Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

As tai kailiuku neturiu ir specialiai nepirksiu g.gif siusiu is paprastos medzaigikes cool.gif

Ashji-jau nezinau kaip tongue.gif

Arbatėlė,tu auksas,kad surengsi pamokėlę bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turiu jau kailiuką, daugiau nieko unsure.gif , reikia sąnarių, akių ir viso kito smile.gif
Labai idomu bus rezultatas, tiek daug siuvančių, armija meškinų biggrin.gif
Atsakyti
OI, kad sujudo,kad atsigavo temelė biggrin.gif Nuostabu!!! Šaunuolė, Arbatele, kad apsiėmei organizuoti naują bendrą siuvimą. Aš mielai jus stebėsiu ir džiaugsiuos smile.gif

Labai lauskiu tos kovo 8 dienos, kai galima bus pasigrožėti jūsų visų naujagimiais mirksiukas.gif
O čia bus konkursiukas ar tik šiaip-mokomasis siuvimas?

QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 08, 11:49)
o kur mūsų senbuvės?  g.gif
kaip aš norėčiau vėl kada į kokius ale kursus, bendrą workshopą  rolleyes.gif

Tai gyvos gyvos, tos senbuvės bigsmile.gif Visos dirbuojasi, pluša, meškas siuva tongue.gif
JOooooo, tie workshopai smagūs anais metais buvo.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 09 vasario 2012 - 12:01
QUOTE(ievuschka @ 2012 02 09, 12:01)
Tai gyvos gyvos, tos senbuvės  bigsmile.gif Visos dirbuojasi, pluša, meškas siuva  tongue.gif
JOooooo,  tie workshopai smagūs anais metais buvo.... rolleyes.gif

ku rtau anais... dar anais . kaip laikas bėga...

arbatėle, o kaadbus lekalas jau?
norėč pamatyti lekaliuką, tada galvočiau apie audinius rolleyes.gif
aj 14 sakei? ane. soriukas. laukiu 14ós smile.gif

taigis nebūtinai tos akys ir tie sąnariai wink.gif
tikrai laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai afigieni gausnais kai sagas įsiuvi, siūlais sutvitini,
sąnarinių meškių vaikams nerekomenduojama duoti juk doh.gif
o siūlais siūti thumbup.gif
ir stabilios tos rankos. bent man stabilesnės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 09 vasario 2012 - 12:48
Vaje, kaip smagu, kad tokia didele kompanija susirinko thumbup.gif Vis tyliai paskaitydavau sita tema, o dabar dziaugiuosi, kad galesiu ir pati prisijungti - jau ilgokai viduje jauciu poreiki pasiuti koki meskiuka. Na, pirma jau siunu, tai kazkaip labai gerai mane veikia tas procesas ax.gif O del sanariu, tai man rodos per mazi pas mane diskeliai - juos anksciau jau nusipirkus turiu, na, bet bus kaip bus unsure.gif

QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 09, 12:46)
sąnarinių meškių vaikams nerekomenduojama duoti juk  doh.gif 

o kodel? unsure.gif mano meskiai bus skirti vaikams, tai as tik netonuosiu ir akys bus plastikines g.gif bet sujungimai manau turetu priduoti zavesio - kazkaip smagiau ir vaikams, kai kojos ir rankos juda ax.gif

beje, apie mineralini granuliata, kur buvo mineta, kad Kikoj perkat - kaip jis atrodo? unsure.gif
Atsakyti
sanariuotus meskiukus vaikai labai greit isklibina lotuliukas.gif manau greit nulektu rakytes ar kojytes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 09 vasario 2012 - 14:27
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 09, 14:27)
sanariuotus meskiukus vaikai labai greit isklibina  lotuliukas.gif  manau greit nulektu rakytes ar kojytes...

nejaugi g.gif nes siaip teoriskai ivertinus, tai reiktu gerokai pasistengt, norint nuraut letena, pritvirtinta sujungimu g.gif na o kaip praktikoje - pamatysime, tam ir darau pirmus meskius vaikams - paziuresiu, kokiu isbandymu sulauks ir kur silpniausios vietos ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios jau ne vieną mešką pasiuvot - ar apmėtot siūlės kraštelį? Turi tai kokios įtakos meškos tvarkingumui?

Ir dar, gal kailiuką reikia kokiu peiliuku pjaut, o ne zirklėm kirpt? Kad nesigautu koks apkramtytas smile.gif

turtle - ir as bandysiu vaikams su sąnariukais daryt. Manau prieš darydama parodysiu bent jau vyresnėliui, kaip jie veikia, ir tada neliks noro sukinėt ir ardyt mirksiukas.gif
Atsakyti
cia nuo vaikiuku prikaluso, mano meskikas irgi bus vaikam skirtas, kazkaip mazoji nekrapsto neplesia nei akyciu nei kojyciu wub.gif
Atsakyti
nuo audinio labai priklauso, ar išplėš ar ne.
vaikams iki 3-4 metų tikrai nerekomenduočiau duoti 4u.gif sanariuotų smile.gif
Atsakyti
Kailiuką reikia kirpti aštriomis žirklutėmis po plauku, nenukerpant plauko.

IndresS, kad tu be kantrybės, tai jau aiškiau, nei aišku hihihi.gif Kerpama lėtai, pagal liniją nubrėžtą, NESKUBANT, ir jokių dantukų nesigauna.
Sukabinti kraštą dviejų detalių patartina adatėlėmis, kad nenuslystų kailis į kurią nors pusę. o tada galima ir siūle, per kraštą. Įtakos siūlės tvarkingumui ir stiprumui turi siuvimo žingsnis ir siūlo stiprumas.

Iškarpą įdėsiu jau ryt. Nes jau matau, kad kai kam kantrybė baigiasi lotuliukas.gif

Ievushka, dėkui 4u.gif Manau, tegul pasiuva merginos be konkurso pirmą meškinuką. Konkurus vėliau organizuosime, galėsi teisėjauti cool.gif

Žm@nyte, geros pamokėlės su smagiu pasisėdėjimu ir aš neatsisakyčiau flirt.gif

Vaikai mėgsta meškinukus už galvos nešioti. Gali išsinerti per galvos sąnarį. Labai gerai iškrato net saugius sujungimus.
Atsakyti
[quote=Arbatėlė,2012 02 09, 16:30]
Kailiuką reikia kirpti aštriomis žirklutėmis po plauku, nenukerpant plauko.

IndresS, kad tu be kantrybės, tai jau aiškiau, nei aišku hihihi.gif Kerpama lėtai, pagal liniją nubrėžtą, NESKUBANT, ir jokių dantukų nesigauna.
Sukabinti kraštą dviejų detalių patartina adatėlėmis, kad nenuslystų kailis į kurią nors pusę. o tada galima ir siūle, per kraštą. Įtakos siūlės tvarkingumui ir stiprumui turi siuvimo žingsnis ir siūlo stiprumas.

Iškarpą įdėsiu jau ryt. Nes jau matau, kad kai kam kantrybė baigiasi lotuliukas.gif

Ech.. negalvojau kad taip matosi blush2.gif
Pasistengsiu kurį laiką tyliai patupėt hihihi.gif
Atsakyti