Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(mija28 @ 2006 09 13, 10:40)
o kurį pirkot miegmaišį, į Dreami ar į Maxi Cosi? Aš dar neišsiaiškinau, kiek kuris man kainuotu unsure.gif

Į dreamį man rodos miegmaišių nebūna g.gif mes pirkom prie buzz sportinės dalies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2006 09 13, 08:51)
sveikos smile.gif

kiek as zinau, Quinniai teturi viena lopsi visiems modeliams - Dreami smile.gif) ju gal tik audiniai skiriasi pagal tai, prie ko derini - prie Freestylo ar Buzzo smile.gif)

Aš irgi tik Dreami težinojau, kol savojo nenusipirkau. Bet sakau, jų Lietuvoj nėra mirksiukas.gif Ir lopšys tikrai ne Dreami, o Freestyle. Nežinau, gal jis kokio senesnio modelio, nors...identiškas Dreamiui g.gif Bet ant jo net pavadinimas uždėtas freestailo.

Ir dar klausimas, HAPPY priminė. O kur galima būtų įsigyti apsaugas nuo lietaus ant pačio vežimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 13 rugsėjo 2006 - 14:41
QUOTE(light blue @ 2006 09 13, 15:39)
Ir dar klausimas, HAPPY priminė. O kur galima būtų įsigyti apsaugas nuo lietaus ant pačio vežimo?

Šiaip bent jau buzzui tai apsauga nuo lietaus į komplektą įeina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 09 13, 16:05)
Bet kad aš ne komplektą perku. Perku tik važiuoklę su sportinuku ir autokėdutę. Tai kažin ar man priklausys?  g.gif

priklausys, priklausys, ir sportiniam priklauso apsauga, ir lopšiui+lopšiui apsauga nuo uodų thumbup.gif
Atsakyti
babagyte- sveikinu su princese!!! 4u.gif

Nu va vel ilindau pasidalinti apie buzza. Nu as tokia kritike jo baisiausia, tai ir si karta pavarysiu ant buzzo...

Nu va, valiau ratus nuemus, tai galvojat kad as juos paskui uzdejau? nifiga- paeme ir tie pypsiukai neatsoka nei vieno rato! uzstrigo ispausti ir psio!

O kitas bajeris tai kad vaikui vos pristu nesulauziau! blink.gif vaziuoju as pardej su vezimu, ratukas atpalaiduotas priekinis, ir jis susiskersuoja pastoviai ant plyteliu pardes, tai kai vaziavau pro viena tarpa tai ratas uzsiskersavo ir vezimas pasidave i sona, o vaikas laieksi uz vezimo sono ir spajau uzmatyti ir laiku sustoti- butu trekst tie mazi pirstukai ir nezinau kas pasidare bet asaru butu buve... nes toks astrus kampas ir vezimo sonas beveik susidure- va jums ir manevringumas! koks manevringumas jei priekinis ratas skersuoja! ir tampausi o na vaziuoju!!! tai esu isiutus totaliai. Ar galima grazinti vezima lietuvoj ir atsiimti pinigus?

O jums priekinis neskersuoja? nes man tai uzsiskersuoja ir turiu stumti vazima su skersu ratuku... g.gif nu ziauriai sunku, o su uzfiksuotu pardej ziauriai nepatogu... tai kas tada is to grozio ir krutumo?...

QUOTE(ciurka @ 2006 09 05, 18:45)
o nuemus lopsiuka, ji viena eina pasupti? na, kaip BB conforto Preliuda? smile.gif

Gal windoo? nes preliudo tikrai nepasupsi biggrin.gif

QUOTE(ciurka @ 2006 09 13, 09:51)
sveikos smile.gif

na nera to Buzzo ratai mazi - tik priekiniai mazesni. tai kaip pravaziuoja ziema tie, kas turi Chicco ar koki Peg perega? ju irgi dazniausiai mazi ratai, taip pat ir Graco. o cia juk irgi geri vezimai smile.gif ne tokioje siaureje ir gyvenam smile.gif

patikek- sia ziema isbandziau trophy - vaziavo per pusnis iki keliu- tikrai nemeluoju! galiu net liudininke uzrodyt- abi savo trophius stumem. O va su buzzu man ir per sodo keliukus jau sunku pravaziuoti... zodziu, jei nebuciau bandzius trophy, tikrai neissipisineciau is buzzo, bet kai zinau kad yra tikrai geresnis, tai labai abydna kad sitas krutesnis, bet sudinesnis. Mano vyras sako kad jis tinka tik mieste ir tik i shopus- bet ir tai, ratukas subludija, tai zodziu leika tik gediminke vazineti...

QUOTE(minimaus @ 2006 09 13, 10:32)
Nemažas tas buzzo ratas  smile.gif  Mes su juo vasarą ir pleže ir miške važinėjom.  tongue.gif  O jei jau per kokius griovius pravažiuot reik tai kilstelejai ir su tais dviem didžiuliais kaip tankas visur pravaro  thumbup.gif  Mano sesė su peg perego mažais ratukais visą žiemą sau laisvai važinėjo ir vargo nematė smile.gif

nu zinai, vaziavimas vaziavimui nelygus... g.gif pravaziavom ir mes per smeli ir par miskiuka... ir bekele... bet kad vaikas kratosi arba stumi is visu jegu... o kaip per pusnis vaziuos... nesu tikra ar is vis vaziuos biggrin.gif nu bet mes jau i roges sesim kai per pusnis vaziuot reiks, bet kam leliukai bus tai tikrai nepavvydziu.

ir siaip - su buzzu malonumas kaip sakiau- gediminke vaziuoti, o kur kitur tai dabras juodas! su trophiu taip nebudavo. o seneliai tai visai sito vezimo nesuvaldo... schmoll.gif

del lopsiuku. is tikro verda sita diskusija, bet manau kad pvz ziema i windoo tilpo drauges didesnis berniokas nei mano pupa su visais kailiais, o i pavasari irgi tilpo. Ir iki 6 menesiu butu tilpes, tik beda ta, kad vazinejom mes su ja su eliosais, nes lopsiuose jie nebenori gulet, o ka jau kalbet, kad ir eliosai daznai nebeitikdavo ir tekdavo rankose parsinesti lotuliukas.gif tai as eidavau ir nesyne pasiimdavau, nes ir lelka nesti ir vezima stumti- biski sunkoka... taip kad losiu is tikro reiks trumpam, nebent eisit i lauka su ta ideja, kad migdysit- tada taip- miegos ir nesipriesins, bet kai nemeiga ir eini pasivaikscioti, tai nori viska matyti, dometis, ir nebeguli... taip kad rimciau del dydziu reiktu ziureti i autokedute, nei i lopsiuka. mirksiukas.gif

Tai parasykit kaip jums su buzzo priekiniu ratu- ar vaziuoja normaliai ir ar galima atiduoti vezima i parde kai jis tau nepatinka g.gif

issiliejau... aciu kad isklauset mirksiukas.gif ir gal kam pades pastebejimai del lopsio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 09 15, 07:22)
BAIKIT BALAMŪTINTI  mirksiukas.gif  blush2.gif , NES AŠ ŠIANDIEN SU GENIALIA IDĖJA PABUDAU: JEI MANO LOPŠYS TIKS ANT BUZZO, JĮ, O NE FREESTAILĄ PIRKSIU  g.gif MAN BUZZE LABAI SPALVINIAI VARIANTAI IMPONUOJA  ax.gif KO APIE FREESTYLE NEGALĖČIAU PASAKYTI. BET DABAR...PO MARINDOS "IŠSILIEJIMO"  g.gif  blink.gif VAJE VAJE, KAIP BUS SUNKU APSISPRĘSTI  doh.gif

nesibalamutink biggrin.gif patvarke man ta vezima, ziuresim kiek laikys tas remontas, tiesa ta, kad pardavejai pripazino visus mano nusiskundimus, vadinaz man ne paranoja thumbup.gif
o siaip as kazkur sios temos pradzioj savo pastebejimus ir palyginimus buvau isdesciusi ir vis papildau naujais "atradimais" - nu taip gavos bet man buzzas kazkaip nepateisino savo apdovanojimu ir garsaus vardo. Bet va kiek zinau, tikrai daug kas patenkinti ir vazineja kuo puikiausiai. Manau kad nuomoniu niekada nebus vienodu. O issirinkti tai pabandys sudeti prioritetus ir tiesiog logisko pamastymo: nu pvz po kokias vietas vazinesi, ar daznai reikes ji lankstyti ir t.t. Nesakau kad trophy pvz buvo cudu cudas ir kad buvo viskas super. Uzsinaravindavo ir tas, tik niekad nebuvo "pasikesinta" i vaiko sauguma... dazniausiai i mano kelniu svaruma biggrin.gif

A tai preliudas supas vis deto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinda @ 2006 09 14, 17:14)
1. O jums priekinis neskersuoja? nes man tai uzsiskersuoja ir turiu stumti vazima su skersu ratuku...  g.gif nu ziauriai sunku, o su uzfiksuotu pardej ziauriai nepatogu... tai kas tada is to grozio ir krutumo?...

2. issiliejau... aciu kad isklauset  mirksiukas.gif ir gal kam pades pastebejimai del lopsio  cool.gif

1. galiu pasakyt, kada skersuoja - kai iš savo mėšlynų atvažiuoju į prekybcentrį murzinais ratais, tada ir man suskersuoja, bet jei nepatingiu nuvalyti, tada viskas ok.

2. šaunuolė tu, kad nepatingi ir išsakai viską thumbup.gif , labai išsami informacija dar neapsisprendusioms, taip ir toliau drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

o ką parduotuvėj tau tvarkė ir su kokiais trūkumais sutiko? g.gif
Atsakyti
o siaip, kuri vezimas geresnis nu ta prasme praktikesnis Freestyle ar Speedy? Freestyle, tai labai spalvu gama menka, jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nojus @ 2006 09 18, 10:56)
o siaip, kuri vezimas geresnis nu ta prasme praktikesnis Freestyle ar Speedy? Freestyle, tai labai spalvu gama menka, jei neklystu g.gif

Aš išsirinkau Freestyle, nors jų gama spalvinė tikrai siaurutė. Bet...mano patarėjai jį iš visų Quinnių labiausiai gyrė (matysim, kas dėsis kai pačiai teks važinėtis, kiek tos pagyros pasitesins smile.gif ). Pas mus statybose dar ilgai gili mėšlynė prasimato, tai man jis savo ratais imponuoja. Beje, dėl Freestyle spalvų. Savaitgalį buvau Šventojoje, tai ten Freestyle mačiau alyvinės spalvos. Vat tau ir siaura gama g.gif Reiškai ji siaura tik Lietuvoj? blink.gif nes va ir mano lopšys, kadangi ne iš Lietuvos, tai bordo, o sportinukas - raudonas, nes gimtinėj pirktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 18 rugsėjo 2006 - 11:05
Labux.

nu mums tvarke ratus- isvale smeli, sutepe rema... sutepe ratus... tai atsigavo ir vaziuoja. Tipo sako, kad as nevalau vezimo g.gif nu sakau su sepetuku nuo makiazo as jo tikrai nevalau- nuplaunu ratus su slanga, nuvalau skuduriuku rema ir psio. Tai visur pas jus smelis ir pan. Nu sakau, zinot ka, as su trophiu vazinejau puse metu, pavasari kai gryzdavom is purvynu, tai net ratu nebudavo matyt, tik dumblo tokie apskritimai, ir nieko- vaziavo ir vaziuoja, nei kas tepe ten juos nei ka, o sita atsiprasant buzza, du menesius pavazinejau sausu oru ir jau tipo negerai! Vakar isvaziavom pasivazineti- tai tas mazasis ratukas vel visas apsineses- dulka kelias ir apsinesa, o dar tepalo privare, tai visai jegiskai turetu buti neuzilgo! Tai ir sakau, nu kad nesamone... tai taip iseina, kad su juo tik po shopus ir gediminke tinka vazinet? Tai tegul taip ir paraso! Zodziu teks mums pas juos lankytis LABAI daznai! Ir tipo ne kate maise gi pirkot! Nu ne kate, bet kad su 100 kart sudinesniais ir senesniais vezimais tikos majacinasi ir nieko, tai kaip gali sitas nevaziuoti, nu nelabai suprantu...
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 09 18, 11:02)
Aš išsirinkau Freestyle, nors jų gama spalvinė tikrai siaurutė. Bet...mano patarėjai jį iš visų Quinnių labiausiai gyrė (matysim, kas dėsis kai pačiai teks važinėtis, kiek tos pagyros pasitesins smile.gif ). Pas mus statybose dar ilgai gili mėšlynė prasimato, tai man jis savo ratais imponuoja. Beje, dėl Freestyle spalvų. Savaitgalį buvau Šventojoje, tai ten Freestyle mačiau alyvinės spalvos. Vat tau ir siaura gama  g.gif Reiškai ji siaura tik Lietuvoj?  blink.gif nes va ir mano lopšys, kadangi ne iš Lietuvos, tai bordo, o sportinukas -  raudonas, nes gimtinėj pirktas smile.gif

siaip visos charakteristikos man imponuoja Freestyl'o, o va Speedy mane zavi savo spalvom blush2.gif nu aisku rinktis vezima tik del spalvos - kvailoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2006 09 15, 10:01)
Nu bet aš ir po pardes varinėju ir man jis nei skersuojas nei stringa  schmoll.gif  blink.gif

Na ratukas mums tai tikrai nesiskersuoja - cia as apie Speedy smile.gif Be to netgi su uzfiksuotu as pardej viena ranka ji lengvai stumdau smile.gif

QUOTE(nojus @ 2006 09 18, 16:05)
siaip visos charakteristikos man imponuoja Freestyl'o, o va Speedy mane zavi savo spalvom  blush2.gif nu aisku rinktis vezima tik del spalvos - kvailoka  lotuliukas.gif

Speedy ne tik del spalvu geras - man viskas jame patinka: lengvumas, manevringumas ir tai kad grazus zinoma smile.gif
Atsakyti