Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai (pirografija)

Aš irgi įkeliu vien nuotraukytę. Man ji labai graži. O tas apvalus "daiktas" - tai aksesuaras prie labai rimto ir brangaus meno kūrinio, kurį buvo galima išvysti vienoje galerijoje Laisvės Alėjoje.
user posted image
Atsakyti
Šiame darbe dar pabandžiau truputį paskaptuoti medį. Nuotraukoje gal nesimato to, bet šiaip truputį geriau atrodo, nei įprastas degintas darbas.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 09 04, 09:37)
Šiame darbe dar pabandžiau truputį paskaptuoti medį. Nuotraukoje gal nesimato to, bet šiaip truputį geriau atrodo, nei įprastas degintas darbas.

schmoll.gif sis darbelis rara prie tavo kitu darbu netinka.... kazkaip is taves vis norisi auksto pilotazo blush2.gif per anksti uzkelei kartele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 06 rugsėjo 2010 - 13:42
QUOTE(Chera @ 2010 09 06, 14:42)
schmoll.gif sis darbelis rara prie tavo kitu darbu netinka....  kazkaip is taves vis norisi auksto pilotazo  blush2.gif per anksti uzkelei kartele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šis darbelis išties visai neblogai atrodo, bet aš ne fotografe ir man nelabai sekasi savo darbelius gražiai nufotografuoti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rara: 06 rugsėjo 2010 - 22:10
QUOTE(Chera @ 2010 09 06, 15:42)
schmoll.gif sis darbelis rara prie tavo kitu darbu netinka....  kazkaip is taves vis norisi auksto pilotazo  blush2.gif per anksti uzkelei kartele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o mn tikrai grazus ir idomus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 09 06, 22:57)
Šis darbelis išties visai neblogai atrodo, bet aš ne fotografe ir man nelabai sekasi savo darbelius gražiai nufotografuoti...  smile.gif

isties reikia dar ir moketi nufotografuoti, nes kartais nuotrauka pagrazina tikraji vaizda, o kartais ne koki padaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 09 07, 11:07)
isties reikia dar ir moketi nufotografuoti, nes kartais nuotrauka pagrazina tikraji vaizda, o kartais ne koki padaro  g.gif

Niu, Chera nesikabinėk prie profesionalaus menininko (greitai būsiančio diplomuoto, ar ne, rara?), o geriau rodyk, ką gero turi pati paruošusi. O tada tai mes pakomentuosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 07, 11:09)
Niu, Chera nesikabinėk prie profesionalaus menininko (greitai būsiančio diplomuoto, ar ne, rara?), o geriau rodyk, ką gero turi pati paruošusi. O tada tai mes pakomentuosim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oj dabar nieko ypatingo nepadariau, šiuo metu padėjau vyrui su svetainės dizainu smile.gif O dabar dar ir universiteto reikalais reikės užsiimti ir pagaliau pasibaigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 09 10, 10:42)
Oj dabar nieko ypatingo nepadariau, šiuo metu padėjau vyrui su svetainės dizainu  smile.gif O dabar dar ir universiteto reikalais reikės užsiimti ir pagaliau pasibaigti  smile.gif

Na bet tas toks įgimtas meniškas talentas, tai uch, veža thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 07, 11:09)
Niu, Chera nesikabinėk prie profesionalaus menininko (greitai būsiančio diplomuoto, ar ne, rara?), o geriau rodyk, ką gero turi pati paruošusi. O tada tai mes pakomentuosim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif as nesikabineju - juolab man paciai iki pirografijos profo dar labai daug ..pypt... reikia lotuliukas.gif bet kas yra grazu, as puikiai suprantu.... rolleyes.gif
p.s. kad jau uzsiminei apie darbelius - tai pasirodysiu auskariukus (aisku raros darbams neprilygsiu) juos padariau zirgu myletojai - tikiuos ji cia neuzsuks, nes si dovana dar laukia progos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 09 10, 10:54)
blush2.gif as nesikabineju - juolab man paciai iki pirografijos profo dar labai daug ..pypt... reikia  lotuliukas.gif bet kas yra grazu, as puikiai suprantu....  rolleyes.gif
p.s. kad jau uzsiminei apie darbelius - tai pasirodysiu auskariukus (aisku raros darbams neprilygsiu) juos padariau zirgu myletojai - tikiuos ji cia neuzsuks, nes si dovana dar laukia progos  blush2.gif
user posted image

Labai įdomiai atrodo smile.gif

štai mano įrėmintas klaunas

user posted image
Atsakyti
Aš tai neturiu ką pasirodyti cool.gif
Chera, jeigu man dar toli iki profo, o jau tiek esu išdeginusi, tai Tau dar irgi teks ilgokai praktikuotis lotuliukas.gif
Atsakyti