Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

jau ryt iskarpėlės thumbup.gif ..
o as jau treniruojuosi nuo Tildos avelės, o ryt šoksime prie meškos bigsmile.gif
..piršteliams tikras iįbandymas , skauda galiukai nuo adatos joks antpirstis negelbsti...gal bandysiu pirma meska su sniuriukais sutvirtinti nors mano mažulka dar meškučiui tampyti permaža bet ausis tai jau tikrai nukramtys tai siusiu dideles lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai, kad šiandien turėtų būti lekalai smile.gif Aš taip pat su virvele tvirtinsiu, dar prisikalbinau sesės mergytę, tai bus smagus užsiėmimas abiems thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, iškarpa atiduota nuskanuoti, kai gausiu, įkelsiu į temą. (svarbu kad nepamirštų užduoties doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 09, 13:46)

taigis nebūtinai tos akys ir tie sąnariai wink.gif
tikrai laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai afigieni gausnais kai sagas įsiuvi, siūlais sutvitini,

va sitos vietos labai lauksiu kaip siusim ,nes neisivaizduoju i kur sagas siunat blush2.gif
nusipirkau "Kaividoi" ilga adata, ziuresiu kaip ji man pasitarnaus, kazi tik ar nebus per stora, nes ji tokia kaip tusinuko sirdele unsure.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kur gauti tvirto siūlo ir kaip jį išsirinkti? blush2.gif
Atsakyti
Siūlus galite nusipirkti siūlų parduotuvėjė, pirkite tuos, kurie skirti pvz. džinsams, kišenėms apsiūti. Siūlai skirti kilpoms tinka pritraukti akims.

Merginos, senbuvės, prašau jūsų palaikymo ir pagalbos visame šiame reikale.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 09, 16:30)
Iškarpą įdėsiu jau ryt. Nes jau matau, kad kai kam kantrybė baigiasi  lotuliukas.gif

Žm@nyte, geros pamokėlės su smagiu pasisėdėjimu ir aš neatsisakyčiau flirt.gif

Vaikai mėgsta meškinukus už galvos nešioti. Gali išsinerti per galvos sąnarį. Labai gerai iškrato net saugius sujungimus.

thumbup.gif

aha, su arbata ir kesksiukais wub.gif

nu va, sakau, bent manieji tai viską sugeba išjudinti ir išardyti doh.gif

QUOTE(*dika* @ 2012 02 10, 16:52)
va sitos vietos labai lauksiu kaip siusim ,nes neisivaizduoju i kur sagas siunat  blush2.gif

sagas? pvz vietoje akių wink.gif
taigis čia ŽAISLAS, nepamirškite, kad nereikia stengtis jį padaryti kuo panašesnį į tikrą mešką, ar kažkieno jau darytą darbą schmoll.gif nes pavyzdukų oj oj kiek apstu rolleyes.gif

aš siūlau siūlus odai arba džinsui siūti mirksiukas.gif naudoti
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 10, 18:31)
sagas? pvz vietoje akių wink.gif
taigis čia ŽAISLAS, nepamirškite, kad nereikia stengtis jį padaryti kuo panašesnį į tikrą mešką, ar kažkieno jau darytą darbą  schmoll.gif  nes pavyzdukų oj oj kiek apstu rolleyes.gif
aš siūlau siūlus odai arba džinsui siūti  mirksiukas.gif naudoti

aisku biggrin.gif as kazkaip supratau kad sagas dar naudojate vietoi sanariuku blush2.gif tai sukau galva kaip ten ir kas ax.gif tai sugalvojau kad gal tvirciau butu jai rankoje, ties tvirtinimu prie kunelio idet sagute is vidaus "2 skyluciu" ir per ja vert virvute ax.gif tikrai vaikai neisplesytu rolleyes.gif
o del tobulumo , tai as megstu zaislus siuti is to ka turiu biggrin.gif as skudurine onute ,pasikuiciu savo palepeje ir vis randu kazko tinkamo ax.gif tada buna tobuliausi siuvinukai wub.gif
Atsakyti
Laba diena meškiukų mylėtojos ir kūrėjos,

Labai seniai žvalgausi po jūsų temelę ir vis kaupiausi pirmam savo meškiukui. Mūsų šeima yra aistringi kolekcionieriai meškinų, tačiau gėda kad kolekcijoj nebuvo nė vieno mano rankų darbo meškiuko. Todėl šiandien gimė pirmasis Lepšis. Šleivas, kreivas, žvairas, bet PIRMAS bigsmile.gif Tikriausiai su meškinų gamyba galioja posakis "Vieną kartą pabandęs, negali sustot?" bigsmile.gif Jau noriu kitą siūti.
user posted image

Ech gaila, kad per vėlai paskaičiau apie bendrą meškino siuvimą unsure.gif O gal dar spėčiau prisijungti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 10 vasario 2012 - 21:37
saunus meskiukas ypac kad pirmasis, manau tikrai gali jungtis smile.gif

isirasyk save i sarasiuka bigsmile.gif
Atsakyti
Kvaksyte, smagus meškiukas wink.gif Toks pūkuotulis, naminis ir mielas atrodo, net paniurkyti norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 10, 16:47)
Merginos, iškarpa atiduota nuskanuoti, kai gausiu, įkelsiu į temą. (svarbu kad nepamirštų užduoties  doh.gif )

user posted image
Atsakyti