Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(413 @ 2011 04 15, 10:41)
Sveiki 4u.gif
Norėčiau pasiklausti ar jūsų nešiojami lęšiai yra visiškai skaidrūs/peršviečiami?
Lęšius nešioju daug metų ir anksčiau jie būdavo skaidrūs, o dabar pirkau Focus Night and Day, paskui Switch Premier -  ir tie, ir tie truputėlį žydri.
Dar prieš pirkdama pasiklausiau optikoj ar lęšiai bus visiškai skaidrūs? Sakė taip.
O kaip su kitų firmų lęšiais?

yra nemažai lęšių, kurie, patogumo dėlei, kad būtų geriau motomi juos dedant, išimant, ir pan., yra su mėlynu atspalviu (dažniausiai tas mėlynas atspalvis - lęšių krašteliuose). lęšį įsidėjus tas žydrumas įtakos matomam vaizdui nedaro.
mano nešiojami vienadieniai Acuvue oasys taip pat yra lengvai melsvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 15, 12:49)
yra nemažai lęšių, kurie, patogumo dėlei, kad būtų geriau motomi juos dedant, išimant, ir pan., yra su mėlynu atspalviu (dažniausiai tas mėlynas atspalvis - lęšių krašteliuose). lęšį įsidėjus tas žydrumas įtakos matomam vaizdui nedaro.
mano nešiojami vienadieniai Acuvue oasys taip pat yra lengvai melsvi  ax.gif

O rudakiams kaip?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 15, 11:49)
mano nešiojami vienadieniai Acuvue oasys taip pat yra lengvai melsvi  ax.gif

Man tai tas žydrumas nepatinka, nes man vis atrodo, kad tada tas lęšis labai matosi akyje. Aš tokius spalvotus nusipirkau pirmą kartą praeitą žiemą, prieš tai pirkdavau gal dešimt metų Focus Night and Day - būdavo skaidrūs.
Na tie žydri lęšiai man kompleksą įvarys. Bijau žiūrėt žmonėm į akis iš arti, atrodo , kad labai matosi tas lęšis akyje. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(413 @ 2011 04 15, 12:13)
Na tie žydri lęšiai man kompleksą įvarys. Bijau žiūrėt žmonėm į akis iš arti, atrodo , kad labai matosi tas lęšis akyje. unsure.gif

o jei ir matosi g.gif (nors iš mano patirties tai nesimato). nesmagiai jaučiatės, kad regėjimas prastas?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 15, 12:21)
o jei ir matosi  g.gif  (nors iš mano patirties tai nesimato). nesmagiai jaučiatės, kad regėjimas prastas?

Na ne tai kad nesmagiai, aišku anokia čia bėda, jei ir matosi, tiesiog prieš tai 10 metų maždaug lęšius pirkdavau ir būdavo skaidrūs. Tai ir galvoju ar čia visų firmų lęšiai pamėlynavo ar kaip čia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2011 04 04, 10:39)
Skaiciau Jūsų diskusijas ir keista paliko... lešius naudoju kokie 3 metai... įsidedu ir išsiimu per 2-3 sekundes... ir jau trečias menuo specialiai perku lęšius, kurių nereikia išsiimti iki 29 dienų.....ir tai su gydytojo žinia.... vienintelis dalykas ką darau, einant miegot ir ryte įsilašinu dirbtinių ašarų.....
Papildyta:

vienus lešius , tokius kaip  Air Optix Aqua gali neišsiėmus nešioti 6 paras, o tokius kaip Biofinyti, PureVision, Air Optix Night&Day Aqua iki 30 paru....
būten dėl to ir yra tokie lešiai ( nešiojami neišsiimant iki 30 parų), kad kaskart nereikėtų tampyt akių... ypač kai nemoki įsidėt ir išsisimt...

as lasinu tik ryte ...vakare kazkaip nejauciu poreikio
va va pritariu ...as ir ieskojau tokiu kad nereiketu vargint akiu ir issiiminet kasdien .
praejo lygiai menuo ir vienas lesis valant veida aplink akis su pieneliu issistume smile.gif o kita isemiau pati ir gana greit ....turbut todel kad laikas jau buvo biggrin.gif
pavaiksciojau ta viena diena su akiniais doh.gif koks diskonfortas ...
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 04 15, 11:04)
O rudakiams kaip?

O kas rudaakiams? To melynumo tikrai nesimato, ir bent jau man rudumo nei kiek neblukina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(413 @ 2011 04 15, 12:33)
Na ne tai kad nesmagiai, aišku anokia čia bėda, jei ir matosi, tiesiog prieš tai 10 metų maždaug lęšius pirkdavau ir būdavo skaidrūs. Tai ir galvoju ar čia visų firmų lęšiai pamėlynavo ar kaip čia yra? g.gif

Mano visi pirkti žydri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 15, 13:21)
Mano visi pirkti žydri 4u.gif

Žinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 04 15, 12:04)
O rudakiams kaip?

As rudaake, bet jokiu problemu del melsvo lesiu atspalvio neturiu wink.gif
Del to, kad melsvo atspalvio lesiai matomi akyje labiau sutinku, bet man kazkaip tai netrukdo smile.gif
Atsakyti
Aš sunešojau jau žydrus, tai visi aplink girdavo kokios gražios ryškios žydros akys blush2.gif Dabar nešioju skaidrius, matomumui kažkaip jokio skirtumo nepajaučiau ax.gif

Dėl diskusijos išimt/neišimt kasdien, tai žinokit kaip teisinga nešiotoja pradžioj išimdavau kas vakarą, mano akys labai pyko unsure.gif maniau jau nebegalėsiu nešiot, paskui kažkurį vakarą buvau labai pavargus ir norėjosi miego, tai kritau su lęšiais, ryte atsikėliau... nieko, kitą vakarą vėl neišėmiau, ryte tik pasimarkstau ir psio, viskas čiki. Tai vat, perku dabar kurių išimt nereikia, ir akys mano ramios, nereikia nei išsiašarot (kol išimdavau kasdien, tai byrėdavo ašaros gerą pusdienį kaip pačią graudžiausią melodramą bežiūrint) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 04 16, 08:28)
Aš sunešojau jau žydrus, tai visi aplink girdavo kokios gražios ryškios žydros akys  blush2.gif Dabar nešioju skaidrius, matomumui kažkaip jokio skirtumo nepajaučiau  ax.gif

Kalba ejo ne apie spalva paryskinancius/keiciancius lesius, o apie tai, kad kaikurie paprasti lesiai turi ta melsva atspalvi. Jie akiu spalvos tikrai nekeicia ir neparyskina smile.gif
Atsakyti