Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Ai, kaip man pabodo tie akinukai verysad.gif Taip noretusi gyventi be ju... ir net be lesiu.. Bandziau keleta kartu juos nesioti, bet kasdien negaliu , nuo kompiuterio taip issauseja akys, kad jausdavosi jog akyse svetimkunis yra.. Nors siaip savijauta be akinuku buvo super thumbup.gif Tik kazin, ar ilgai nesioti juos sveika..o dar kai akys linke silti.... Zodziu, noretusi gyvent ir be akinuku ir be lesiu...
Atsakyti
Sveikos, ir as nesioju kontaktinius lesius, mazdaug 5-6 metus. Seniau nesiojau akinius, bet nebuvau atradusi patogiu, blakstienos mano ilgos, visos remdavosi i stikla, nes nosies kuprele, ant kurios dedasi akinukai, yra arti veido smile.gif Tai lesiai - mano issigelbejimas thumbup.gif Pastaruoju metu tenka daug dirbti su kompiuteriu, tai ir lesiai i dienos pabaiga pradeda sausoti, lasinu kontaktiniu lesiu skysti. Taciau mano akys juos labai toleruoja, nei grauzimo, nei perstejimo nebuna thumbup.gif
buvau vienu metu pradejusi galvoti apie korekcija lazeriu, bet kilo itarimas, kodel gydytojai, kurie reklamuoja sia procedura, patys su akiniais vaiksto..Zodziu geriau nerizikuosiu, atradau gera buda, kad galeciau ryskiai ir aiskiai matyt, ir man gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 03 06, 14:12)
Sveikos, ir as nesioju kontaktinius lesius, mazdaug 5-6 metus. Seniau nesiojau akinius, bet nebuvau atradusi patogiu, blakstienos mano ilgos, visos remdavosi i stikla, nes nosies kuprele, ant kurios dedasi akinukai, yra arti veido smile.gif Tai lesiai - mano issigelbejimas thumbup.gif Pastaruoju metu tenka daug dirbti su kompiuteriu, tai ir lesiai i dienos pabaiga pradeda sausoti, lasinu kontaktiniu lesiu skysti. Taciau mano akys juos labai toleruoja, nei grauzimo, nei perstejimo nebuna thumbup.gif 
buvau vienu metu pradejusi galvoti apie korekcija lazeriu, bet kilo itarimas, kodel gydytojai, kurie reklamuoja sia procedura, patys su akiniais vaiksto..Zodziu geriau nerizikuosiu, atradau gera buda, kad galeciau ryskiai ir aiskiai matyt, ir man gerai smile.gif

blakstienu tai pavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 03 06, 14:05)
blakstienu tai pavydziu blush2.gif

Na as cia truputi pasigirsiu, jos ilgos ir juodos, kartais ir dazyt nereikia, ir taip gerai atrodo ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie blakstienas... Akiniai mano su sipriu minusu buvo. Tai kai pakeičiau į linzes visi galvojo jog blakstienas dažyt pradėjau. Nes per stiklus akys atrodydavo mažesnės ir blakstienų ten nesimatydavo. O kai nusimečiau akinukus iškart atsiskleidė akių grožis. smile.gif Dar viena priežastis bent kartais įsidėti lęšius.
Atsakyti
QUOTE(1n1 @ 2011 03 06, 16:31)
Kalbant apie blakstienas... Akiniai mano su sipriu minusu buvo. Tai kai pakeičiau į linzes visi galvojo jog blakstienas dažyt pradėjau. Nes per stiklus akys atrodydavo mažesnės ir blakstienų ten nesimatydavo. O kai nusimečiau akinukus iškart atsiskleidė akių grožis. smile.gif Dar viena priežastis bent kartais įsidėti lęšius.

4u.gif labai noriu, bet neprisiruosiu 4u.gif
o akiniai gelbsti senstant, nesimato rauksleliu apie akis biggrin.gif
Atsakyti
Buvau vakar tikrinti akiu, patikrino ir del iauginejanciu kraujagysliu.
Sake, kaip ir viskas gerai, bet galetu buti geriau, tad stengtis kuo daugiau buti su akiniais, kad akys gautu pakankamai deguonies, jokiu spalvotu lesiu, megojimu su lesiais ir nesioti lesius tik tiek kiek yra nurodyta, jokiais budais nepailginti nesiojimo terminu (nors siaip visu situ nurodymu ir laikausi biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 06 kovo 2011 - 15:03
Šiuolaikinių lęšių oro pralaidumas yra labai didelis, deguonies trūkumo tikrai neturi būti. Aišku, naktį geriau išsiimti. O dėl pernešiojimo tai teisybė, paskui dar bus kai čia: http://www.facebook....129878737083755 :DDD
Atsakyti
sveikos,
noreciau pabandyti kitokias linzes, nes jau kelis metus nesioju tas pacias "night&day", tiesa, "night&day aqua" visiskai netiko, nes jautesi klaikiai akyje, visa laika norejosi trinti ir vaizdas "apsineses". Tai va, klausimelis butu toks, kam teko nesioti "night&day", gal keitete i kitokias ir taip pat tiko? siuo metu dairausi i "bio luc thin", nes vilioja ypac ilgas nesiojimo laikas (6 men), o dar i Bauch&Lomb trim menesiems skirtas.
Atsakyti
QUOTE(1n1 @ 2011 03 06, 16:14)
Šiuolaikinių lęšių oro pralaidumas yra labai didelis, deguonies trūkumo tikrai neturi būti. Aišku, naktį geriau išsiimti. O dėl pernešiojimo tai teisybė, paskui dar bus kai čia: http://www.facebook....129878737083755 :DDD

Sutinku, kad kaikuriu lesiu oro praleidumas didelis, bet kaip bebutu su lesiais tas praleidumas mazesnis nei be ju.
O spalvotu lesiu praleidumas isvis nekoks ax.gif

QUOTE(justee @ 2011 03 06, 16:26)
sveikos,
noreciau pabandyti kitokias linzes, nes jau kelis metus nesioju tas pacias "night&day", tiesa, "night&day aqua" visiskai netiko, nes jautesi klaikiai akyje, visa laika norejosi trinti ir vaizdas "apsineses". Tai va, klausimelis butu toks, kam teko nesioti "night&day", gal keitete i kitokias ir taip pat tiko? siuo metu dairausi i "bio luc thin", nes vilioja ypac ilgas nesiojimo laikas (6 men), o dar i Bauch&Lomb trim menesiems skirtas.

Geriau pasirinkite daznesnio keitimo lesius - akims sveikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1n1 @ 2011 03 06, 14:31)

Cia tai 100% pritariu drinks_cheers.gif Per akiniu stiklus nei makiazo negalima iziuret normaliai, nei ten labai matosi, kaip pasidazai smile.gif
Be to matau kontaktiniuose lesiuose ir daugiau privalumu, su jais nebaisus nei sniegas, nei lietus, niekas neuzrasoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justee @ 2011 03 06, 16:26)
sveikos,

tiesa sakant kaip tik night&day aqua ir nesioju. Visokiu dienu buna, bet su kitais lesiais taip pat. Kartais visa diena, kiek lesi beisiminetum ir idetum is naujo, jis kazkoks drumzlinas ir erzina aki, kita diena buna viskas gerai.
Ilgu nesiojimo laiku nesiulyciau gundytis, vis tiek ta lesi lieti, jis apsinesa ir tikrai verciau pirkti menesio ir keisti po 3 (as taip darau smile.gif ).
Atsakyti