babagyte- sveikinu su princese!!!
Nu va vel ilindau pasidalinti apie buzza. Nu as tokia kritike jo baisiausia, tai ir si karta pavarysiu ant buzzo...
Nu va, valiau ratus nuemus, tai galvojat kad as juos paskui uzdejau? nifiga- paeme ir tie pypsiukai neatsoka nei vieno rato! uzstrigo ispausti ir psio!
O kitas bajeris tai kad vaikui vos pristu nesulauziau!

vaziuoju as pardej su vezimu, ratukas atpalaiduotas priekinis, ir jis susiskersuoja pastoviai ant plyteliu pardes, tai kai vaziavau pro viena tarpa tai ratas uzsiskersavo ir vezimas pasidave i sona, o vaikas laieksi uz vezimo sono ir spajau uzmatyti ir laiku sustoti- butu trekst tie mazi pirstukai ir nezinau kas pasidare bet asaru butu buve... nes toks astrus kampas ir vezimo sonas beveik susidure- va jums ir manevringumas! koks manevringumas jei priekinis ratas skersuoja! ir tampausi o na vaziuoju!!! tai esu isiutus totaliai. Ar galima grazinti vezima lietuvoj ir atsiimti pinigus?
O jums priekinis neskersuoja? nes man tai uzsiskersuoja ir turiu stumti vazima su skersu ratuku...

nu ziauriai sunku, o su uzfiksuotu pardej ziauriai nepatogu... tai kas tada is to grozio ir krutumo?...
QUOTE(ciurka @ 2006 09 05, 18:45)
o nuemus lopsiuka, ji viena eina pasupti? na, kaip BB conforto Preliuda?
Gal windoo? nes preliudo tikrai nepasupsi
QUOTE(ciurka @ 2006 09 13, 09:51)
sveikos
na nera to Buzzo ratai mazi - tik priekiniai mazesni. tai kaip pravaziuoja ziema tie, kas turi Chicco ar koki Peg perega? ju irgi dazniausiai mazi ratai, taip pat ir Graco. o cia juk irgi geri vezimai

ne tokioje siaureje ir gyvenam
patikek- sia ziema isbandziau trophy - vaziavo per pusnis iki keliu- tikrai nemeluoju! galiu net liudininke uzrodyt- abi savo trophius stumem. O va su buzzu man ir per sodo keliukus jau sunku pravaziuoti... zodziu, jei nebuciau bandzius trophy, tikrai neissipisineciau is buzzo, bet kai zinau kad yra tikrai geresnis, tai labai abydna kad sitas krutesnis, bet sudinesnis. Mano vyras sako kad jis tinka tik mieste ir tik i shopus- bet ir tai, ratukas subludija, tai zodziu leika tik gediminke vazineti...
QUOTE(minimaus @ 2006 09 13, 10:32)
Nemažas tas buzzo ratas

Mes su juo vasarą ir pleže ir miške važinėjom.

O jei jau per kokius griovius pravažiuot reik tai kilstelejai ir su tais dviem didžiuliais kaip tankas visur pravaro

Mano sesė su peg perego mažais ratukais visą žiemą sau laisvai važinėjo ir vargo nematė
nu zinai, vaziavimas vaziavimui nelygus...

pravaziavom ir mes per smeli ir par miskiuka... ir bekele... bet kad vaikas kratosi arba stumi is visu jegu... o kaip per pusnis vaziuos... nesu tikra ar is vis vaziuos

nu bet mes jau i roges sesim kai per pusnis vaziuot reiks, bet kam leliukai bus tai tikrai nepavvydziu.
ir siaip - su buzzu malonumas kaip sakiau- gediminke vaziuoti, o kur kitur tai dabras juodas! su trophiu taip nebudavo. o seneliai tai visai sito vezimo nesuvaldo...
del lopsiuku. is tikro verda sita diskusija, bet manau kad pvz ziema i windoo tilpo drauges didesnis berniokas nei mano pupa su visais kailiais, o i pavasari irgi tilpo. Ir iki 6 menesiu butu tilpes, tik beda ta, kad vazinejom mes su ja su eliosais, nes lopsiuose jie nebenori gulet, o ka jau kalbet, kad ir eliosai daznai nebeitikdavo ir tekdavo rankose parsinesti

tai as eidavau ir nesyne pasiimdavau, nes ir lelka nesti ir vezima stumti- biski sunkoka... taip kad losiu is tikro reiks trumpam, nebent eisit i lauka su ta ideja, kad migdysit- tada taip- miegos ir nesipriesins, bet kai nemeiga ir eini pasivaikscioti, tai nori viska matyti, dometis, ir nebeguli... taip kad rimciau del dydziu reiktu ziureti i autokedute, nei i lopsiuka.
Tai parasykit kaip jums su buzzo priekiniu ratu- ar vaziuoja normaliai ir ar galima atiduoti vezima i parde kai jis tau nepatinka
issiliejau... aciu kad isklauset

ir gal kam pades pastebejimai del lopsio