Aciu uz pastabas,na tikrai dazniausiai naudoju viena antgali,nors esu isbandziusi kokius 3,bet tas man kazkaip patogiausias
laba vakara
Smagu, kad radau šią temukę, nes noriu paklausti, ar galima išdeginti užrašą ant jau nudažyto medinio daikto? Noriu akriliniais dažais nudažyti pakabą, padekupažint ir išdegint užrašą. Mėginau ant juodraštinio daikto, tai kur nedažytas, gražiai išsidegina, kur dažytas - smirdi ir veliasi dažai, ypač balti taip patamsėja apie išdeginamas vietas. Ar įmanoma kažkaip išspręsti šią problemą

Smagu, kad radau šią temukę, nes noriu paklausti, ar galima išdeginti užrašą ant jau nudažyto medinio daikto? Noriu akriliniais dažais nudažyti pakabą, padekupažint ir išdegint užrašą. Mėginau ant juodraštinio daikto, tai kur nedažytas, gražiai išsidegina, kur dažytas - smirdi ir veliasi dažai, ypač balti taip patamsėja apie išdeginamas vietas. Ar įmanoma kažkaip išspręsti šią problemą

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 06, 22:14)
Neverta...
QUOTE(Linike77 @ 2010 10 06, 23:50)
Neverta...
O tai jūsų patarimas? Deginti TIK ant gryno medžio

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 07, 08:26)
Žinoma. Visada deginama ant švaraus šlifuoto medžio, o po to lakuojama, jeigu reikia.
Esu bandžiusi keletą kartų deginti ant lakuoto, geriau nereikia....
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 07, 07:26)
kai kada jei nėra storas lako sluoksnis deginu ir nenušveitusi

bet dėl tos smarvės gal geriau nušveisti viską

QUOTE(irmulia @ 2010 10 07, 09:24)

100 procentų, net ir apsinuodinti galima. Aš vieną dekupažintą dėžę tai su respiratorium deginau

QUOTE(irmulia @ 2010 10 07, 09:24)

Aš ir taip esu dariusi porą kartų... bet galva tik įsiskausta nuo tos smarvės

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 06, 22:14)
as esu pirmiausiai deginusi, o po to daziausu geltonais dazais. Tai tos isdegintos vietos visai "nepasislepe" po dazias

Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2010 09 10, 10:54)
Sveika, rara,
kadangi degini nepriekaištingai, tai bent prie kito reikalo prisikabinsiu. Na, su kompozicija dar nesusidraugavai.... Kažko trūksta , nors Tu ką. Kaip kitoms atrodo????
kadangi degini nepriekaištingai, tai bent prie kito reikalo prisikabinsiu. Na, su kompozicija dar nesusidraugavai.... Kažko trūksta , nors Tu ką. Kaip kitoms atrodo????