Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Aš mamai skambinau klaust, tai tiksliai tiksliai pasakė biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi naujuose namuciuose, aciu Auxxei 4u.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 07 12, 13:35)
Sveikutės visos 4u.gif

Sveika prisijungus bigsmile.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 07 12, 13:45)
O visoms visoms planiukėms Apčyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

imu ir vel...nu prisirankiosiu virusiuku, tai kai pradesim planuot - iskart turtu prikibt biggrin.gif
Smagu, blogumai baigesi, lengvo tau likusio nesiojimo wub.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 07 12, 14:31)
Kristiandra, isivaizduoju, kaip norisi pilvuko - man irgi taip buvo, kai planavau, o dabar jau noriu, kad nustotu auges, nes laaabai megstu ant pilvo miegoti, o beveik nebegaliu  biggrin.gif  labai dziaugiuosi, kad issigydei zarazas  4u.gif As kuo toliau, tuo labiau manau, kad pas mane jos neaktyvios, ir tuno pas mane seniai seniai irnesakyk.gif Nes jokiu prieslaikinio gimdymo ar kitu blogybiu, kurias jos gali sukelti, kolkas nera, ir manau, kad nebus butent del to, kad jos neaktyvios, na, bet vistiek reguliariai tikrinuosi kaip ten ta situacija smile.gif

Sulauksiu ir as savo sventes biggrin.gif del pilvo man nebus bedu - niekad nemiegu ant pilvo...del zarazu ir as nerealiai laiminga, o del tavuju - turbut tikrai jos neaktyvios, tikekimes, kad taip ir yra thumbup.gif o del manuju - tai, esu isitikinus, kad jos man cia gadino visus reikalus, bet dabar jau ju ner - tai viskas bus gerai, tuo net neabejoju thumbup.gif
O kaip tavo sveikatele?sakai eini vis tikrintis del bacilu, o ka ten tiria?

Taip smagu, kad pagyvejo temute ir tiek daug geru ziniu sulaukem thumbup.gif
O kurios dar nesulauke - butinai sulauks, ir greitu laiku 4u.gif

Ksise, laukiam rytojaus ir prisiduok is ryto, nes vis jungineju laukdama - darbu negaliu dirbt tongue.gif
Atsakyti
Fiorelaa tau gerai, o mano mama tiksliai ir nezino, tai mano laikas irgi buvo su paklaida is tikro.. zino tik tiek, jog buvo pries 10 ryte.. bet sakau tos minutes gal nelabai daug ka keicia g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 12, 20:49)
Fiorelaa tau gerai, o mano mama tiksliai ir nezino, tai mano laikas irgi buvo su paklaida is tikro.. zino tik tiek, jog buvo pries 10 ryte.. bet sakau tos minutes gal nelabai daug ka keicia g.gif

Na, ji turi tokią dėžutę, kur sudėti mano ir brolio patys svarbiausi prisiminimai, tai nuėjo ir pažiūrėjo tiksliai 5:45 ryte biggrin.gif Mama sako, kad miegot jei nedaviau ir į filmą nebenuėjo hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As ryt ruosiuosi eiti priduoti tyrima ir paziureti ar neturiu tu bacilu blush2.gif kiek laiko uztrunka kol duos atsakymus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 07 12, 21:31)
Sveikos smile.gif

As ryt ruosiuosi eiti priduoti tyrima ir paziureti ar neturiu tu bacilu blush2.gif  kiek laiko uztrunka kol duos atsakymus?  ax.gif

ziurint kokius, as tai atsakyma gaudavau dazniausiai po savaites ar dvieju, sekancio vizito metu mirksiukas.gif
Atsakyti
As privaciai darysiuos tyrimus chlamidijas, uroplazmas ir mykokoplazmas tyrsiuos planuoju nulekti i Aids centra, gal kas ten daresi ir gali pasakyti po kiek laiko rezultatai buna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 12 liepos 2010 - 20:54
QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 12, 20:49)
Jungiuosi naujuose namuciuose, aciu Auxxei 4u.gif
Sveika prisijungus bigsmile.gif
imu ir vel...nu prisirankiosiu virusiuku, tai kai pradesim planuot - iskart turtu prikibt biggrin.gif
Smagu, blogumai baigesi, lengvo tau likusio nesiojimo wub.gif
Sulauksiu ir as savo sventes biggrin.gif del pilvo man nebus bedu - niekad nemiegu ant pilvo...del zarazu ir as nerealiai laiminga, o del tavuju - turbut tikrai jos neaktyvios, tikekimes, kad taip ir yra thumbup.gif o del manuju - tai, esu isitikinus, kad jos man cia gadino visus reikalus, bet dabar jau ju ner - tai viskas bus gerai, tuo net neabejoju thumbup.gif

Taip smagu, kad pagyvejo temute ir tiek daug geru ziniu sulaukem thumbup.gif
O kurios dar nesulauke - butinai sulauks, ir greitu laiku  4u.gif

Ksise, laukiam rytojaus ir prisiduok is ryto, nes vis jungineju laukdama - darbu negaliu dirbt tongue.gif

Pazadu is pacio ryto prisiduosit.bet pilva jau labai maudzia,kazi ar neateis nakti tos brudes
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 12, 20:49)

Na, kaip ir minejau - nesigydant chlamidiju, mycoplasmu ir kt, jos gali sukelti prieslaikini gimdyma, todel kiekviena karta ziuri ar nera priesl.gimd. pozymiu, t.y. ar kietas, uzsidares kaklelis ir pan. smile.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 07 12, 21:53)
As privaciai darysiuos tyrimus chlamidijas, uroplazmas ir mykokoplazmas tyrsiuos planuoju nulekti i  Aids centra, gal kas ten daresi ir gali pasakyti po kiek laiko rezultatai buna? g.gif

As ten nesidariau, bet skambinausi, domejausi, nes ten pigiausia, o rezultatai per pora trejeta dienu, kaip ir kitur, nes reikia isauginti tas bacilas, o tai uztrunka laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 12, 14:46)
Sveikos,

Taip ir jaučiau kad reikia čia užsukti bigsmile.gif Sveikinimai, mergyt thumbup.gif
4u.gif

Ačiū tau labai 4u.gif tikiuosi viskas vietoj įsitvirtins ir mano pupelė kiekvieną dieną tik stiprės ax.gif
Atsakyti
pareinu ir as i nauja temele su nauju ka tik prasidejusiu ciklu 4u.gif siaip tai jau atsibodo BT matuot, o dar kai pradejau si cikla su gyvsidabriniu termometru tai .... doh.gif
Atsakyti
laba visom,na nudribau zemyn tad laukiu mmm,o kita cikla pailsesiu nuo bt http://www.babyplan.ru/profile/65639
Atsakyti