Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Ačiū labai labai visoms, beje, Jurginėli, uodegėlę vėliau, konsultavausi su Ievushka, skambinau jai telefonu ir radau kažkur kaimų kaime, bet tai nesutrukdė jai viską labai puikiai man paaiškinti, kad išeitų va tokia lengva uodegikė blush2.gif
Atsakyti
Nebuvau dar ikelusi i tema meskutes Alice
user posted image

Oi, kokia didele nuotrauka unsure.gif O kaip ja sumazinti dar labiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 03 rugpjūčio 2010 - 14:32
QUOTE(jurginelis @ 2010 08 03, 15:30)
Nebuvau dar ikelusi i tema meskutes Alice

Oi, kokia didele nuotrauka unsure.gif O kaip ja sumazinti dar labiau?

Gerai ir didelė ta nuotrauka. Labai gražios, nostalgiškos, ilgesingos akytės blush2.gif Ir nosiukas, burnytė labai mieli. Bet vat suknytė tai biškį prastina visą reikalą blush2.gif Ar medžiagytė per paprasta, ar pasiuvimas, nežinau, bet aš biškį gal pakeisčiau 4u.gif
Atsakyti
Aš ir truputuką pasirodysiu ax.gif . Kasparas - meška-drugelis, 31 cm.

user posted image

Daugiau foto bus rytoj bloge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 08 03, 16:13)
Bet vat suknytė tai biškį prastina visą reikalą  blush2.gif Ar medžiagytė per paprasta, ar pasiuvimas, nežinau, bet aš biškį gal pakeisčiau  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai siuveja is manes ne kokia. Tai buvo pirmas bandymas. O po fotosesijos meskute buvo nurengta ir pas busima seimininke keliaus be suknios smile.gif
Aciu, Zhuvycia 4u.gif
Atsakyti
Oooooo!!!! Kiek nauju meskiuku - fantastika! Visos mergaites tikros saunuoles - Arbatele, Pedingtonas, Zhuvycia, corrie, jurginelis, pudra thumbup.gif Sveika prisijungusi 888888888 4u.gif !!!

pudra, jauciu, kad tavo namuose apsigyveno Pedingtoniskas meskiukas mirksiukas.gif Pasigirsi?

O as irgi turiu savo asmenine meskiuku kolekcija - labai juos visus myliu wub.gif Gal kada parodysiu nuotraukas rolleyes.gif

O man per tuos karscius visai nesinori nieko daryti ir per letai viskas gaunasi... Toks jausmas, kad jegu nebeliko doh.gif

Ai, prisiminiau ))) Irgi truputuka pasigirsiu ax.gif Neseniai sudalyvavau The Western Australian Teddy Bear Challenge 2010 - reikejo pagal Kim Russel iskarpa pasiuti meskiuka ir siusti ji i Australija, nes kiekviena meskiuka vertino profesionalu komisija. Vakar suzinojau, kad mano Milena yra tarp keliu pagrindiniu laimetoju!!!!

user posted image

user posted image
Nuotraukos autorius MarijusB

Daugiau nuotrauku idesiu siandien i bloga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 04 rugpjūčio 2010 - 09:43
labai idomus kasparas ir kokios idomios kojytes, tikrai reikia jam sparniuku:))
o kepuryte iskart prie galvos privelta?

noriu pradeti siuti mini meskiuka, bet bijau..
gal kas kokiu patarimu turi, kaip iskarpas darytis, kaip isvertineti, gal siulems reikia ka nors specialaus daryt, gal jas su klijais patept kad neisirtu..dar galvoju kad kad graziai issiverstu gal reikia ikirpimus daryt ties visom lenktom linijom.
tiek daug klausimu kyla blush2.gif

sveikinu im-bear:))
taviske milema verta but ir pirma:)) labai grazi israiska- tokia liudnai miela, o ir kailiukas mmm...labai grazu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corrie: 04 rugpjūčio 2010 - 09:45
Sveikinu, Im-bear 4u.gif . Man tavo meškinas ir labiausiai tarp tos kompanijos į akį krenta wub.gif Merginos, nepamirškit užsukt į Im-bear blogą, pasižiūrėt daugiau nuotraukų, nes bent jau man šios meškutės didžiausias žavesys slypi po sijonu blush2.gif

Ačiū, corrie. Taip, kepurytė privelta mirksiukas.gif . O miniuką siūt man ir vis dar nedrąsu kažkaip ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Vis dar sėdžiu pajūryje. O jūs tiek grožių sukūrėte, net akys raibsta.
Zhuvycios norų pildytojas tiesiog užburia. Noras yra, mintimis jam perdaviau, lauksiu, kol išsipildys. Labai mielas padariukas.
Pudra, o jau skrajūno grožis ir sparnai tiesiog plazdena thumbup.gif
O Jurginėlio meškutę laikiau rankose. Labai geras jausmas wub.gif Gražutė su paslaptingu žvilgsniu.

Aš pliaže užsiiminėjau beveik niekais flirt.gif
Bet susipažinkite Zuikis JO Baltas kiškis su violetinėmis drapanėlėmis hihihi.gif
Pasiūtas iš švelnučio trikotažo, kimštas sinteponu ir metalinėmis granulėmis. Su sąnariukais. Akys - stikliniai karoliukai. Ūgis -14 -15 cm.
user posted image

O čia JO su draugeliais - Cukriukais. Cukriukai siūti iš mohero ir suedine. Kimšti sinteponu. Jų ūgis 8 cm. Cukriukai - sagės. (baltasis jau rado šeimininkę)
user posted image

P.S. visą laiką stebėjausi Rulles mažais meškiukais. Kaip ji išverčia tuos trupinukus. Pagaliau pasiryžau siūti mažą, bet su jos palyginus dar dideli maniškiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 04 rugpjūčio 2010 - 18:00
Arbatele, aciu uz grazu zodi wub.gif
Zuikis labai zaismingas isejo thumbup.gif O baltojo Cukriuko galvyte ir kunelis is to labai grazaus balto moherio? biggrin.gif Saunuole ir spartuole tu thumbup.gif As savo mazaji vis tebekrapstau dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 04 rugpjūčio 2010 - 18:15
Kokių grožybių prisižiūrėjau thumbup.gif Kokios šaunuolės - tikros auksarankės drinks_cheers.gif
Visi darbeliai meilus ir originalūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 08 04, 10:40)
Oooooo!!!! Kiek nauju meskiuku - fantastika! Visos mergaites tikros saunuoles  - Arbatele, Pedingtonas, Zhuvycia, corrie, jurginelis, pudra thumbup.gif Sveika prisijungusi 888888888  4u.gif !!!

Kaip smagu, kad nors ir vasara, bet šitiek meškų ir jų draugų užderėjo swoon.gif thumb_yello.gif Šaunuolės, darbštuolės smile.gif
Atsakyti