Merginos, nesikrimskit dėl sąnariukų - juk galima ir su virvelėmis padaryti, o įtraukimo vietas paslėpti po sagomis.
1. IndresS
2. meri popins
3. S.B.M.
4. mama_gulbe
5. As ir Morka
6. Vitute*
7. turtle
8. *dika*
9. Žm@nytė
10. ramushka
11. Liudmilka
12.Jurblond
13. yyla
14.zapukė
15. Ashji
16.
Visdelto noretusi su sanariukais geriau,tik kaip zinoti ir apskaiciuoti pagal meskucio dydi kokio dydzio ir milimetru reikes sanriuku

QUOTE(yyla @ 2012 02 08, 18:11)
Visdelto noretusi su sanariukais geriau,tik kaip zinoti ir apskaiciuoti pagal meskucio dydi kokio dydzio ir milimetru reikes sanriuku 

pagal lekaliuka
juose buna pazymeta apskritimu sanariuko vieta

aisku
o dabar pvz. jei perku 20mm diskeli ,tai koki vinuka reikia imti,ir koki ar T as su kilpute kazkokie ten buna ,nenoriu prisipirkti be reikalo ivairiu

Jei gerai supratau, tai kojoms-rankoms reikia imti T vinukus, o galvai 2 špilkas (ar irgi galima T vinuką?)
Tada dar po 2 vnt didelių diskų ant kiekvieno sujungimo (viso 10 ) ir dar tū metalinių mažyčių diskiukų po 2.
Bet kaip tų diskų skyles atrinkti taip, kad ir T sujungimas ir špilkinis sujungimas tiktų
Tada dar po 2 vnt didelių diskų ant kiekvieno sujungimo (viso 10 ) ir dar tū metalinių mažyčių diskiukų po 2.
Bet kaip tų diskų skyles atrinkti taip, kad ir T sujungimas ir špilkinis sujungimas tiktų

o kokio milimetro imti vinukus ?
Man su tais sąnariais irgi nieko neaišku

Merginos, diskelis parenkamas pagal rankos plotį, kad susiuvus dar liktų kokie 2mm. į šalis.
Galima naudoti ir apvalia galvute, ir T formos metaliukus. Jei apvalia galvele tvirtinsite meškiuko galvą, tai jis ją galės ne tik pasukti į šalis, bet ir palenkti į priekį ar atgal.
T formos tinka rankoms kojoms, nors yra teddistų, kurie net ir galūnėms naudoja apvaliomis galvutėmis. (man asmeniškai nelabai patinka galūnėms, makaluojasi
)
Galima naudoti ir apvalia galvute, ir T formos metaliukus. Jei apvalia galvele tvirtinsite meškiuko galvą, tai jis ją galės ne tik pasukti į šalis, bet ir palenkti į priekį ar atgal.
T formos tinka rankoms kojoms, nors yra teddistų, kurie net ir galūnėms naudoja apvaliomis galvutėmis. (man asmeniškai nelabai patinka galūnėms, makaluojasi

Uzsisakiau visokiu dyziu,visokiu rusiu ir diskeliu ir vinuku.
Su sese pasidalinsim
Su sese pasidalinsim

QUOTE(yyla @ 2012 02 09, 09:08)
Uzsisakiau visokiu dyziu,visokiu rusiu ir diskeliu ir vinuku.
Su sese pasidalinsim
Su sese pasidalinsim

Nu kaip malonu

Parsisiunčiau aš moherinį kailiuką - nu koks jis man baisus pasirodė
Plokščias ir ryžavotas... Žiūrėjau aš į jį visą dieną ir nusprendžiau išskalbt, kas bus tas bus... Vat čia tai grožis išlindo
Nors apykaklę siūk

Su mohero skalbimu atsargiai
Iš gražaus garbanoto išskalbus galite gauti ilgaplaukį pasišiaušusį