Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Nuo kelintos CD pradedat matuot BT?(del seses klausiu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 13 liepos 2010 - 13:53
QUOTE(ksise @ 2010 07 13, 12:25)
nu viskas atejo prakeiktosios

QUOTE(Bellina @ 2010 07 13, 12:46)
Likimo draugė  friends.gif Pas mane irgi  mad.gif

lotuliukas.gif ir pas mane atkeliavo lotuliukas.gif tik skirtumas, kad as ju dar laukiau si cikla tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 13, 14:48)
Kas gims ta krikstysim  biggrin.gif  tik va beda su tais pozymiais tai man maziau tai man daugiau ta krutine skauda, kaip isprotejus pastoviai tikrinuosi, kad tik nedingtu tie nestumo pozymiai, taip tikiuosi kad si karta viskas bus gerai  ax.gif  negaliu sulaukti penktadienio kada gi galesiu kraujo tyrimus pasidaryti, nes dabar dar ankstoka... Na manau cia del to kad testas anksciau parode, tai tiesiog implantacija anksciau greiciausiai ivyko  mirksiukas.gif  Nu zdz baigiu nudurnet jau, kaip dabar reik isgyvent tris savaites iki vizito pas gine  biggrin.gif

nu tik ramiai,mergyt mirksiukas.gif ,man krutine nei su pirmaja,nei dabar visiskai neskauda ir nedideja schmoll.gif ,tai pagal tave,as ne nestuke.gif lotuliukas.gif ,kantrybes ir ramybes nono.gif ,ciskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Selva, ačiū, kad parašei viską tiksliai. Aš būtent tai ir norėjau pasakyti, bet dabar pagalvojau, jei jei skaitytų nežinančios, tai galima labai suklaidinti blush2.gif

DomingoFaustas bus tau dvynukai, kaip bonusas už nesėkmingąkartą wink.gif Ir nebesikankink dėl tų požymių, nes 3 savaites sveiko proto neišgyvensi smile.gif

Auxxe viskas tik į gerą..net negalvok apie blogą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 13, 14:50)
Biskeliuka pataisysiu: pries O niekas neuzkimba, visi leliukai uzkimba tiktai po, kada issilukstena is folikulo kiausialaste ir islieka gyvybinga keleta valandu wink.gif Pries O kiausialastes paprasciausiai nera, tad nera ka spermiukams apvaisinti.

Cia tikriausiai kalbama,kad neva moteriski spermiukai isgyvena ilgiau, o vyriski- mirsta greiciau, tad ND reikia atlikti kelios dienos iki O, kad tu vyrisku spermiuku kuo maziau butu. Be abejo, tai nera patvirtinta jokiais moksliniais tyrimais, bet kad planavimas butu linksmesnis- kodel gi nepaspeliojus biggrin.gif

ne visai teisingai issireiskiau. Bet taip- "mergytes" isgyvena iki O, nes atsparesnes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 13, 14:50)
DomingoFaustai- kodel sakai ankstoka kraujo tyrimui? Cia apie hcg sneki?

Na matai ne anksti, bet as noriu jau pamatyti skaiciu kaip sakant, kad nebebutu kuo abejoti biggrin.gif Kad ne 30, o bent jau kelis simtus parodytu. Skambinau i sirdies chirurgijos centra, tai jei darysiu penktadieni tyrimus, tai atsakymas bus tik pirmadieni, o jei darysiu pirmadieni anksti ryte, tai atsakymas bus pirmadieni vakare g.gif Hm, tai nelabai apsimoka cia penktadieni daryt, geriau jau pirmadieni gal tada g.gif
Atsakyti
niu vsio, einu prigulti salia mazojo.. bus kas bus ir kaip turi buti smile.gif
Agnieshkute 4u.gif ir sekmingos planavimo pradzios wink.gif
del pozymiu tai va pvz mano drauge nepilnai 8 sav pastoviai pykina, su wc jau draugavo, nieko nevalgo, krutine skauda baisiausiai.. zodziu sake viska atiduotu, kad nebebutu nescia ( cia ta kur ir taip nelabai norejo nestumo, bet visgi nusprende gimdyti), o jos draugei 12 sav beveik ir visiskai iki siol nieko nebuvo, sake geria kava, valgo ka nori, dar ir paruko ir apie nestuma jaucia tik is siokio tokio mieguistumo.. sake nieko neskauda visiskai. tei va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 13, 14:58)
Na matai ne anksti, bet as noriu jau pamatyti skaiciu kaip sakant, kad nebebutu kuo abejoti  biggrin.gif  Kad ne 30, o bent jau kelis simtus parodytu. Skambinau i sirdies chirurgijos centra, tai jei darysiu penktadieni tyrimus, tai atsakymas bus tik pirmadieni, o jei darysiu pirmadieni anksti ryte, tai atsakymas bus pirmadieni vakare  g.gif  Hm, tai nelabai apsimoka cia penktadieni daryt, geriau jau pirmadieni gal tada  g.gif

Tai daryk Santariskiu g. 2 - atsakymai buna ta pacia diena 4u.gif (kaina siek tiek virs30lt)
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 07 13, 15:00)
Tai daryk Santariskiu g. 2 - atsakymai buna ta pacia diena 4u.gif (kaina siek tiek virs30lt)

O kas ten per klinika? ax.gif O kiek progesteronas kainuoja? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 13, 14:54)
DomingoFaustas bus tau dvynukai, kaip bonusas už nesėkmingąkartą wink.gif Ir nebesikankink dėl tų požymių, nes 3 savaites sveiko proto neišgyvensi smile.gif

Butu va taip swoon.gif
buvau ne ta uzdejus sypsenele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 13 liepos 2010 - 14:18
Sveikos,
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 13, 08:12)
Labas rytas, na o as tik ryskeju, jau nebevaiduoklis o normaliai matoma antra juostele turiu  ax.gif

wub.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 07 13, 09:58)
Laukiu nesulaukiu kada tie mano pykinimai praeis, nes jau zombeju  biggrin.gif  Jau neatsimenu ka reiskia, kai nereikia pastoviai giliai kvepuot ir kai kas minute nereikia stengtis skrandžio turini islaikyt vietoj  doh.gif

laugh.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 07 13, 11:42)
MB jauciu niekas nesustabdytu doh.gif jo mastymas, kad gyvena 1 karta ir anksciau ar veliau vis tiek mirsim, tai kodel atsisakyti to, ka megsta.. buna visokiu panegalavimu ir akivaizdu, jog butent del jo blogu iprociu, bet jam ne motais doh.gif jo brolis toks pats, tai kai zmona papraso mesti rukyti pvz, tai ats buna toks - pirma mesciau valgyti, nei rukyti  blink.gif  doh.gif  tai va tokius ozius turim.. biggrin.gif biggrin.gif

Nu tikrai ožius biggrin.gif Matyt dar nelabai nori vaikučio. MB tai sugeba ir prieš bendradarbius atsispirti kai baliukas alaus negerti, apie pirtis išvis net kalbėt nereikia ax.gif O rūkymu tai ačiū die niekad nė nesidomėjo

QUOTE(ksise @ 2010 07 13, 12:25)
nu viskas atejo prakeiktosios

4u.gif

QUOTE(natina @ 2010 07 13, 14:52)
Nuo kelintos CD pradedat matuot BT?(del seses klausiu biggrin.gif )

6 cd. Lai pradeda iš karto kai mmm baigiasi
Atsakyti
Bum gražus grafikėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Puika*: 13 liepos 2010 - 14:20
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 13, 15:15)
O kas ten per klinika?  ax.gif  O kiek progesteronas kainuoja?  ax.gif

Ten Santariskiu poliklinika, berods.kai as ejau, jokiu eiliu nebuvo, plius rezultatai buvo uz keliu valandu thumbup.gif Iskart islipus uz santariskiu ziedo turbut ten jau antroj stotelej, perejus i kita gatves puse per pereja desinej pusej yra ta poliklinika. Informacijoj paklausk, kelintam kab. daro tyrimus.
Va, radau yra kainynas , ivesk google santa kainynas.
Tai HCG tyrimas 24.6+6.7(kraujo paemimas is venos)- 31.3 lt, o progesteronas irgi nustatinejamas, tik nezinau, kurio tau reikia blush2.gif - rasi lentelej(turbut tas, kur gaunas 34.1lt g.gif ).
Kainu kitur nezinau, bet pasirode nelabai brangu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixchel: 13 liepos 2010 - 14:25