Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Arbatėle, o kaip pritvirtinti dalis be sąnariukų ?
Atsakyti
Aš gal nesuskaičiau. O mes gaminam meškučius čia etapais kažkokiais? Ar bus kažkokie nurodymai ir pan?
Atsakyti
kiekvieną dieną įdėsiu darbų planą tolyn. Kas nori, žino ir moka, siūkite, nelaukite.
Tiems, kas siuva pirmą meškinuką pabandysiu paaiškinti viską nuosekliai.
Dabar pasidarome iškarpą, susikerpam kailiuką. Tai irgi darbas. Žiūrėkite kailio kryptį!

Jurblond, apie virveles paaiškinsiu šiek tiek vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 13 vasario 2012 - 15:03
Aš atsispausdinau mažiuką meškiuką, susikarpiau, pasiruosiau kartoninių detalyčių doh.gif Dabar atsispausdinau jau normaliai didelį biggrin.gif
Dėl sąnariukų - aš šiaip paklausiau, galvojau, kad tai viskas - iškarpa ir pirmyn, dirbame hihihi.gif Šauniai sugalvota, manau nenuvarginsime mes Arbatėlės 4u.gif
Atsakyti
Aš lekalus jau irgi susiruošiau, ale kailuko neturiu reikiamo kiekio. Tai rytoj teks važiuoti pirkti. Kur kaunietės perka gal pasidalintų? anksčiau Ornamentuose pirkau, gal dar kur yra didesnis pasirinkimas?
Atsakyti
Ten, kur buvo Pasimatymas senais laikais, antrame aukšte, virš Iki, yra audinių parduotuvė. Galima nusipirkti neblogo sintetinio kailiuko. Ir netgi nebrangaus. Ir tuo pačiu pusmetrį flizelino.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 13, 16:34)
Ten, kur buvo Pasimatymas senais laikais, antrame aukšte, virš Iki, yra audinių parduotuvė. Galima nusipirkti neblogo sintetinio kailiuko. Ir netgi nebrangaus. Ir tuo pačiu pusmetrį flizelino.

Va va, kaip tik apie šitą tašką ir galvojau rytoj nulėkti. O kailiuką būtina klijuoti flizelinu? jei nepaklijuoji, tai formos nebūna? Nors tikriausiai reikia pagal kailiuką žiūrėti.
Atsakyti
Jei megztas pagrindas net nusipaišyti nepatogu be flizelino. Bet norint, kad storas pilvas meškino būtų - be flizelino gerai smile.gif. Tačiau galvą prikišmti sunku - kiek kemši, tiek tempiasi.
Atsakyti
Tikiuosi, nepavėlavau, priimsit 4u.gif
Siuvame meškiną kartu!
"Meilės reikia ištisus metus!"
Startuosime vasario 15 dieną.

1. IndresS
2. meri popins
3. S.B.M.
4. mama_gulbe
5. As ir Morka
6. Vitute*
7. turtle
8. *dika*
9. Žm@nytė
10. ramushka
11. Liudmilka
12.Jurblond
13. yyla
14.zapukė
15. Ashji
16. Kvaksytė
17. Coccinela
18. Arbatėlė
19. Vilm@
20.
Atsakyti
Visai susipainiojau blush2.gif O tai kerpant kiek palikti siūlei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 02 13, 21:41)
Visai susipainiojau  blush2.gif  O tai kerpant kiek palikti siūlei?  blush2.gif

aš tai kerpu pagal lekalą, o siūlę darau 4 mm kokie nuo krašto smile.gif Juk jokio skirtumo ar paliksit, ar viduj lekalo siūlė bus. Meškiuko dydis tik skirsis wink.gif
Atsakyti
Tai taip... Bet esu šleivarankė geroka ir bijau, kad paskui tiesiai nesusiūsiu be nubraižymų blush2.gif
Atsakyti