Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(daivutyte @ 2010 07 17, 23:10)
na kaip galima jusu neprisimint, as tik buvau pradejus matuot o tu jau buvai bepaliekanti mus, kaip saunu , kad viskas pas jus tvarkoj, o me vat cia dar uzsibusim...

O ka jau tokio prisisnekejau, kad taip atmintin isireziau? ax.gif
Brangioji, is mano patirties - KAI JAU NEBEGALI, DAR GALI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 18, 07:35)
mano grafikeliai, fertilis dave vipini varianta  biggrin.gif

Man BP labiau patinka... g.gif Ka FF raso prie procentuku apie pastojima ar ND pataikymo?
QUOTE(neirida @ 2010 07 18, 08:23)
Labas rytas a jau krentu  biggrin.gif

JAU KRENTI? Pirma faze, brangioji, kritinek kiek nori, beje, pagal pirma grafika, o,4 laipsnio daliu pokyciai tavo grafike norma... Taigi kritinek, po to sok i virsu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

gal zinote buda kaip isgyventi siuos karstcius... doh.gif jau nebezinau kur detis... ir taip silpna, nes spaudimas nukrites, o dar tas karstis... kad ir kaip baisiai beskambetu, bet siomis dienomis darbe mieliau bunu, nei namie, nes ten vesu...
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 18, 06:35)
Sveikutes  4u.gif

mano grafikeliai, fertilis dave vipini varianta  biggrin.gif user posted image
user posted image

sakyciau fertilias ,,jautriai" reagavo i W isskyras. o siaip man netgi ir 11 CD panasu, kad galejo O ivykti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 07 18, 09:20)

JAU KRENTI? Pirma faze, brangioji, kritinek kiek nori, beje, pagal pirma grafika, o,4 laipsnio daliu pokyciai tavo grafike norma... Taigi kritinek, po to sok i virsu  4u.gif

va ir dziaugiuos kad krentu, nes issigandus buvau smile.gif pradejau nuo padebesu lotuliukas.gif bet dabar ziuriu , kad kolkas viskas gerai. Aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

FF nusprendė, kad O jau buvo hihihi.gif norėčiau, kad tai būtų tiesa, bet BT tikrai per žema..

kur gi pasiklydo ta O? ar čia karščiai viską išmaišo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 18, 08:23)
Labas rytas a jau krentu  biggrin.gif

thumbup.gif Pagaliau, nes jau debesėliais skraidei ir be antros fazės lotuliukas.gif

QUOTE(*Puika* @ 2010 07 18, 09:45)
Labas rytas  smile.gif

gal zinote buda kaip isgyventi siuos karstcius...  doh.gif  jau nebezinau kur detis... ir taip silpna, nes spaudimas nukrites, o dar tas karstis... kad ir kaip baisiai beskambetu, bet siomis dienomis darbe mieliau bunu, nei namie, nes ten vesu...

schmoll.gif žinok, ventiliatorių sėdžiu apsikabinusi ir tiek, vakar jau buvau perkaitusi, kad net vidurius susuko, o šiandien dar karščiau nei vakar... Taip man ta vasara nėra mėgstamiausias metų laikas, o dar tokie karščiai doh.gif

Labas rytas visoms,

situacija pas mane tokia, kad nežinau... NT riebus I, bet rankų nenuleidžiu, nes dabar tik 10-11DPO, visos žinom, kad tiek anksti toli gražu ne visom parodo. Toliau seka BT, kritau iki 36,5, bet tuom viskas nesibaigia. Padariau šiandien eksperimentą ir gavau tokius rezultatus, kurie mane suklaidino. Matavau tris kartus kas valandą:
6val. rodė 36,7
7val. rodė 36,5
8val. rodė 36,9
Taigi iškilo kvaila mintis, gal blogai tą penketą sužiūrėjau užsimiegojusi ir ten turi būti 36,8 ne 36,5, nes kiek esu tokius vairiantus darius ir eksperimentavus nėr man niekada taip kritę ir po to užkilę iki dausų... Tad savo ta 36,5 BT visiškai netikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2010 07 18, 09:56)
FF nusprendė, kad O jau buvo  hihihi.gif norėčiau, kad tai būtų tiesa, bet BT tikrai per žema..

As kol kas su FF nesutinku schmoll.gif pagal tavo preita cikla - tikrai cia I fazes tempa, be to dar E 19CD.... Turetum artimiausiu metu soktelt rolleyes.gif

Fiorella, gal rimtai blogai paziurejai g.gif na rytojus viska parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiandra: 18 liepos 2010 - 09:15
QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 18, 10:11)
Fiorella, gal rimtai blogai paziurejai g.gif na rytojus viska parodys.

Na, jei man jau būna nukritusi BT, tai ji man visada išlieka pakritusi ir tikrai tokių šuolių nedaro doh.gif
Atsakyti

Fiorella man NT 13 DPO tooooki vaiduokliuka rode,kad net atrode,kad daugiau isivaizduoju nei matau, o jau 14 DPO ryskesnis buvo, tai yra vilties,kad ir tau del to dar nerodo... lauksim poros dienelius ir ziuresim kaip tau viskas issispres wink.gif laikau kumstukus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Puika*: 18 liepos 2010 - 09:23
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 18, 10:23)
Fiorella man NT 13 DPO tooooki vaiduokliuka rode,kad net atrode,kad daugiau isivaizduoju nei matau, o jau 14 DPO ryskesnis buvo, tai yra vilties,kad ir tau del to dar nerodo... lauksim poros dienelius ir ziuresim kaip tau viskas issispres wink.gif laikau kumstukus wink.gif

O tu su kokiu NT darei? blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Prie juros gerai nulijo, tai jau galima gyventi, nes vakar buvo visiska mirtis.
As jau po truputi pradedu laukti O. Siandien pradesiu daryti OT ir intensyviai darbuotis su ND biggrin.gif
Turbut pirma karta gyvenime dziaugiuosi, kad turiu trumpa cikla thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintage: 18 liepos 2010 - 11:44
QUOTE(Fiorella @ 2010 07 18, 11:46)
O tu su kokiu NT darei? blush2.gif

tas kur vos mates, tai buvo tokia melyna juostele, o kur jau ryskiau parode, tai repipreg
Atsakyti