Aš mamai skambinau klaust, tai tiksliai tiksliai pasakė

Jungiuosi naujuose namuciuose, aciu Auxxei
Sveika prisijungus
imu ir vel...nu prisirankiosiu virusiuku, tai kai pradesim planuot - iskart turtu prikibt
Smagu, blogumai baigesi, lengvo tau likusio nesiojimo
Sulauksiu ir as savo sventes
del pilvo man nebus bedu - niekad nemiegu ant pilvo...del zarazu ir as nerealiai laiminga, o del tavuju - turbut tikrai jos neaktyvios, tikekimes, kad taip ir yra
o del manuju - tai, esu isitikinus, kad jos man cia gadino visus reikalus, bet dabar jau ju ner - tai viskas bus gerai, tuo net neabejoju
O kaip tavo sveikatele?sakai eini vis tikrintis del bacilu, o ka ten tiria?
Taip smagu, kad pagyvejo temute ir tiek daug geru ziniu sulaukem
O kurios dar nesulauke - butinai sulauks, ir greitu laiku
Ksise, laukiam rytojaus ir prisiduok is ryto, nes vis jungineju laukdama - darbu negaliu dirbt

QUOTE(Fiorella @ 2010 07 12, 13:35)
Sveika prisijungus

QUOTE(Ingutevi @ 2010 07 12, 13:45)
O visoms visoms planiukėms Apčyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
imu ir vel...nu prisirankiosiu virusiuku, tai kai pradesim planuot - iskart turtu prikibt

QUOTE(Tahoe @ 2010 07 12, 14:31)
Kristiandra, isivaizduoju, kaip norisi pilvuko - man irgi taip buvo, kai planavau, o dabar jau noriu, kad nustotu auges, nes laaabai megstu ant pilvo miegoti, o beveik nebegaliu
labai dziaugiuosi, kad issigydei zarazas
As kuo toliau, tuo labiau manau, kad pas mane jos neaktyvios, ir tuno pas mane seniai seniai
Nes jokiu prieslaikinio gimdymo ar kitu blogybiu, kurias jos gali sukelti, kolkas nera, ir manau, kad nebus butent del to, kad jos neaktyvios, na, bet vistiek reguliariai tikrinuosi kaip ten ta situacija 

Ksise, laukiam rytojaus ir prisiduok is ryto, nes vis jungineju laukdama - darbu negaliu dirbt

Fiorelaa tau gerai, o mano mama tiksliai ir nezino, tai mano laikas irgi buvo su paklaida is tikro.. zino tik tiek, jog buvo pries 10 ryte.. bet sakau tos minutes gal nelabai daug ka keicia

QUOTE(auxxe @ 2010 07 12, 20:49)
Fiorelaa tau gerai, o mano mama tiksliai ir nezino, tai mano laikas irgi buvo su paklaida is tikro.. zino tik tiek, jog buvo pries 10 ryte.. bet sakau tos minutes gal nelabai daug ka keicia 

Na, ji turi tokią dėžutę, kur sudėti mano ir brolio patys svarbiausi prisiminimai, tai nuėjo ir pažiūrėjo tiksliai 5:45 ryte

Sveikos 
As ryt ruosiuosi eiti priduoti tyrima ir paziureti ar neturiu tu bacilu
kiek laiko uztrunka kol duos atsakymus?

QUOTE(irute1984 @ 2010 07 12, 21:31)
Sveikos 
kiek laiko uztrunka kol duos atsakymus? 

ziurint kokius, as tai atsakyma gaudavau dazniausiai po savaites ar dvieju, sekancio vizito metu

As privaciai darysiuos tyrimus chlamidijas, uroplazmas ir mykokoplazmas tyrsiuos planuoju nulekti i Aids centra, gal kas ten daresi ir gali pasakyti po kiek laiko rezultatai buna?

QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 12, 20:49)
Jungiuosi naujuose namuciuose, aciu Auxxei
Sveika prisijungus
del pilvo man nebus bedu - niekad nemiegu ant pilvo...del zarazu ir as nerealiai laiminga, o del tavuju - turbut tikrai jos neaktyvios, tikekimes, kad taip ir yra
o del manuju - tai, esu isitikinus, kad jos man cia gadino visus reikalus, bet dabar jau ju ner - tai viskas bus gerai, tuo net neabejoju

Sveika prisijungus

Pazadu is pacio ryto prisiduosit.bet pilva jau labai maudzia,kazi ar neateis nakti tos brudes
QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 12, 20:49)
Na, kaip ir minejau - nesigydant chlamidiju, mycoplasmu ir kt, jos gali sukelti prieslaikini gimdyma, todel kiekviena karta ziuri ar nera priesl.gimd. pozymiu, t.y. ar kietas, uzsidares kaklelis ir pan.

QUOTE(irute1984 @ 2010 07 12, 21:53)
As privaciai darysiuos tyrimus chlamidijas, uroplazmas ir mykokoplazmas tyrsiuos planuoju nulekti i Aids centra, gal kas ten daresi ir gali pasakyti po kiek laiko rezultatai buna? 

As ten nesidariau, bet skambinausi, domejausi, nes ten pigiausia, o rezultatai per pora trejeta dienu, kaip ir kitur, nes reikia isauginti tas bacilas, o tai uztrunka laiko

QUOTE(bum @ 2010 07 12, 14:46)
Sveikos,
Taip ir jaučiau kad reikia čia užsukti
Sveikinimai, mergyt
Taip ir jaučiau kad reikia čia užsukti

Ačiū tau labai

pareinu ir as i nauja temele su nauju ka tik prasidejusiu ciklu
siaip tai jau atsibodo BT matuot, o dar kai pradejau si cikla su gyvsidabriniu termometru tai ....

laba visom,na nudribau zemyn tad laukiu mmm,o kita cikla pailsesiu nuo bt http://www.babyplan.ru/profile/65639