Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 16, 09:19)
Kalba ejo ne apie spalva paryskinancius/keiciancius lesius, o apie tai, kad kaikurie paprasti lesiai turi ta melsva atspalvi. Jie akiu spalvos tikrai nekeicia ir neparyskina  smile.gif

Ir aš apie tokius kalbu, bet mano mėlynoms akims jie dar daugiau žydrumo matyt priduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites 4u.gif
Prasau Jusu patarimo ax.gif planuoju uzsakyti sau astigmatinius lesius is gerilesiai ir dar reikia skyscio, tik nezinau kuri geriau pirkti blush2.gif Gal galite patarti, nes lesius pirksiu tik antra karta, noriu pabandyti vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 04 18, 17:25)
Laba diena, mergaites  4u.gif
Prasau Jusu patarimo  ax.gif  planuoju uzsakyti sau astigmatinius lesius is gerilesiai ir dar reikia skyscio, tik nezinau kuri geriau pirkti  blush2.gif  Gal galite patarti, nes lesius pirksiu tik antra karta, noriu pabandyti vasara  g.gif

O tai kam taip anksti uzsisakai, jei bandysi tik vasara? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 04 18, 18:25)
Laba diena, mergaites  4u.gif
Prasau Jusu patarimo  ax.gif  planuoju uzsakyti sau astigmatinius lesius is gerilesiai ir dar reikia skyscio, tik nezinau kuri geriau pirkti  blush2.gif  Gal galite patarti, nes lesius pirksiu tik antra karta, noriu pabandyti vasara  g.gif

Priklauso ko norite is skyscio.
As patarciau pradzioje pirkti skirta jautriom akims, ir jei viskas tvarkoj tada galima bandyti ir kitus.
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 04 18, 19:39)
O tai kam taip anksti uzsisakai, jei bandysi tik vasara? smile.gif

Na tai astigmatiniu reikia laukti 2-3 sav ax.gif o kiek cia liko iki vasaros doh.gif
Kol vel priprasiu , jau ir vasara thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 18, 19:50)
Priklauso ko norite is skyscio.
As patarciau pradzioje pirkti skirta jautriom akims, ir jei viskas tvarkoj tada galima bandyti ir kitus.

Aciukas aciuks.gif

As , kaip tik ziurejau i Opti-Free Express , parasyta jautrioms akims
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 18 balandžio 2011 - 19:28
Šiaip rkomenduojama pirkti skystį tos firmos, iš kurios perki lęšius wink.gif
man asmeniškai iš visų skysčių labiausiai patinka Solo care ir Opti free express. Nors kažkada užsieny buvau nusipirkus pigiausio jefriminio skysčio irgi viskas buvo gerai.
Svarbiasuia keisti vandenį kasdien ir karts nuo karto lęšių indelį nuplikyti verdančiu vandeniu wink.gif
Atsakyti
Aš naudoju Avizor All Clean Soft
Buvau paklaikus kai vienam forume radau jog merginos pačios gaminasi kažkokį druskos tirpalą. blink.gif Tai nesistebiu jog jos ir vaikšto su raudonom akim ir lęšius kaltina...
Atsakyti
Sveiki,

sumaniau pasikeisti akiu spalvytę ir įsigijau lęšius be dioptrijų, su regėjimu kolkas bėdų neturiu, bet gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, nenusilps akytės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusiuke @ 2011 04 29, 13:28)
Sveiki,

sumaniau pasikeisti akiu spalvytę ir įsigijau lęšius be dioptrijų, su regėjimu kolkas bėdų neturiu, bet gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, nenusilps akytės?  ax.gif

Jei nepyknaudziausit spalvotais lesiais, tai neturetu nieko blogo atsitikt. Bet siaip spalvoti lesiai yra kurkas mazesnio deguonies praleidumo nei paprasti lesiai, todel sveikatos tikrai neprides.
O ir siaip spalvoti lesiai daug kam netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2011 02 01, 11:25)
Jau pora menesui nesioju Bio Luc kontaktinius lesius, seniau pirkdavau trumpesniam laikotartpiui, bet nutariau pataupyti pinigelius..kai pagalvoju, kiek ju per 15 metu konataktiniu lesiu nesiojima isleidau doh.gif siek tiek keista, kad apie juos mazai internete  informacijos, net nzn, gal jie kokiu standartu neatitinka, kad ju ne visur yra pirkti, na bet mano akims jie visai tinka, nors mano akys tikrai jautrios...taigi manau nauji kontaktiniai lesiai pasiteisino smile.gif

Man taip pat geriausi kontaktiniai lesiai Bio Luc. Esu daug isbandziusi, daug kas netiko, nors ir bragesni budavo uz Bio Luc. Esu labai patenkita, jau 3 metus tik juos deviu smile.gif Uzsisakau internetu, nes beveik per pus pigiau nei parduotuvese.
Atsakyti
Merginos, o kokiuose uzsienio internetinese parduotuvese perkate lesius? Pasidalinsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2011 05 15, 08:41)
Merginos, o kokiuose uzsienio internetinese parduotuvese perkate lesius? Pasidalinsite  4u.gif

getlenses.nl thumbup.gif
Atsakyti