Ačiū labai labai visoms, beje, Jurginėli, uodegėlę vėliau, konsultavausi su Ievushka, skambinau jai telefonu ir radau kažkur kaimų kaime, bet tai nesutrukdė jai viską labai puikiai man paaiškinti, kad išeitų va tokia lengva uodegikė

Nebuvau dar ikelusi i tema meskutes Alice

Oi, kokia didele nuotrauka
O kaip ja sumazinti dar labiau?

QUOTE(jurginelis @ 2010 08 03, 15:30)
Nebuvau dar ikelusi i tema meskutes Alice
O kaip ja sumazinti dar labiau?

Gerai ir didelė ta nuotrauka. Labai gražios, nostalgiškos, ilgesingos akytės

Aš ir truputuką pasirodysiu
. Kasparas - meška-drugelis, 31 cm.

Daugiau foto bus rytoj bloge

Daugiau foto bus rytoj bloge

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 08 03, 16:13)
Bet vat suknytė tai biškį prastina visą reikalą
Ar medžiagytė per paprasta, ar pasiuvimas, nežinau, bet aš biškį gal pakeisčiau 

Aciu, Zhuvycia

Oooooo!!!! Kiek nauju meskiuku - fantastika! Visos mergaites tikros saunuoles - Arbatele, Pedingtonas, Zhuvycia, corrie, jurginelis, pudra
Sveika prisijungusi 888888888
!!!
pudra, jauciu, kad tavo namuose apsigyveno Pedingtoniskas meskiukas
Pasigirsi?
O as irgi turiu savo asmenine meskiuku kolekcija - labai juos visus myliu
Gal kada parodysiu nuotraukas
O man per tuos karscius visai nesinori nieko daryti ir per letai viskas gaunasi... Toks jausmas, kad jegu nebeliko
Ai, prisiminiau ))) Irgi truputuka pasigirsiu
Neseniai sudalyvavau The Western Australian Teddy Bear Challenge 2010 - reikejo pagal Kim Russel iskarpa pasiuti meskiuka ir siusti ji i Australija, nes kiekviena meskiuka vertino profesionalu komisija. Vakar suzinojau, kad mano Milena yra tarp keliu pagrindiniu laimetoju!!!!

Nuotraukos autorius MarijusB
Daugiau nuotrauku idesiu siandien i bloga

pudra, jauciu, kad tavo namuose apsigyveno Pedingtoniskas meskiukas

O as irgi turiu savo asmenine meskiuku kolekcija - labai juos visus myliu

O man per tuos karscius visai nesinori nieko daryti ir per letai viskas gaunasi... Toks jausmas, kad jegu nebeliko

Ai, prisiminiau ))) Irgi truputuka pasigirsiu

Nuotraukos autorius MarijusB
Daugiau nuotrauku idesiu siandien i bloga

labai idomus kasparas ir kokios idomios kojytes, tikrai reikia jam sparniuku:))
o kepuryte iskart prie galvos privelta?
noriu pradeti siuti mini meskiuka, bet bijau..
gal kas kokiu patarimu turi, kaip iskarpas darytis, kaip isvertineti, gal siulems reikia ka nors specialaus daryt, gal jas su klijais patept kad neisirtu..dar galvoju kad kad graziai issiverstu gal reikia ikirpimus daryt ties visom lenktom linijom.
tiek daug klausimu kyla
sveikinu im-bear:))
taviske milema verta but ir pirma:)) labai grazi israiska- tokia liudnai miela, o ir kailiukas mmm...labai grazu:)
o kepuryte iskart prie galvos privelta?
noriu pradeti siuti mini meskiuka, bet bijau..
gal kas kokiu patarimu turi, kaip iskarpas darytis, kaip isvertineti, gal siulems reikia ka nors specialaus daryt, gal jas su klijais patept kad neisirtu..dar galvoju kad kad graziai issiverstu gal reikia ikirpimus daryt ties visom lenktom linijom.
tiek daug klausimu kyla

sveikinu im-bear:))
taviske milema verta but ir pirma:)) labai grazi israiska- tokia liudnai miela, o ir kailiukas mmm...labai grazu:)
Sveikinu, Im-bear
. Man tavo meškinas ir labiausiai tarp tos kompanijos į akį krenta
Merginos, nepamirškit užsukt į Im-bear blogą, pasižiūrėt daugiau nuotraukų, nes bent jau man šios meškutės didžiausias žavesys slypi po sijonu
Ačiū, corrie. Taip, kepurytė privelta
. O miniuką siūt man ir vis dar nedrąsu kažkaip

Ačiū, corrie. Taip, kepurytė privelta

Sveikos merginos.
Vis dar sėdžiu pajūryje. O jūs tiek grožių sukūrėte, net akys raibsta.
Zhuvycios norų pildytojas tiesiog užburia. Noras yra, mintimis jam perdaviau, lauksiu, kol išsipildys. Labai mielas padariukas.
Pudra, o jau skrajūno grožis ir sparnai tiesiog plazdena
O Jurginėlio meškutę laikiau rankose. Labai geras jausmas
Gražutė su paslaptingu žvilgsniu.
Aš pliaže užsiiminėjau beveik niekais
Bet susipažinkite Zuikis JO Baltas kiškis su violetinėmis drapanėlėmis
Pasiūtas iš švelnučio trikotažo, kimštas sinteponu ir metalinėmis granulėmis. Su sąnariukais. Akys - stikliniai karoliukai. Ūgis -14 -15 cm.

O čia JO su draugeliais - Cukriukais. Cukriukai siūti iš mohero ir suedine. Kimšti sinteponu. Jų ūgis 8 cm. Cukriukai - sagės. (baltasis jau rado šeimininkę)

P.S. visą laiką stebėjausi Rulles mažais meškiukais. Kaip ji išverčia tuos trupinukus. Pagaliau pasiryžau siūti mažą, bet su jos palyginus dar dideli maniškiai.
Vis dar sėdžiu pajūryje. O jūs tiek grožių sukūrėte, net akys raibsta.
Zhuvycios norų pildytojas tiesiog užburia. Noras yra, mintimis jam perdaviau, lauksiu, kol išsipildys. Labai mielas padariukas.
Pudra, o jau skrajūno grožis ir sparnai tiesiog plazdena

O Jurginėlio meškutę laikiau rankose. Labai geras jausmas

Aš pliaže užsiiminėjau beveik niekais

Bet susipažinkite Zuikis JO Baltas kiškis su violetinėmis drapanėlėmis

Pasiūtas iš švelnučio trikotažo, kimštas sinteponu ir metalinėmis granulėmis. Su sąnariukais. Akys - stikliniai karoliukai. Ūgis -14 -15 cm.

O čia JO su draugeliais - Cukriukais. Cukriukai siūti iš mohero ir suedine. Kimšti sinteponu. Jų ūgis 8 cm. Cukriukai - sagės. (baltasis jau rado šeimininkę)

P.S. visą laiką stebėjausi Rulles mažais meškiukais. Kaip ji išverčia tuos trupinukus. Pagaliau pasiryžau siūti mažą, bet su jos palyginus dar dideli maniškiai.
Arbatele, aciu uz grazu zodi
Zuikis labai zaismingas isejo
O baltojo Cukriuko galvyte ir kunelis is to labai grazaus balto moherio?
Saunuole ir spartuole tu
As savo mazaji vis tebekrapstau dar.

Zuikis labai zaismingas isejo

Kokių grožybių prisižiūrėjau
Kokios šaunuolės - tikros auksarankės
Visi darbeliai meilus ir originalūs

Visi darbeliai meilus ir originalūs

QUOTE(Im-bear @ 2010 08 04, 10:40)
Oooooo!!!! Kiek nauju meskiuku - fantastika! Visos mergaites tikros saunuoles - Arbatele, Pedingtonas, Zhuvycia, corrie, jurginelis, pudra
Sveika prisijungusi 888888888
!!!

Kaip smagu, kad nors ir vasara, bet šitiek meškų ir jų draugų užderėjo