Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 05 17, 15:52)
Tai kad Optikos pasaulyj ir be kortelės,perkant pakuotėmis duoda nuolaidas

Parasiau jiems uzklausa,nes puslapyje kainu neradau.
Cia kazkada mergina rase,kad Fielmane berods 30 % lesiams turi,bet kur ja berasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 18, 10:28)
Cia kazkada mergina rase,kad Fielmane berods 30 % lesiams turi,bet kur ja berasiu biggrin.gif

Man atrodo Fielman daugiau 20% neduoda g.gif
Dar su Omni ID (bent jau anksciau) duodavo nuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 18, 10:28)

Jei perki pakuotę(3 poras),duoda 25proc+tirpalo ir gaunasi gal apie 140,o 2pakuotės tai 40proc ir dar porą dovanų ir gaunasi kiek virš 200lt
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 17, 16:39)
Gal kuri vilniete gali paskolinti nuolaidu kortele kontaktiniams lesiams?? Domina betkuri optika,kuri prekiauja johnsons ocuvue oasys lesiais rolleyes.gif

O aš online perku. Pigiau. Dar nenusivyliau. Nebent tą pačią akimirką reikia naujų lęšių, tuomet lekiu į optiką. O šiaip užsisakai, tai per pora deinų atveža ir vargo nematau. Sutaupytus pinigėlius geriau lūpdažiams išleist ax.gif
Beje, aš pirku ir Acuvue Oasys, tai tavolesiai_lt jiems akcija dabar.
Atsakyti
QUOTE(1n1 @ 2011 05 18, 19:42)
O aš online perku. Pigiau. Dar nenusivyliau. Nebent tą pačią akimirką reikia naujų lęšių, tuomet lekiu į optiką. O šiaip užsisakai, tai per pora deinų atveža ir vargo nematau. Sutaupytus pinigėlius geriau lūpdažiams išleist  ax.gif
Beje, aš pirku ir Acuvue Oasys, tai tavolesiai_lt jiems akcija dabar.

Geras pasiulymas,bet ten neina pasirinkti kiekvienai akiai skirtingu dioptriju (pas mane skiriasi) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 19, 10:23)
Geras pasiulymas,bet ten neina pasirinkti kiekvienai akiai skirtingu dioptriju (pas mane skiriasi) unsure.gif

Eina, tik teks pirkti dvi dėžutes - 6 poras mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Esu šitame forumu visiška naujokė. Nors jau anksčiau dažnai paskaitydavau jūsų pokalbius, bet niekaip neišdrįsdavau pati įsitraukti... blush2.gif

Taigi turiu tokią problemėlę. Neseniai nusipirkau pirmuosius spalvotus (tik paryškinančius) lęšius. Anksčiau visada nešiodavau paprastus mėnesinius, bet kadangi mano akys nėra reiklios ir su tais lęšiais jausdavausi thumbup.gif , tai juos nešiodavau tol, kol įplyšdavo ar suplyšdavo (apie 2-3 mėn.).

Dabartinius paryškinančius lęšius nešioju jau apie mėnesį. Vienas įplyšo, tai pakeičiau kitu. Pastebėjau, kad tas senasis, kurio nepakeičiau dar, yra toks apsiblausęs, aptrauktas, matau kaip per rūką, bet akies visiškai neskauda, berods, ir nesausėja. blink.gif

Gal kas nors galit paaiškint, kodėl man taip yra? Gal kažkam yra panašiai pasitaikę? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(atsilusimuse4 @ 2011 05 20, 20:26)
Sveiki  smile.gif
Pastebėjau, kad tas senasis, kurio nepakeičiau dar, yra toks apsiblausęs, aptrauktas, matau kaip per rūką, bet akies visiškai neskauda, berods, ir nesausėja.  blink.gif

Gal kas nors galit paaiškint, kodėl man taip yra? Gal kažkam yra panašiai pasitaikę?  unsure.gif

tai ir senąjį reiktų nauju pakeisti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atsilusimuse4 @ 2011 05 20, 21:26)

Dabartinius paryškinančius lęšius nešioju jau apie mėnesį. Vienas įplyšo, tai pakeičiau kitu. Pastebėjau, kad tas senasis, kurio nepakeičiau dar, yra toks apsiblausęs, aptrauktas, matau kaip per rūką, bet akies visiškai neskauda, berods, ir nesausėja.  blink.gif

Gal kas nors galit paaiškint, kodėl man taip yra? Gal kažkam yra panašiai pasitaikę?  unsure.gif

Nes ant senojo jau labai daug apnasu susikaupe ir palyginus su naujuoju vaizdas prastesnis. Vienintele iseitis - pakeisti nauju.
O siaip negerai, kad tiek pernesiojate lesius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(atsilusimuse4 @ 2011 05 20, 19:26)

doh.gif Elementaru, Vatsonai, gi ant lęšių kaupiasi įvairios apnašos, taip pat jie braižosi, dėvisi, gludinasi... kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Nuo apnašų akis ir neturi sausėti, bet va matomumui visa tai įtakos turi. Ir šiaip reiktų instrukciją paskaityt, paprastai gamintojas nurodo maksimalų nešiojimo terminą 4u.gif

Off Topic.
Nekenčiu šitos morkinės spalvos dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aGucci: 21 gegužės 2011 - 00:52
QUOTE(*Serena* @ 2011 05 16, 11:05)
sveikos  4u.gif  lęšius nešioju tik metelius, pastaruoju metu pastebėjau, kad labai raudonuoti akys pradėjo ir kraujagyslės matosi... padaugėjo kraujagyslių apie pačią rainelę, smulkučių tokių... Esu bandžiusi įvairių lešių, ir silikoninių, ir silikoninių-hidrogelinių,  labiausiai tiko ACUVUE 2 hidrogeliniai. (nekelia sausumo pojūčio) bet dabar baisoka dėl tų kraujagyslių, atrodo negražiai, ir baisu, kad nebūtų prasidėjęs tas įauginėjimas apie kurį man nieko nesakė nei vienoje optikoje (buvau dviejose) nei dvi gydytojos (skirtingos) pati tik perskaičiau internete ir nusigandau... Aišku tirtis eisiu ir ne už ilgo. Kaip jums mergaitės, ar akyse matosi kraujagysliukių, ar parausta akytės nuo lęšių, ar visiškai nieko?

draugė nešiojo lęšius, viskas gerai buvo, bet kai patikrino gydytoja, rado įaugusių kraujagyslių. patarė keisti lęšius ir tada žiūrės, kokia situacija. kažkaip apie tokį dalyką optikose dažnai nieko nesako, nors atidžiau renkantis lęšius būtų galima išvengti šių problemyčių. o aš iš pradžių dar pykau, ko man taip ilgai parinkinėja Optio Kalvarijų g. viską, bet dabar tik padėkot galėčiau gydytojai jaunai, kuri tiek dėmesio skyrė wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės gal kas užsisakinėja lęšius iš užsienio internetu? Mat 3 lęšiai čia kainuoja (maždaug) 55 lt. (internetinėje pard) mėnesiui, o ten 6 lęšiai 25doleriai tai(2,5lt*25d) 62 lt. maždaug. Aš noriu pirkti
user posted image
arba
user posted image
Kadangi mano akys sausos labai tai šie tinkami tokioms akims.
Gal kas žinote kaip tai padaryti? ir ar didelius mokesčius papildomai reiktų mokėti?
Dėkinga už bet kokius atsakymus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedote: 25 gegužės 2011 - 12:52