Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 13, 08:44)
O cia tai geros zinios, kaip smagu, lauksim kol pas gine apsilankysi - tada jau sveikinsim garsiau, o dabar tyyyliai sveikinam wub.gif  bigsmile.gif

taip, penktadieni dar leksiu gal kraujuko nusileisti tyrimams ir tada uzsirasysiu pas gine rugpjucio pradziai ax.gif
Papildyta:
Chenelle - mergyt, kaip laikaisi? Jau spejom taves pasigesti cia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 07 12, 19:29)
tai gal man netiksli pranasyste jei be miesto hihihi.gif biggrin.gif juokauju aisku..

tau miesto nereikejo, viskas buvo gana ir taip aisku biggrin.gif

QUOTE(neirida @ 2010 07 12, 19:32)
as tai 5min sukludau laika  hihihi.gif bet gi nekantupinsi dabar zmogaus  biggrin.gif

blogai mirksiukas.gif 5 min astrologijoje skaitosi nemazai, tad gali siek tiek pakrypti prognozes.
QUOTE(auxxe @ 2010 07 12, 19:49)
Fiorelaa tau gerai, o mano mama tiksliai ir nezino, tai mano laikas irgi buvo su paklaida is tikro.. zino tik tiek, jog buvo pries 10 ryte.. bet sakau tos minutes gal nelabai daug ka keicia g.gif

ziureti auksciau biggrin.gif

mano grafikelis
user posted image
Atsakyti
aistuzele, graziai kyli mirksiukas.gif
nusiunciau patikslintus duomenis blush2.gif
Atsakyti
Aistuzele, oho kokie suoliai i aukstumas... thumbup.gif o ka tau pranasauja tavo zvaigzdes? bigsmile.gif
As kazkaip bijau tokiu dalyku unsure.gif bijau uzsiciklint, be to nzn tiksliai gimino laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2010 07 12, 22:05)
Ačiū tau labai  4u.gif  tikiuosi viskas vietoj įsitvirtins ir mano pupelė kiekvieną dieną tik stiprės  ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu friends.gif
Papildyta:
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 13, 08:27)
Labai aciu visoms uz sveikinimus, garsiai galesite paseikinti po 2-3 savaiciu kada apsilankysiu pas gine ir patvirtins jog viskas gerai  mirksiukas.gif

friends.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms mirksiukas.gif

prisiduodu as savo rura, kazkaip keistai man su tuo 36,5 C. Bet jus savo eksperciu akimis gal nuraminsit mane bigsmile.gif as dar tik pirma cikla matuoju ax.gif

isskyru nestebiu, leliuko dar nedarom, nes gydausi truputi. Rugpjuti planuojam pradeti biggrin.gif

http://www.babyplan.ru/profile/82009
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 07 13, 09:39)
prisiduodu as savo rura, kazkaip keistai man su tuo 36,5 C. Bet jus savo eksperciu akimis gal nuraminsit mane  bigsmile.gif  as dar tik pirma cikla matuoju  ax.gif

Viskas labai gerai pas tave mirksiukas.gif normali I fazes BT
Atsakyti
Aistuzele, na ir suolis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 13, 08:50)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes wub.gif Pasiilgau jūsų group.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 07 12, 22:05)
Ačiū tau labai  4u.gif  tikiuosi viskas vietoj įsitvirtins ir mano pupelė kiekvieną dieną tik stiprės  ax.gif

Kokios naujienos bigsmile.gif Labai sveikinu wub.gif

QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 13, 08:12)
Labas rytas, na o as tik ryskeju, jau nebevaiduoklis o normaliai matoma antra juostele turiu  ax.gif

Sveikinimai didžiausi thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 13, 09:06)
Chenelle - mergyt, kaip laikaisi? Jau spejom taves pasigesti cia  bigsmile.gif

Laukiu nesulaukiu kada tie mano pykinimai praeis, nes jau zombeju biggrin.gif Jau neatsimenu ka reiskia, kai nereikia pastoviai giliai kvepuot ir kai kas minute nereikia stengtis skrandžio turini islaikyt vietoj doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 07 13, 09:58)
Sveikos mergytes  wub.gif  Pasiilgau jūsų  group.gif
Kokios naujienos  bigsmile.gif Labai sveikinu  wub.gif
Sveikinimai didžiausi  thumbup.gif  4u.gif 
Laukiu nesulaukiu kada tie mano pykinimai praeis, nes jau zombeju  biggrin.gif  Jau neatsimenu ka reiskia, kai nereikia pastoviai giliai kvepuot ir kai kas minute nereikia stengtis skrandžio turini islaikyt vietoj  doh.gif

O, kiek jau daug savaitėlių pas tave smile.gif manau, kad dar truputi ir jau galėsi laisviau kvepuot pradėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 13, 09:50)

Tai gerai tada, aciu rolleyes.gif termometras tai gerai rodo, nepjauna grybo tikrai, tai tada matuoju toliau, nereikia gasdintis cia man thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas.. niu ka, as toliau braizineju zigzagiukus ir jauciu PMS pareinanti.. nes jau darausi pikta kaip sirse, pilva maudzia.. ir dabar pati jau laukiu rytojaus BT, kad paziureti ar nebus praeito men likimas, jog rytoj jau ir nudribsiu zemyn.. nius, nesvarbu, mane oras tikriausiai blogai veikia sad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948
aistuzele na tada viskas aisku.. neiseis man su tiksliom prognozem doh.gif nors ir taip matau, jog panasu, kad visi metai nevaisingi man doh.gif
pradejusioms naujus ciklus 4u.gif sad.gif liudna pradeti tuos naujus ciklus.. linkiu, kad sekantys butu patys sekmingiausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti