.gif Nusiteikusi rimtai biggrin.gif Žiūrinėju šičia
http://www.rankdarbi...p?cPath=189_228
Atsakyti
sanariukus as pirkau www.ornamentai.lt ten iskart pilnas komplektas nereikia atskirai rankiotis blush2.gif man bent taip paprasciau rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, jie šiuo metu neturi 20 cm sąnariukų.
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 02 08, 15:46)
Ačiū, jie šiuo metu neturi 20 cm sąnariukų.

bigsmile.gif aha
as spejau paskutini paimt lotuliukas.gif

dar yra 30 mm g.gif
Atsakyti