Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Radau www.mypram.de Mura lopšio išmatavimus: vidiniai 85 cm x 35,5 cm, tai thumbup.gif, tik gaila, svoris niekur nenurodytas. Ir dar turiu prašymą 4u.gif Merginos, kurios vilnietės esat, gal kai prie progos užsuksit į Babycenter parduotuvę, gal galit paklaust, ar Quinny dreami adapteriai tiks tam naujam lopšiui. Aš buvau įsitikinus, kad tiks, kol neperskaičiau Mura vežimo instrukcijos, kad ten yra kažkokie adapteriai su nusileidžiančia vidine dalim, ir tą dalį reikia nuleist dedant lopšį, bet pakelt dedant Maxi-cosi kėdutę. Nuvažiuočiau pati, bet liko tik savaitė iki gimdymo, nebegaliu rolleyes.gif Parašykit, kai sužinosit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2007 10 07, 14:45)
Radau www.mypram.de Mura lopšio išmatavimus: vidiniai 85 cm x 35,5 cm, tai  thumbup.gif, tik gaila, svoris niekur nenurodytas. Ir dar turiu prašymą  4u.gif Merginos, kurios vilnietės esat, gal kai prie progos užsuksit į Babycenter parduotuvę, gal galit paklaust, ar Quinny dreami adapteriai tiks tam naujam lopšiui. Aš buvau įsitikinus, kad tiks, kol neperskaičiau Mura vežimo instrukcijos, kad ten yra kažkokie adapteriai su nusileidžiančia vidine dalim, ir tą dalį reikia nuleist dedant lopšį, bet pakelt dedant Maxi-cosi kėdutę. Nuvažiuočiau pati, bet liko tik savaitė iki gimdymo, nebegaliu  rolleyes.gif Parašykit, kai sužinosit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai nusiusk užklausymą gamintojams per internetą. Jie tikrai atsakys. O BABYCENTER parduotuvėje kol jie to lopšio netures, tai gali ir nežinuoti. Aš vis dėl to manau kad adapreriai QUINNY tiktu ir MURA vežimos lopšiui. Paskaityk kaip tas lopšys uždedamas ant vežimo CITI CX. Nieko nuleidinet ten nereikia. Tas adapterių nuleidimas,. gal tik MURA specifikacija, kad lopšys per viduri butu.
Atsakyti
Gamintojai paršiukai jokio kontaktinio e-mail savo puslapyje nepalikę. Rašiau jų platintojams Olandijoje ir Vokietijoje. Iš Olandijos atsakymas - kad tinka, iš Vokietijos - kad netinka smile.gif Ir kuriuo dabar tikėti bigsmile.gif
Teks laukti pasirodant Vilniuje ir pačiupinėt praktiškai... Vis dar neprarandu vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhemuoge: 07 spalio 2007 - 19:12
QUOTE(Onora @ 2007 10 07, 19:39)
Parduotuve beveik mano kieme, tai galesiu ir uzsukti artimiausiu metu
tik vat irgi abejoju, ar zinos, nes kartais pasijuntu labiau zinanti uz ten dirbancius konsultantus biggrin.gif
bet, tikekimes, kad zinos

Dėkui, kad galėsi pagelbėti. Čia manau svarbiausia, kad jie tų lopšių turėtų, o patikrinti ar tiks ant Quinny adapterių tai galima paprasčiausiai pabandyt uždėt - arba užsidės, arba ne smile.gif Lauksiu žinių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
JAU smile.gif
tai va, sake, kad turetu tikti tas Mura lopsys Quinniams, bet dar nera gave ir nelabai zino, kada gaus, sake, gal "ant parodos" ir tures.

Quinny vezimu spalvas naujas, sake, tikriausiai tik apie naujus gaus.

Pats maxi cosi vezimas, tai apie 17 kg sveria blink.gif su minkstu lopsiu- apie 19 kg, kiek tas Mura lopsys sveria, taip ir nepaklausiau doh.gif nu , nedaejo kazkaip.

tiek info

zhemuoge, kad jau tavo lelius greitai gims, jauciu nesulauksi to Mura lopsio- teks dar viena gimdyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 10 08, 14:13)
JAU smile.gif
tai va, sake, kad turetu tikti tas Mura lopsys Quinniams, bet dar nera gave ir nelabai zino, kada gaus, sake, gal "ant parodos" ir tures.

Pats maxi cosi vezimas, tai apie 17 kg sveria blink.gif su minkstu lopsiu- apie 19 kg, kiek tas Mura lopsys sveria, taip ir nepaklausiau doh.gif nu , nedaejo kazkaip.

tiek info

zhemuoge, kad jau tavo lelius greitai gims, jauciu nesulauksi to Mura lopsio- teks dar viena gimdyti biggrin.gif

Na jau tokio svorio vežimo dykai nereikia. schmoll.gif SPEEDY 11,5 svere ir tai rankas jau baige atkritineti nuo jo, o čia 17+sedima dalis. ŠAKES. Gal ir lopšys tas už DREAMI sunkesnis bus.
Žemuogelė, baig tu su tą MURĄ. Jau kas-kas, o lopšys tokių pastangų tikrai nevertas. Pirk normalų DREAMI, pamatysi paskui kaip greitai nustosi lopšiu naudotis. Nuo 5,5-6 mėnesių tavo vaikelis jau sportinuke kuo puikiausia sedes. biggrin.gif O dar po metų arba net gi greičiau ir tas didelis sportinukas jau nebereikalingas tau bus, tik vietą namie užims. Ieškosi ko nors lengvesnio. tongue.gif

Tarp kitko gal kas nors ieško QUINNY ZAPP pirkti. Tai aš savo parduočiau. (su krepšiu pirkiniams) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs_mike: 08 spalio 2007 - 13:26
Mergaites uzeikit i www.kidsroom.de ten visko yra ir uzsisakyt galima,ir nereiks ilgai laukt jei uzsakytum pard.As treciad.uzsisakiau Quiny tase leliuko daiktams ir zaisla ant maxi cosi kedutes ir jau siand gavau.O pard.sake,kad maziausiai menesi reiktu laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2007 10 08, 14:28)
Mergaites uzeikit i www.kidsroom.de ten visko yra ir uzsisakyt galima,ir nereiks ilgai laukt jei uzsakytum pard.As treciad.uzsisakiau Quiny tase leliuko daiktams ir zaisla ant maxi cosi kedutes ir jau siand gavau.O pard.sake,kad maziausiai menesi reiktu laukti doh.gif

ziuriu kainos kaip LT panasios, keliasdesimt Lt pigiau, o kaip su parsiuntimu ten, kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 10 08, 15:05)
ziuriu kainos kaip LT panasios, keliasdesimt Lt pigiau, o kaip su parsiuntimu ten, kokios kainos?

atsiuntimas kainavo 16.90euru.Viskas isejo 73,79euru. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 10 08, 13:13)
JAU smile.gif

tiek info

Ačiū 4u.gif
Gal dar sulauksiu bigsmile.gif Galėčiau ir dabar iš Vokietijos užsisakyt, bet kažkaip nepabandžius ar tiks baisoka truputį. O didesnio norisi, nes pirmas mano lelius nešiojamą minkštą lopšį per 2 mėn. išaugo, ir išvis didelis slibiniukas buvo mirksiukas.gif O kai dabartinį mažylį dar didesnį prognozuoja, tai bijau kad į Dreami iškart netilps lotuliukas.gif O dideliame lopšyje labai patogu ir vežiot, ir migdyt. Pirmąjį vežime migdžiau gal iki metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2007 10 08, 21:39)
Ačiū  4u.gif
Gal dar sulauksiu  bigsmile.gif Galėčiau ir dabar iš Vokietijos užsisakyt, bet kažkaip nepabandžius ar tiks baisoka truputį. O didesnio norisi, nes pirmas mano lelius nešiojamą minkštą lopšį per 2 mėn. išaugo, ir išvis didelis slibiniukas buvo  mirksiukas.gif O kai dabartinį mažylį dar didesnį prognozuoja, tai bijau kad į Dreami iškart netilps  lotuliukas.gif O dideliame lopšyje labai patogu ir vežiot, ir migdyt. Pirmąjį vežime migdžiau gal iki metų  smile.gif

Tada MURA pirk. tongue.gif Ir nereikes spelioti tiks-netiks. Už tad visa malonumą 17 kg vežimo pajausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Quinny gerbėjos,

Gal Jus galėsite man padėti... Mano vaikelis gims sausio vidury, tai manau iki vasario aš jo tikrai į lauką nevešiu, o nuo vasario mėn. (vistik žiema) jau galėčiau vežti į laukelį.. Kokį iš Quinny vėžimėlių labiau apsimoka pirkti - Buzzy ar Speedy???? Kurio būtų didesni privalumai tokiam žiemos-pavasario laikotarpiui??? Man lyg mažokas Quinny lopšys atrodo ir taip man pasitikėjimo nekelia trys ratai... Bet šiaip tokie mieli man tie vėžimėliai...
Atsakyti