Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 27, 19:53)
[i]
jei nesiimi, nesidedi tai ir neišmoksi  mirksiukas.gif

Būtent! Aš kokią savaitę kankindavausi po 10-15min, esu ir į darbą vieną rytą pavėlavusi. Per praktika + praktika+praktika duoda savo - galėčiau tamsoje įsidėti.

QUOTE(beskaiste)
2 sav ir negaliu iskrapstyti

O tai tarp tų dviejų savaičių gi ir savaitgalis buvo. Jo metu nei į darbą nei ką - va gali ir treniruotis! Max neišsiėmus gali nešioti 6 paras.

Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 27, 19:53)

jei nesiimi, nesidedi tai ir neišmoksi  mirksiukas.gif

Prastėjant regėjimui suvokiau,kaip labai man akys reikalingos, ir kad PRIVALAU daryt viską, kad jom "įtikčiau"  4u.gif
Šeštadienį lęšius dėjausi 45 min. Išsiiminėjau dar ilgiau laugh.gif

O sunkiausia,kai vieną išsiimi ir matomas suprastėja išsiimt kitą. O tada kaip tyčia,laikos prie akies prilipęs ir nė krust laugh.gif
O įsidedant sunku,kad lęšis limpa man prie piršto, o ne akies  doh.gif

Pabandykite ilasinti dirbtiniu asaru isimant, turetu lengviau "atlipt" nuo akies.
Bent jau man tai padeda.

Pradzioj atsimenu ir man isimti buvo problema, uztrukdavau gera pusvalandi (ideti budavo lengviau, per 10-15 min susitvarkydavau). Bet mazdaug po 2-3 savaiciu ismokau smile.gif
Atsakyti
jezus marija ir siandien krapsciau krapsciau --nu negaliu isimt nors tu ka doh.gif net akis skauda jau ... vel eisiu miegot su jom ...turbut priaugo rimtai bigsmile.gif
ta aki maigai maigai tai net skauda ...ir palieku ramybej unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2011 03 27, 22:22)
jezus marija ir siandien krapsciau krapsciau --nu negaliu isimt nors tu ka  doh.gif net akis skauda jau ... vel eisiu miegot su jom ...turbut priaugo rimtai  bigsmile.gif
ta aki maigai maigai tai net skauda ...ir palieku ramybej  unsure.gif

Jau siūlyčiau nueiti optikon,kad išimtų-nejuokinga visai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2011 03 27, 22:22)
jezus marija ir siandien krapsciau krapsciau --nu negaliu isimt nors tu ka  doh.gif net akis skauda jau ... vel eisiu miegot su jom ...turbut priaugo rimtai  bigsmile.gif
ta aki maigai maigai tai net skauda ...ir palieku ramybej  unsure.gif

Jei proto neturit tai gal visai jų nebesidėkit, kai susiprasit išsiimti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man irgi paskausta nuo tampymo, kol išsiimu. Padarau pertraukėlę,kad aprimtų, ir vėl imuosi lauk.

Tiesa, lęšius išsiimu jau grįžus namo, po visų darbų,nelaukiu,kol reiks eit miegot, ir tada vargstu.

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 03 28, 07:35)
Jau siūlyčiau nueiti optikon,kad išimtų-nejuokinga visai  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 28 kovo 2011 - 08:07
Sveikos,
nesiojau KL pries keleta metu.. poto perejau ant akinuku 4u.gif Noriu gryzti vel i KL seima 4u.gif
bet dabar tiek visko daug...
Noriu pirkti meneisnius arba vienadienius lesiukus.
Kaip supratau is Jusu pasisakymu geri yra J&J Acuvue True Eye vienadieniai ir menesiniais J&J Acuvue Oasys.

kaip man dabar suzinoti diametra ir bazine kreive? ar optinkoje patikrinimo metu tai pasakytu?? 4u.gif

Atsakyti
tai va nuejau i optika ir ka pasake :" kam cia tas akis tampai be reikalo ,dar uzkretima padarysi .ateik ir isimsim be vargo ..." o kai parodziau lesius ,tai pasake " tavo lesiai menesiniai ir nera ko ju imineti kas savaite.kai baigsis menuo ,ateik ..."
tai va likau apsipatenkinus ir dar 10 dienu vaiksciosiu ,tada nueisiu tegu isima .tikrai nebevarginsiu savo akiu .po to gal ismoksiu ...
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 29, 10:24)
Sveikos,
nesiojau KL pries keleta metu.. poto perejau ant akinuku 4u.gif Noriu gryzti vel i KL seima 4u.gif
bet dabar tiek visko daug...
Noriu pirkti meneisnius arba vienadienius lesiukus.
Kaip supratau is Jusu pasisakymu  geri yra J&J Acuvue True Eye vienadieniai ir menesiniais J&J Acuvue Oasys.

kaip man dabar suzinoti diametra ir bazine kreive? ar optinkoje patikrinimo metu tai pasakytu?? 4u.gif

Oasys yra 2-savaitiniai (isimant nakciai).
Mano akys jautrios, tenka daug dirbti prie kompiuterio, todel turi polinki sauseti, Oasys kolkas is visu bandytu nevienadieniu tiko labiausiai.
Bazine kreive ir diametra nustato optikoje (nors kiek pastebejau ne visose optikose tai daro, kartais galima isgirsti pasisakyma "kad lesis prisitaikys prie akies", bet as ne visai su tuo sutinku, jei butu taip, negamintu skirtingu diametru ir kreiviu) smile.gif

QUOTE(beskaiste @ 2011 03 29, 13:52)
tai va nuejau i optika ir ka pasake :" kam cia tas akis tampai be reikalo ,dar uzkretima padarysi .ateik ir isimsim be vargo ..." o kai parodziau lesius ,tai pasake " tavo lesiai menesiniai ir nera ko ju imineti kas savaite.kai baigsis menuo ,ateik ..."
tai va likau apsipatenkinus ir dar 10 dienu vaiksciosiu ,tada nueisiu tegu isima .tikrai nebevarginsiu savo akiu .po to gal ismoksiu ...

Keistas poziuris. Gal jos pacios nenorejo knistis isiminejant?
Didesne tikimybe, kad ivarysit uzdegima neisimant lesius visa menesi. Ir visos gydytojos (o apejau ju labai daug, nes su akim turiu problemu) kuo daugiau duoti akims ilseti nuo lesiu ir miegoti su jais tik esant labai dideliam poreikiui.
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2011 03 29, 13:52)

Vietoj to,kad parodytų kaip išsiimt.
Į šitą optiką daugiau neičiau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, rytoj einu pas akių gydytoją profilaktiškai akis pasitikrinti ir norėjau jūsų paklaust su akiniais eiti ar su lęšiais? Ar čia nėra jokio skirtumo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pop*Candy @ 2011 03 29, 18:14)
Sveikos, rytoj einu pas akių gydytoją profilaktiškai akis pasitikrinti ir norėjau jūsų paklaust su akiniais eiti ar su lęšiais? Ar čia nėra jokio skirtumo?  blush2.gif

Tikrai yra skirtumas. Pries tikrinant akis geriausia para nenesioti lesiu.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 29, 17:49)

Keistas poziuris. Gal jos pacios nenorejo knistis isiminejant?
Didesne tikimybe, kad ivarysit uzdegima neisimant lesius visa menesi. Ir visos gydytojos (o apejau ju labai daug, nes su akim turiu problemu) kuo daugiau duoti akims ilseti nuo lesiu ir miegoti su jais tik esant labai dideliam poreikiui.

nu as kadangi pirma karta taip ilgai nesioju ,tai tikrai mazai ka ismanau ,bet optikoj visviena dirba daugiau zinancios negu as.nu pasitikiu jom ...ir kadangi akys neasaroja ,joms niekas nesidaro tai sake "nesiok ir nesuk galvos ,jos yra kvepuojancios ir taip pritaikytos kad menesi galima ir neisimt "

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 29, 17:54)
Vietoj to,kad parodytų kaip išsiimt.
Į šitą optiką daugiau neičiau  schmoll.gif

nu biski pazystamos ten dirba ,eisiu tegu mokina kad paciai nesigauna ...

QUOTE(Pop*Candy @ 2011 03 29, 18:14)
Sveikos, rytoj einu pas akių gydytoją profilaktiškai akis pasitikrinti ir norėjau jūsų paklaust su akiniais eiti ar su lęšiais? Ar čia nėra jokio skirtumo?  blush2.gif

juk profilaktiskai ir reikia eiti be nieko kad istirtu ,o akinius tureti ,paziures ar jie tau tinka ...
Atsakyti