Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Rucelie, jei vežimas be techninių gedimų - tai mažiukas neiškris net jei lopšelis trupučiuką ir kliba. Jis taip tvirtinasi ant tų adapterių. Aš pati pradžioje bijojau kaip čia bus - bet nieko. Su leliuku iš viso mažai tejuda.
Atsakyti
QUOTE(iliuminati @ 2006 09 20, 08:02)
Marinda aš kartais kai paskaitau ką tu apie buzz rašai, tai kažkaip man atrodo, kad ne apie tą vežimą kalbi biggrin.gif Nu nežinau aišku, bet mes savo ratus ir į golfą buvom įdėję ir į passatą ir į škodą nu niekur nebuvo problemų dėl vietos... Sudėjimas nu nėra toks sunkus, nors pripažinsiu, kad pavyzdžiui, quinny zapp man buvo paprasčiau sudėti smile.gif čia matyt dėl to, kad skirtingai knopkes spaust reikia smile.gif Dėl krepšio nematau ko pergyvent, čia tiesa tu apie kurį kalbi apie pirkinių? ar apie tą tašytę pakabinamą? O dėl kelių tai patikėk jei praeitum nuo mano namų iki poliklinikos tai pagalvotum, kad kokiam užkampy gyveni biggrin.gif

nu zinai ir man taip- kad nelabai tikiu kad buzzas gali toks kakas buti, tai gal man tikrai brokavotas pasitaike? nugi visko gali buti?

o siaip tai manau kad daug svarbiau kad susilankstytu lengvai nei issiskleistu biggrin.gif nes iskleisti tai reik timpt ir psio, o susgausti- tai kol ten suspaudai visas knuopkelas... uch... tai mielai apkeisciau ta issiskleidima i toki sulankstyma, nes iskleisti gali ir kojos jega panaudoti, o cia tik rankeliu biggrin.gif

nu einu i fan kluba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2006 09 20, 10:59)
Rucelie, jei vežimas be techninių gedimų - tai mažiukas neiškris net jei lopšelis trupučiuką ir kliba. Jis taip tvirtinasi ant tų adapterių. Aš pati pradžioje bijojau kaip čia bus - bet nieko. Su leliuku iš viso mažai tejuda.

ne naujas jis pas mus. bet adapteriai nauji, ir ta dalis ant kurios tvirtinasi adapteriai irgi nebuvo naudota ir su apsaugom buvo. tad kaip ir naujas visas "prisegimo" mechanizmas. gera mintis, kad gal mažiau judės ne tuščias bigsmile.gif ačiū 4u.gif mes jau galvojom montuot ten kažką blush2.gif
Atsakyti
Rucelie, jei kiek ir juda lopšys, tai aš tikrai nepastebėjau, tiesiog neatkreipiau dėmesio, reiks pabandyti, kiek jis ten juda, tik kad ratai dabar bagažinėj. Gal tavo tikrai koks brokuotas, tu gali parduotuvėse pasižiūrėti kaip ten su tais lopšiais.
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2006 09 20, 12:41)
Rucelie, jei kiek ir juda lopšys, tai aš tikrai nepastebėjau, tiesiog neatkreipiau dėmesio, reiks pabandyti, kiek jis ten juda, tik kad ratai dabar bagažinėj. Gal tavo tikrai koks brokuotas, tu gali parduotuvėse pasižiūrėti kaip ten su tais lopšiais.

parduotuvėje vieną krutinau - jis truputį judėjo. mano daugiau juda g.gif jei nepastebėjai, reiškia tavasis tiek tikrai nejuda, kiek mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2006 09 20, 10:39)
light blue, keletas mano pamąstymų...
viskas su freesttyle ok. tik prieš pirkdama pagalvok apie jo svorį - tikiuosi, tau nereiks jo nešioti. Tikiuosi neireikės tau jo nešti į n-tąjį namo aukštą.
Mes gyvename name, tai aš jo nenešioju ir nelankstau. Bet vieną kartą teko važiuoti autobusu su vežimu va tada, tai strioko apturėjau  unsure.gif
Baisu buvo, kad vos jį įkėliau į autobusą (buvo du laiptai), dar baisiau buvo iškelti - ant to vieno rato nenuleisi, nes vežimas tampa l. nestabilus -vnž, visa suprakaitavusi ir išsigandusi, kad neišvirstų lelius, autobusą ir likusią distanciją įveikiau.
Gal reikia priprasti. Aišku, geriausia būtų pasišaukti pagalbos, bet juk ne visada atsiras.
Tas pats ir su sulankstymu- -reikia treniruočių (bent jau man)  biggrin.gif
čia būtų mano pastebėti minusai.
O ir bagažinė turi būti vos ne tuščia šitam karaliui   doh.gif
bet užtat važiuoja - pasaka  thumbup.gif   thumbup.gif
prekybos centruose nepakeičiamas  bigsmile.gif
o jau gražus  wub.gif
Norvegijoje laimėjo "best i test" 2006m. įvertinimą, kaip gražiausias, saugiausias ir t.t
Sėkmės apsisprendžiant  4u.gif

Man niekur nereikės jo į n-ąjį aukštą vežioti, tik į garažą pastumti thumbup.gif Nu dėl sulankstymo, tai aš visai kol kas neįsivaizduoju, kaip tai reikia daryti. Bet manau, kad bele kokį vežimą turint reikalingos lankstymo treniruotės. Bagažinė mano tuščia, vairuoju Audi A4, gal koja paspaudusi sukišiu lotuliukas.gif Dujų baliono ten nėra g.gif
Norvegiją labai myliu, mano svajonių šalis, tai tas prizas Tavo minėtas mane tik užazartina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ciurka @ 2006 09 20, 11:32)
gerai pasiskaiciuok, nes kai galvojau apie Buzza, tai pasirose, kad tikrai Babycentre pigiau, bet tik 10 Lt smile.gif) is Kauno kaip tai brangoka vaziuoti smile.gif)

Kai skambinau į Baycentrą ir pasakytą kainą lyginau su Vaikų mieste esančia kaina tai buvo tikrai babycentre pigiau. O be to Kotrynos tinkle jie neiškomplektuoja vežimo. O man lopšio nereikia. Aš noriu tik sportinuko ir auto kėdutės. Dabar jau žinau, kad Maxi Cosi Cabrio :Čia su jūsų patarimu šią kėdutę pasirinkau. AČIŪŪŪ biggrin.gif
Na o jei ir tas pats kainose gausis, tai man smagu bus į Vilnių pavažiuoti, nes retai ten slampinėjam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 20 rugsėjo 2006 - 14:27
As ir turiu i Cabrio kedute originalu vokely-super dalykas kai salta,o jei dar ant remo tvirtinat tai is vis nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinda @ 2006 09 20, 12:16)
nu zinai ir man taip- kad nelabai tikiu kad buzzas gali toks kakas buti, tai gal man tikrai brokavotas pasitaike? nugi visko gali buti?

o siaip tai manau kad daug svarbiau kad susilankstytu lengvai nei issiskleistu  biggrin.gif nes iskleisti tai reik timpt ir psio, o susgausti- tai kol ten suspaudai visas knuopkelas... uch... tai mielai apkeisciau ta issiskleidima i toki sulankstyma, nes iskleisti gali ir kojos jega panaudoti, o cia tik rankeliu  biggrin.gif

nu einu i fan kluba  biggrin.gif

manau, kad visi pagrindiniai nusiskundimai kyla del lyginimo su bebe confort wink.gif kas nelygina ar lygina su prastesniais vezimais, tai nusiskundimu buzzais neturi smile.gif
o kas del sulankstymo, tai tiesa. as irgi pvz noreciau, kad susilankstytu geriau nei kad issilankstytu smile.gif

QUOTE(vassara @ 2006 09 20, 17:03)
man babycentre tik pora procentu nuolaidele padare, bet vistiek apsimokejo is siauliu atvaziuot i babycentra nei siauliuose kotrynoj pirkt

kiekvienas sau pasiskaiciuoja smile.gif siaip babycentre oficialiai daugiausiai 5 procentai nuolaida imanoma. kaip kam kartais pasiseka, tai jau isimtys smile.gif
Atsakyti
Aš dar truputį norėčiau grįžti prie lopšių klibėjimo. Tai jūs vadinate tą šiokį tokį lopšio drebėjimą-virpėjimą, kai jis uždėtas ant rėmo?
Bo jei taip, tai galiu pasakyti, kad visi kliba, kurie fiksuojasi ta click-clack sistema.. Ir chicco kliba, ir mano nusižiūrėtas Hauck'as. Tik vaikų mieste Quinny dabar nebėra, tai negalėjau palyginti to "nestabilumo" lygio.
Ar teisingai įvardinau tą klibėjimą - lopšys ant rėmo juda (ir atrodo, kad netvirtai laikosi), kai pajudini arba už galo arba už būdos? Ir tas supimasis gaunasi būtent ties fiksatoriais?
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2006 09 21, 17:08)
Aš dar truputį norėčiau grįžti prie lopšių klibėjimo. Tai jūs vadinate tą šiokį tokį lopšio drebėjimą-virpėjimą, kai jis uždėtas ant rėmo?
Bo jei taip, tai galiu pasakyti, kad visi kliba, kurie fiksuojasi ta click-clack sistema.. Ir chicco kliba, ir mano nusižiūrėtas Hauck'as. Tik vaikų mieste Quinny dabar nebėra, tai negalėjau palyginti to "nestabilumo" lygio.
Ar teisingai įvardinau tą klibėjimą - lopšys ant rėmo juda (ir atrodo, kad netvirtai laikosi), kai pajudini arba už galo arba už būdos? Ir tas supimasis gaunasi būtent ties fiksatoriais?

Na tas virpejimas tikriausi air vadinamas supimusi ir nestabilumu smile.gif MAn tai reigis nieko blogo, tuo labiau, kad vos vos lingavimas veikia leliuka kaip supynes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2006 09 22, 17:48)
Na tas virpejimas tikriausi air vadinamas supimusi ir nestabilumu smile.gif MAn tai reigis nieko blogo, tuo labiau, kad vos vos lingavimas veikia leliuka kaip supynes smile.gif

mūsų gerokai linguoja g.gif ne vos vos. ranka pajudinus tai taip kokia 10 laipsnių kampu tai tikrai, jei ne daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 09 25, 09:31)
mūsų gerokai linguoja  g.gif ne vos vos. ranka pajudinus tai taip kokia 10 laipsnių kampu tai tikrai, jei ne daugiau  g.gif

keista g.gif gal tie tvirtinimo elementai pas tave truputi pasideveje? g.gif
Atsakyti