Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai (pirografija)

QUOTE(rara @ 2010 09 10, 11:32)
štai mano įrėmintas klaunas
user posted image

wub.gif vat sitas tai is karto gali sakyti kad raros sedevras
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 10, 11:35)
Chera, jeigu man dar toli iki profo, o jau tiek esu išdeginusi, tai Tau dar irgi teks ilgokai praktikuotis  lotuliukas.gif

raros lygio nesieksiu, nes pirografija man tik zaidimas ir juo papildau kitus rankdarbiu stilius (jei taip galima sakyti) wink.gif cia dar vienas mano darbelis - tik nelabai vykes, nes norejau kazka padaryti, bet taip ir stovi nebaigta lotuliukas.gif
user posted image
gal kokiu minciu turetumet man? blush2.gif
Atsakyti
galiu pasigirti, kad teko is arti apziureti raros darbus tongue.gif paliko labai gera ispudi, net isigyti norejosi "jos siuniuka" ant pjaustymo lentutes bigsmile.gif o ir MB grieko vertas hihihi.gif
Atsakyti
Kadangi šiandien man labai bloga diena, tai truputį čia išsiliesiu lotuliukas.gif
Tiksliau noriu paklausti, kaip jūs pavyzdžiui elgiatės, kai jums užsakovas atsiunčia kitos degintojos ar šiaip rankdarbistės darbelį ir prašo išdeginti tokį patį????? Nes pvz. pas jus pigiau arba originalo kūrėja negali to padaryti.
Ar laikotės principų ir atsisakote, ar tyliai plagijuojate, bet nekeliate į viešumą, t.y. į savo temelę???
Aš sąsajų su savo darbais jau atrandu.........
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 13, 13:45)
Kadangi šiandien man labai bloga diena, tai truputį čia išsiliesiu  lotuliukas.gif
Tiksliau noriu paklausti, kaip jūs pavyzdžiui elgiatės, kai jums užsakovas atsiunčia kitos degintojos  ar šiaip rankdarbistės darbelį ir prašo išdeginti tokį patį????? Nes pvz. pas jus pigiau arba originalo kūrėja negali to padaryti.
Ar laikotės principų ir atsisakote, ar tyliai plagijuojate, bet nekeliate  į viešumą, t.y. į savo temelę???
Aš sąsajų su savo darbais jau atrandu.........

Laikausi tos nuomones, kads klientas visada teisus (beiveik visada) biggrin.gif Jis iesko kur geriaus, kur greiciau ir kur pigiau rolleyes.gif o kita vertus: JEI TU NEPADARYSI - TAI KLIENTAS RAS KAS KITAS PADARYS... Taigi vistiek vienaip ar kitaip darbelis bus plagijuojamas..... o dar klausimas: Ar pats "originalo" kurejas nera sio darbo nukopijaves? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 13 rugsėjo 2010 - 13:31
QUOTE(Chera @ 2010 09 13, 14:28)
Laikausi tos nuomones, kads klientas visada teisus biggrin.gif Jis iesko kur geriaus, kur greiciau ir kur pigiau  rolleyes.gif (beiveik visada) o kita vertus: JEI TU NEPADARYSI - TAI KLIENTAS RAS KAS KITAS PADARYS... Taigi vistiek vienaip ar kitaip darbelis bus plagijuojamas..... o dar klausimas: Ar pats "originalo" kurejas nera sio darbo nukopijaves?  mirksiukas.gif

KAd klientas ras, tai čia nėra klausimo, bet ar gražu kopyrinti kito darbą. Pvz. manęs viena moteriškė, kaip spėju net ne iš SM prašė išdeginti kažkokias menteles ir atsiuntė nuotrauką, kad ji nori tokių. Pažinau vienos forumietės braižą ir atsisakiau lygiai tokias pačias deginti. Pasakiau galiu tik savas sukurti, o tokių pačių tikrai ne. Ir problema buvo išspręsta.
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 09 11, 15:09)
galiu pasigirti, kad teko is arti apziureti raros darbus  tongue.gif  paliko labai gera ispudi, net isigyti norejosi "jos siuniuka" ant pjaustymo lentutes bigsmile.gif  o ir MB grieko vertas  hihihi.gif

Smagu, kad patiko smile.gif

Linike, visiškai pritariu tau, kad negalima bent jau artimiausių konkurentų darbų kopijuoti, tačiau sutikčiau padaryti darbą labai panašų į užsienio autorių.
Tavo atveju lygiai taip pat būčiau padariusi.
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 13, 14:31)
KAd klientas ras, tai čia nėra klausimo, bet ar gražu kopyrinti kito darbą. Pvz. manęs viena moteriškė, kaip spėju net ne iš SM prašė išdeginti kažkokias menteles ir atsiuntė nuotrauką, kad ji nori tokių. Pažinau vienos forumietės braižą ir atsisakiau lygiai tokias pačias deginti. Pasakiau galiu tik savas sukurti, o tokių pačių tikrai ne. Ir problema buvo išspręsta.

manau kad toks pat darbas ir nesigautu wink.gif as apskritai nelabai megstu ir savo darbus atkartoti, man labiau prie sirdies kurti vis kazka naujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 09 14, 21:32)
manau kad toks pat darbas ir nesigautu wink.gif as apskritai nelabai megstu ir savo darbus atkartoti, man labiau prie sirdies kurti vis kazka naujo  tongue.gif

Žinoma, be to antro tokio darbo į savo portfelį neįsidėsi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 09 14, 21:32)
manau kad toks pat darbas ir nesigautu wink.gif as apskritai nelabai megstu ir savo darbus atkartoti, man labiau prie sirdies kurti vis kazka naujo  tongue.gif

O aš kartoju, nes žmonės nori to, ką mato, o ne tai, kas kažkur dar aukštai plevena mirksiukas.gif
Dėl to nejaučiu diskomforto ir brandinu naujas idėjas ateičiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 15, 09:00)
O aš kartoju, nes žmonės nori to, ką mato, o ne tai, kas kažkur dar aukštai plevena  mirksiukas.gif
Dėl to nejaučiu diskomforto ir brandinu naujas idėjas ateičiai  bigsmile.gif

bet ar antras darbas gaunasi toks pats... negi nieko nesinori pakeisti? rolleyes.gif man tai norom nenorom kazkas pasikeicia (dydis, forma, paveiksliuko kampas, spalva ar pns)
Atsakyti
Merginos prisijungiu jei priimsite į savo degintojų gretas.
Pirmas bandymas deginti blush2.gif Laukiu jūsų pastabų, komentarų, jie visada laukiami.

user posted image
Atsakyti
Originalu ir raštas koks gražus smile.gif o iš kur tokį skirtuką gavai? Nemaniau kad tokių būna pirkt biggrin.gif aš jau irgi maniau, kad turėsiu galimybę jungtis prie degintojų būrio, bet va nebeišėjo doh.gif
Atsakyti