Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Sveikutes 4u.gif Kazko beieskodama netycia isijungiau pacia pirmaja meskiukine musu tema bigsmile.gif Paskaiciu pirma posta, po to jau nebegalejau sustoti lotuliukas.gif Tokia net nostalgija apeme, sypsena iki ausu lotuliukas.gif Ech, kiek entuziazmo, kiek geros nuotaikos... wub.gif
Atsakyti
Vadinasi reiks naują konkursą organizuoti Kalėdoms smile.gif Kad senosios meškiniautojos sukrustų, o naujos prisijungtų.

O kur Im- Bear dingusi, juk atostogos jau baigiasi g.gif
Atsakyti
Niekas nieko neberodo, slepiat meškučius?

O štai MARI .
Vaikams žaisti skirta meškutė.
Pasiūta iš minkšto pūkuoto trikotažo ir suedine.
Saugiais sąnariukais ir akytėmis.
Kimšta sinteponu ir vyšnių kauliukais (labai malonu niurkyti - gurgžda)
Puošta sagytėmis ir kaspinėliu.
Ūgis 30 cm.
user posted image

Atsakyti
Graži meškutė wub.gif Ar sudėtinga iš tokio audinio siūti? g.gif
Flizeliną klijuoji?
Atsakyti
Dėkui, Rulle.
Klijuoju flizeliną, bet vis tiek sunku snukį išformuoti - negula taip kaip nori. O šiaip labai smagu iš jo siūti, tik jis bjaurybė nesidažo. Šitas gabalėlis buvo aniliniuose dažuose laikytas visą parą doh.gif (raudonuose lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 22 rugpjūčio 2010 - 16:06
Ir aš galvoju,kad smagu biggrin.gif
Sintetika sunkiai dažosi, aš visus audinius su batikai skirtais dažais dažau,man patinka ir net sintetika nusidažo smile.gif
Atsakyti
Gaila, bet šito sintetinio neima dažai batikai schmoll.gif
Atsakyti
Arbatele, kaip tau cia taip greitai iseina? bigsmile.gif Labai mergaitiska meskute thumbup.gif
Atsakyti
Todėl, kad trikotažas tongue.gif Ir atostogos hihihi.gif Baigsis mano meškos - prasideda darbai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Mačiau facebook'e mūsų merginos tiek gražių darbų padariusios tokių grožių prisiuvusios, bet čia nebeparodo verysad.gif

Įkelsiu dar vieną meškiuką. Temai pagyvinti.
Greitukas. Buvo siūtas ekspress hihihi.gif

Pristatau meškiuką MARCIPANĄ
Pasiūtas iš mohero, padukai - suedine.
Akytės - saugios.
Su sąnariukais (rankos kojos juda)
Nosis siuvinėta ir vaškuota.
Kimštas sinteponu ir natūralia vilna.
Puoštas nediduke siuvinėta monograma.
Ryši tapytą šilkinę skarelę, pasipuošęs sagute- bitute.
Ūgis 28 cm.
Tinka žaisti vaikams

user posted image
Atsakyti
Sveikos visos!
Uff.. teko paskaityti namažai puslapėlių, taip ir būna, kai laiko nelieka smile.gif Kaip matau , praktiškai tik Arbatėlė frontą laiko biggrin.gif Bet nieko, atėjo ruduo taip staiga, tai gal ir meškių užderės čia kaip grybų po lietaus biggrin.gif
Per visą vasarą gimė daug meškų, o svarbiausia gimė širliukas lotuliukas.gif Sveikinimai Mr. Širlei (aka Žm@nytei ar dar kažkaip) sulaukus antro sūnaus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pastarosiomis dienomis laaabai lijo, tai ir man išdygo viena nauja meškutė - SAKURA smile.gif
Štai ji:
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveika, Pedingtonai.

Man patinka tavo Sakura. Labai įdomus sprendimas. Įdomi ir tavo kate (mačiau facebook'e) mirksiukas.gif
Dėl fronto, tai kad nesunku įkelti nuotraukytę, parodyti ką nuveikiau pliaže ar priešais teliką. Meškos man - relaksas.
Atsakyti