Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Fiorella @ 2010 07 17, 07:23)
g.gif Pagad BT sakyčiau, kad O buvo 11CD, pagal išskyras reikia tikėti FF... BP irgi keistai brėžia, pati nieko nejautei?

visi mano pojuciai buvo 11 cd g.gif
Atsakyti
http://www.babyplan.ru/profile/36200/2

koks idomus grafikelis g.gif kaip velai NT parode II ir kaip krito tempa mm diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 17, 08:57)
http://www.babyplan.ru/profile/36200/2

koks idomus grafikelis g.gif  kaip velai NT parode II ir kaip krito tempa mm diena g.gif

Man atrodo, kad čia du ciklai viename g.gif na matosi, kad dvi pirmos ir dvi antros fazės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 17 liepos 2010 - 08:08
QUOTE(Fiorella @ 2010 07 17, 09:05)
Man atrodo, kad čia du ciklai viename g.gif na matosi, kad dvi pirmos ir dvi antros fazės smile.gif

zinai gal ir tavo tiesa, bet galvoju kaip BP leido sitaip, nes kai as vos tik pazymejau mm man automatiskai pradejo nauja cikla, o cia ziuriu kaip ir buvo mm bet vistiek viskas viename lange
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 17, 10:07)
zinai gal ir tavo tiesa, bet galvoju kaip BP leido sitaip, nes kai as vos tik pazymejau mm man automatiskai pradejo nauja cikla, o cia ziuriu kaip ir buvo mm bet vistiek viskas viename lange

Man irgi idomu kaip padaro taip. Per FF irgi tokių grafikų yra g.gif
Atsakyti
labas rytas..

Fiorella sauniai vel pakilai.. laikykis 4u.gif

neirida o kokio ilgio tau buves trumpiausias ciklas? g.gif
Atsakyti
[quote=auxxe,2010 07 17, 10:34]labas rytas..

Fiorella sauniai vel pakilai.. laikykis  4u.gif

neirida o kokio ilgio tau buves trumpiausias ciklas? g.gif
[/quote]
mano ciklai visi 30-32 d. Karta buvo isilgejes iki 38d. Ir viena karta gyvenime yra buve jog buve kad mm buvo beveik visa menesi, gal ir buvo savaite pertrauka, bet tik karta taip buvo ir dar nebuvo normalizavesis ciklas (paauglystej). Itari jog bus trumpas sis ciklas? Nes as paziurejau praeita cikla tai kaip ir gautusi is antros fazes neisejau. Nu nebesuprantu nieko, viskas taip keista pasidare g.gif nebutu mm butu galima itarti  nestuke.gif bet jos kad ir keistos, bet buvo
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 17 liepos 2010 - 09:46
neirida tai tada dar nusileisi.. esu nemazai macius grafikeliu, jog mm metu irgi gan auksti laikosi, o po to pradeda po truputi leistis pries O
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 17, 10:44)
neirida tai tada dar nusileisi.. esu nemazai macius grafikeliu, jog mm metu irgi gan auksti laikosi, o po to pradeda po truputi leistis pries O

gal ir tavo tiesa. Paziurejau i praeita cikla tai kaip ir panasiai gautusi, ryt tureciau jau leistis ir nemazai wink.gif gal susibalamutinau nes si cikla BT matavau ir per mm smile.gif
Atsakyti
Na stai ir mano atoamzga...
Progesteronas toliau krenta, HCG galima sakyti nebeauga, pasikeite tik keliais vnt. Viskas. Nebeturiu jegu niekam... jokiu bandymu daugiau. Atsisveikinu mergytes. Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 07 17, 13:18)
Progesteronas toliau krenta, HCG galima sakyti nebeauga, pasikeite tik keliais vnt. Viskas. Nebeturiu jegu niekam... jokiu bandymu daugiau. Atsisveikinu mergytes. Sekmes visoms.

verysad.gif as neseniai prisijungiau tai nelabai zinau tavo istorija, bet vistiek liudna kad palieki ir nebekovoji 4u.gif jauciu , kad nemazai isgyvenai, todel taip nuleidi rankas
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 07 17, 13:18)

laikykis... Tikrai matyt taves nuojauta neapgavo, kad gal ne viskas tvarkoj, kad nesveikinti verysad.gif
As irgi turiu 2008 spaliuka wub.gif
O tu dufastono negeri? gal tiesiog progesterono trukumas unsure.gif ?
Atsakyti