Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai (pirografija)

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 09 15, 15:45)
aš jau irgi maniau, kad turėsiu galimybę jungtis prie degintojų būrio, bet va nebeišėjo  doh.gif

kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 09 15, 17:21)

Maniau kad dėdė turi atliekamą deginimo aparatą, bet pasirodo ten truputi ne toks buvo doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

sveikos,pasirodau ir as su savo pirmais darbeliais...
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 09 16, 17:38)

Matosi, kad tik su vienu antgaliu dirbi biggrin.gif
Šiaip, kaip pradžiai visai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 09 16, 16:38)

netgi labai gerai mirksiukas.gif - linijos nekreivos, tiesios, gera pradžia - pusė darbo, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 09 16, 17:38)
user posted image

user posted image

user posted image

Puikūs darbeliai smile.gif
Beje aš irgi naudoju tik vieną antgalį, nes prie visų kitų niekaip nepriprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 09 17, 14:22)
Puikūs darbeliai  smile.gif
Beje aš irgi naudoju tik vieną antgalį, nes prie visų kitų niekaip nepriprantu  blush2.gif

Ajajajajaj lotuliukas.gif
Beje, turiu aš jau tą profesionalų degiklį, tai antgaliai taip staigiai įkaista, kad net malonumas juos ir kaitalioti. Nereikia taip ilgai laukti kaip to mokyklinio (arba multifunkcinio)
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 17, 14:25)
Ajajajajaj  lotuliukas.gif
Beje, turiu aš jau tą profesionalų degiklį, tai antgaliai taip staigiai įkaista, kad net malonumas juos ir kaitalioti. Nereikia taip ilgai laukti kaip to mokyklinio (arba multifunkcinio)

o kokį dabar turite? kelių watų jis pas jus? smile.gif
Atsakyti
Sveikos..
taip jau nutiko, kad laikas labai ribotas.. iki rytojaus 18 val. reikia simbolines dovanos kolegai, kuris pristato pirmaja savo paveikslu paroda..
sugalvojau paimti teptuka.. bet koki paprasta user posted image ir isdeginti uzrasa kazkoki ta tema..

bet pati to padaryt tikrai nesugebesiu, net neturiu priemoniu.. gal zinote, kas tuo uzsiema vilniuje ir atliktu greitai?
gal is jusu kuri apiimtu.. buciau beprotiskai dekinga! 4u.gif

gal galit kainas nurodyt.. nelabai gaudausi.. bet labai norisi igyventinti sia minti .. aciu aciu uz jusu atsakymus
Atsakyti
sveikutes 4u.gif,esu pradziamoksle siam reikale ir norejau paklausti,norint deginti,butinai daiktas turi buti nedazytas?siek tiek mokiausi deginti,o dabar nori pabandyti isdeginti ant rasomojo stalo stalciaus paveiksleli,tik va ir iskilo klausimas,nes jis yra baltai dazytas,tai galiu bandyt,ar geriau negadint? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 09 18, 21:47-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 09 18, 21:47)
sveikutes 4u.gif,esu pradziamoksle siam reikale ir norejau paklausti,norint deginti,butinai daiktas turi buti nedazytas?siek tiek mokiausi deginti,o dabar nori pabandyti isdeginti ant rasomojo stalo stalciaus paveiksleli,tik va ir iskilo klausimas,nes jis yra baltai dazytas,tai galiu bandyt,ar geriau negadint? blush2.gif

Vakar kaip tik deginau ant dekupažuotos dėžės. tiksliau ant dažyto paviršiaus, tai tokia baisi smarvė,kad net apsinuodyti galima, kaip tie dažai dvokia. Taip kad visada yra geriau deginti švarų medį. Ir įvarus medis rūksta, o ką jau kalbėti apie dažytą arba lakuotą,
Atsakyti
viskas aisku,tai turbut mano si nora teks perkelti ant kito daikto,nors labai norejosi pagrazint stala... smile.gif
Atsakyti