Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(ksise @ 2010 07 13, 12:25)
nu viskas atejo prakeiktosios

ateina sau nekviestos bash.gif Tikėkimės, kad kitas ciklas tikrai bus sėkmingas, to ir linkiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Selva, nzn ar as sutinku su ta 6 DPO, esu linkusi manyti, jog visgi man 8 DPO del butu isskyru.. kazi ar gali buti C 2 dienos iki O unsure.gif nes dar tada rasiau, kad buvo net vos ne S, tokia limpanti kose..
p.s. nugi bajeris buvo.. siandien labai maudzia pilva jau nuo ryto.. todel ir nuotaikos tokios is tkro.. tai va buvau wc, kazkaip uzsisvajojus sluostaus ir tik zvilgt - ant popieriaus tokio rudo seno kraujo gabalas, o gal tiksliau gleives unsure.gif nu galvoju nejau mm?? patikrinau viduj, nugi svaru unsure.gif bet pilva tai maudzia ojojoj.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 07 13, 12:25)

Likimo draugė friends.gif Pas mane irgi mad.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 13, 12:44)
tai va buvau wc, kazkaip uzsisvajojus sluostaus ir tik zvilgt - ant popieriaus tokio rudo seno kraujo gabalas, o gal tiksliau gleives  unsure.gif  nu galvoju nejau mm?? patikrinau viduj, nugi svaru  unsure.gif bet pilva tai maudzia ojojoj..  doh.gif

Panašu į implantacija biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gelyte13, o kur tavasis NT? ax.gif BT tai labai jau grazute
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 13, 12:44)
p.s. nugi bajeris buvo.. siandien labai maudzia pilva jau nuo ryto.. todel ir nuotaikos tokios is tkro.. tai va buvau wc, kazkaip uzsisvajojus sluostaus ir tik zvilgt - ant popieriaus tokio rudo seno kraujo gabalas, o gal tiksliau gleives  unsure.gif  nu galvoju nejau mm?? patikrinau viduj, nugi svaru  unsure.gif bet pilva tai maudzia ojojoj..  doh.gif

et, gal pagaliau implantacija wub.gif Laikom kumscius. Tai ner ko gadint NT, uz poros dienu nebent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 07 13, 11:25)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Bellina @ 2010 07 13, 11:46)
Likimo draugė  friends.gif Pas mane irgi  mad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
auxxe, net jei ir 8DPO (visai gali buti)- gera ta BT. Va jei nukristu kaip ksises, tada jau kitas reikalas.
Atsakyti
sulaukusioms nelabuju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Fiorella nu tikrai ir man idomu kas cia per bajeriai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 13, 13:04)
sulaukusioms nelabuju  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Fiorella nu tikrai ir man idomu kas cia per bajeriai..  g.gif

Man tas implantacinis tepliojimas pilnas 2 dienas truko, galvojau- mmm anklsciau laiko doh.gif
Atsakyti
nugi dar nuejau pasitikrinti, nes maudena pilvuka kaip reikiant.. nu ir tikrai nieko nera..
ixchel nu as dar ir neplanavau NT gadinti 2 dienas tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 13, 12:11)
DomingoFaustai, tai ka- del "silpnu" ND verkslenai?.. Gerai, kad as nemaciau to, nes siaip megeja visas barti, kurios pergyvena del "neuztaikymo" ant O  lotuliukas.gif

aha, raudojau cia kruvinom asarom pries pora savaiciu lotuliukas.gif
Atsakyti