Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(zhemuoge @ 2007 09 28, 23:11)
Gavau atsakymą šiandien iš Maxi-cosi kad tie naujieji Mura lopšiai tiks visur, kur tiko Dreami, t.y. ir Quinny vežimukams, ir Citi CX. Pirksiu  4u.gif Tik dar palauksiu, kol išmatavimai ir tikslus aprašymas pasirodys. Manau, kad į tokį paplatintą lopšį turėtų lelius iki 6 mėn. laisvai tilpti  thumbup.gif

Tilps tai gal ir iki 7-8 mėn., bet ar nores tenai guleti? tongue.gif
Atsakyti
Na, nežinau, mano dičkis tai miegodavo iki 7 mėnesių vežime, ir tai būdavo vienintelė vieta, kurioj jį galima užmigdyt dieną būdavo, o kai apkūtulotas iki ausų žiemą, tai net nemėgindavo keltis smile.gif
Atsakyti
man tai labai idomu, kiek tas mura lopsys svers, nes turiu bebecar lopsi, tai tie 7 kg man depresija ivarytu, tikrai nerealus svoris jei kasdien reiktu naudoti ir labai jau didelis atrodo, nu net per didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs_mike @ 2007 10 03, 10:25)
NE manau kad tas MURA lopsys dargiau nei DREAMI sveria. O DREAMI svoris nera labai didelis. Ir apskritai ne bus MURA daug didesnis. Ten tik kojom vietos daugiau. DAr žiūrekit kas trumpesnis ne butu mirksiukas.gif

nesupratau, manai ar nemanai?

nu pasiziuresime kaip ten is tikruju bus, dreami palyginus su bebecar, tai tikrai pukelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 10 03, 10:35)
nesupratau, manai ar nemanai?

nu pasiziuresime kaip ten is tikruju bus, dreami palyginus su bebecar, tai tikrai pukelis smile.gif

Onora žinau,kad turi bebecar lopšį kurį isigyjai tikrai labai papigiaiskai ir žinau, kad tas lopšys labai ir labai senas jis netgi nesitvirtina ant šiuolaikinių rėmų. Gal jis ir sveria ne 7kg, o kokius 15kg. Nes niekaip nesitiki, kad 5 ir 7 yra super didelis skirtumas
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 10 03, 11:32)
Onora žinau,kad turi bebecar lopšį kurį isigyjai tikrai labai papigiaiskai ir žinau, kad tas lopšys labai ir labai senas jis netgi nesitvirtina ant šiuolaikinių rėmų. Gal jis ir sveria ne 7kg, o kokius 15kg. Nes niekaip nesitiki, kad 5 ir 7 yra super didelis skirtumas

smagu, kad domiesi ka, kur ir uz kiek perku biggrin.gif
rimas19, ar seni 7 kg, ar pigus ar brangus, vistiek jie yra 7 kg. Pati netikejau, kad toks sunkumas yra tik 7 kg, tai pasveriau.
Del tvirtinimo, tai Zaislu planeta kur pardavineja bebecar vezimus, tai tvirtinimai kitokie - ten ant pacio lopsio yra tokie plastmasiukai, o www.vaikis.eu parduodami vezimeliu lopsiai yra su tokiu pat tvirtinimu, tik ten dugnas supasi, tai dali to tvirtinimo uzstoja tas plastikas. Nesuprantu, kodel taip skiriasi, gal prie vaziuokles tie plastmasiukai pridedami ar kas, nesigilinau daugiau, nes pasvarsciau, kad tokio svorio ir dar nelabai prie sirdies vaziuokles ir visai nepatinkancios sportines dalies nenoriu.

jei nesitiki, tai nepabandes ir nepatikesi, as irgi nesitikejau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 03 spalio 2007 - 10:52
biggrin.gif
QUOTE(Onora @ 2007 10 03, 11:51)
smagu, kad domiesi ka, kur ir uz kiek perku biggrin.gif
rimas19, ar seni 7 kg, ar pigus ar brangus, vistiek jie yra 7 kg. Pati netikejau, kad toks sunkumas yra tik 7 kg, tai pasveriau.
Del tvirtinimo, tai Zaislu planeta kur pardavineja bebecar vezimus, tai tvirtinimai kitokie - ten ant pacio lopsio yra tokie plastmasiukai, o www.vaikis.eu parduodami vezimeliu lopsiai yra su tokiu pat tvirtinimu, tik ten dugnas supasi, tai dali to tvirtinimo uzstoja tas plastikas. Nesuprantu, kodel taip skiriasi, gal prie vaziuokles tie plastmasiukai pridedami ar kas, nesigilinau daugiau, nes pasvarsciau, kad tokio svorio ir dar nelabai prie sirdies vaziuokles ir visai nepatinkancios sportines dalies nenoriu.

jei nesitiki, tai nepabandes ir nepatikesi, as irgi nesitikejau tongue.gif

Gal ir svarstyklės papigiaiskos buvo biggrin.gif Žaislų planeta bebecar tikrai nepardavinėja, ir vaikis.eu nėra su tokiu pat tvirtinimu kaip pas tave ir jokių papildomų adapterių nereikia tiek lopšiui tiek sportinei daliai tiek autokėdutei. Ir tikrai nemanau, kad parduotuvėj apsipirkinėdama skaičiuoji kiek kas sveria (turiu omeny kad ir maisto produktus) ir jei nusiperki 2pokeliais daugiu pieno -viskas nebepaneši
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 10 03, 12:24)
biggrin.gif
Gal ir svarstyklės papigiaiskos buvo biggrin.gif Žaislų planeta bebecar tikrai nepardavinėja, ir vaikis.eu nėra su tokiu pat tvirtinimu kaip pas tave ir jokių papildomų adapterių nereikia tiek lopšiui tiek sportinei daliai tiek autokėdutei. Ir tikrai nemanau, kad parduotuvėj apsipirkinėdama skaičiuoji kiek kas sveria (turiu omeny kad ir maisto produktus) ir jei nusiperki 2pokeliais daugiu pieno -viskas nebepaneši

atsiprasau, susimaisiau- Toy's market turejau omeny.
o siaip tai blink.gif blink.gif blink.gif ka as su tavimi gincysiuosi, jei netiki ir nori patiketi, tai galiu paskolinti ta lopsi, gaila internete nera foto kur is arti ir aiskiai matytusi ta vieta, butu baigtos visos diskusijos.

pas mane visi namai papigiaiski, dabar supratau, kodel as kai ant tu svarstykliu uzlipu, terodo tik 35 kg, nors grindys idumba

taip, jei be masinos i parduotuve vykstu, tai tikrai apskaiciuoju, ar panesiu, bent jau stengiuosi, nes tie 2 pakeliai pieno ir gali buti ta kritine mase, kuria idejusi i maisa jo nebepakelsiu.

as daugiau nenoriu kalbeti apie bebecar, tad jei tau norisi, tai eik is quinny i bebecar tema ir ten aiskinkis

aij, bet ziuriu tave kitose temose "puola" visos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 03 spalio 2007 - 11:42
Na gi, mamytės, gana gynčiotis. drinks_cheers.gif
Šiandien buvau BEBECENTER parduotuvėje Vilniuje ir "gyvai" tą MURA vežimą mačiau. Keturrati. Galiu pasakyti kad pagal mane sedima dalis iš tikrųjų pasakiška. thumbup.gif Minkštą (tokios pat struktūros kaip BUZZ'o), plati ir pilnai atsilenkia iki gulimos padeties. thumbup.gif thumbup.gif Buomelis pilnai nusiima (jeigu nereikalingas). Tik važioklė nekokia verysad.gif . Gal tryjų ratų biski grąžiau atrodytu. O tas keturratis tai visiškai nekoks, ipač dideli prekiniai ratai-vienas į šiaurę žiūri, kitas į pietus lotuliukas.gif . Tik lopšių jie dar neturi. Tai gyvai nemačiau. Turi tik nešynė su rankenom, kurį į vežimą pastatoma.
Kainuoja vežimas 1400Lt, nešynė 380Lt. Dėl lopšio sakę, kad apie 500Lt kainuos, panašiai kaip DREAMI.
Atsakyti
QUOTE(mrs_mike @ 2007 10 03, 16:13)
Na gi, mamytės, gana gynčiotis.  drinks_cheers.gif 
Šiandien buvau BEBECENTER parduotuvėje Vilniuje ir "gyvai" tą MURA vežimą mačiau. Keturrati. Galiu pasakyti kad pagal mane sedima dalis iš tikrųjų pasakiška. thumbup.gif  Minkštą (tokios pat struktūros kaip BUZZ'o), plati ir pilnai atsilenkia iki gulimos padeties.  thumbup.gif  thumbup.gif Buomelis pilnai nusiima (jeigu nereikalingas). Tik važioklė nekokia verysad.gif . Gal tryjų ratų biski grąžiau atrodytu. O tas keturratis tai visiškai nekoks, ipač dideli prekiniai ratai-vienas į šiaurę žiūri, kitas į pietus lotuliukas.gif .  Tik lopšių jie dar neturi. Tai gyvai nemačiau. Turi tik nešynė su rankenom, kurį į vežimą pastatoma.
Kainuoja vežimas 1400Lt, nešynė 380Lt. Dėl lopšio sakę, kad apie 500Lt kainuos, panašiai kaip DREAMI.

as vis delsiu i ta babycenter eiti, nes vis nueinu tik apsidairyti, pavepsoti biggrin.gif pakeliui i parduotuve eidama, tai jau mane jauciu atpazista ir nebepatogu kazkaip per daznai eiti smile.gif, bet dabar bus proga biggrin.gif i naujus daiktus paziopsoti galesiu.
o nezinojo, kada lopsi tures, labai smalsu apziureti, nes pats vezimas tai kaip ir nedomina, juolab kad kazkaip ir buzzo tas sedimos dalies minkstumas ir medziaga man nelabai patiko.
Gal jau ir speedi nauju spalvu bus.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 10 04, 08:52)
as vis delsiu i ta babycenter eiti, nes vis nueinu tik apsidairyti, pavepsoti biggrin.gif pakeliui i parduotuve eidama, tai jau mane jauciu atpazista ir nebepatogu kazkaip per daznai eiti smile.gif, bet dabar bus proga biggrin.gif i naujus daiktus paziopsoti galesiu.
o nezinojo, kada lopsi tures, labai smalsu apziureti, nes pats vezimas tai kaip ir nedomina, juolab kad kazkaip ir buzzo tas sedimos dalies minkstumas ir medziaga man nelabai patiko.
Gal jau ir speedi nauju spalvu bus.

Kada lopšį turės tai nežinau. Speedy spalvų naujų manau kol kas nebus, nes internete nemačiau. O sedima dalis tai tikrai verta dėmesio thumbup.gif

O kas lečia atpažinimo kad per dažnai spoksoji, tai ne parduotuvės darbuotojų reikalas. Aš irgi tenai dažnai užeinu ir tik spoksoju. Dar nieko beveik ne pirkau tenai. Ir dar per daug klausymų užduodu. Bet negali gi jie mane išmesti už tą, kad nuieko nepirku tongue.gif
Atsakyti
Vakar buvau babycenter parduotuveje, tai quinny nauju spalvu dar nera, uzmeciau aki i m-c Mura, bet nelabai patiko vaziuokle, man plastiko per daug ten ir siaip griozdiska atrodo, be to i ta sportine dali idetas minkstas lopsys, tai tos pacios sedimos dalies net nesimate, tingejau ziureti. O spalva kataloge graziau atrodo man nei realybeje ta bordo su rausvu.
Atsakyti