Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(nedote @ 2011 05 25, 12:50)
Sveikos mergaitės gal kas užsisakinėja lęšius iš užsienio internetu? Mat 3 lęšiai čia kainuoja (maždaug) 55 lt. (internetinėje pard) mėnesiui, o ten 6 lęšiai  25doleriai tai(2,5lt*25d)  62 lt. maždaug.

"ten", tai...- kur? ax.gif
Atsakyti
radau kažkokiame užsienio psl. tuoj paieškosiu

Papildyta:
http://www.justlense.../lens-id130.asp
nu čia dar pigiau
Atsakyti
QUOTE(nedote @ 2011 05 25, 14:05)
radau kažkokiame užsienio psl. tuoj paieškosiu

Papildyta:
http://www.justlense.../lens-id130.asp
nu čia dar pigiau

dėkui 4u.gif
bet shipping'as beveik 20 USD g.gif
Atsakyti
Gal kam pravers, astigmatinius lesius is w.gerilesiai.lt laukiau net 4 sav doh.gif gerai kad turejau laiko wink.gif
Atsakyti
koks el. adresas?
Ir ar galima iš ten užsisakyti ? Lietuviams? blush2.gif Ir kaip?
Atsakyti
Kaip matau ir jūs daug, kas naudojate "Oasys" lešius. Kiap jums jie nešiojasi, neplyšta ankščiau laiko? Kiek aš esu turėjusi juos, tai amžiais, net dviejų savaičių neišnešiodavau, sutrūkinėdavo šoniukai g.gif
Optikoj vis įtikinėdavo, kad patys pačiausi jie doh.gif Šiuo metu nešioju kitos rūšies, tai išmetu ne dėl suplyšimo, o dėl išnešiojimo laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 05 16, 10:05)
sveikos  4u.gif  lęšius nešioju tik metelius, pastaruoju metu pastebėjau, kad labai raudonuoti akys pradėjo ir kraujagyslės matosi... padaugėjo kraujagyslių apie pačią rainelę, smulkučių tokių... Esu bandžiusi įvairių lešių, ir silikoninių, ir silikoninių-hidrogelinių,  labiausiai tiko ACUVUE 2 hidrogeliniai. (nekelia sausumo pojūčio) bet dabar baisoka dėl tų kraujagyslių, atrodo negražiai, ir baisu, kad nebūtų prasidėjęs tas įauginėjimas apie kurį man nieko nesakė nei vienoje optikoje (buvau dviejose) nei dvi gydytojos (skirtingos) pati tik perskaičiau internete ir nusigandau... Aišku tirtis eisiu ir ne už ilgo. Kaip jums mergaitės, ar akyse matosi kraujagysliukių, ar parausta akytės nuo lęšių, ar visiškai nieko?

Na šiaip įaugimo plika akimi nesimato. Jis pastebimas tik per plyšinę lempą, t.y. mikroskopą, pritaikytą akies tyrinėjimui. Raudonos akys gali būti dėl įvairių priežasčių, pvz. pervargimo. Dabar, pavasarį, priežastis gali būti ir alerginė reakcija nuo žiedadulkių. Paprastai šiuo metų laiku nešiojantiems lęšius būna kiek sunkiau nei kitais sezonais.
Kalbant paprastai, kraujagyslės į rageną pradeda įauginėti dėl pernelyg didelio deguonies trūkumo. Tiesiok jos "lipa" lauk, t.y. arčiau oro. Kad taip nenutiktų, hidrogelinius lęšius reikėtų nešioti ne daugiau nei 12 valandų per dieną, spalvotus dar mažiau. Naujesni silikono-hidrogelio lęšiai turi didelį deguonies pralaidumą, su jais deguonies problema kaip ir išsisprendžia, tačiau šių lęšių nereikėtų pernešioti, nes susinešiojęs, nešvarumais apsinešęs lęšis deguonies praleidžia kur kas mažiau.

Papildyta:
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 05 25, 19:31)
Gal kam pravers, astigmatinius lesius is w.gerilesiai.lt   laukiau net 4 sav  doh.gif  gerai kad turejau laiko wink.gif

Bet tai yra normalu. Pvz. PureVision Toric aprašyme ir nurodytas pristatymo laikas 3-4 savaitės. Tiesiog astigmatinių lęšių gaunasi labai daug skirtingų kombinacijų (~3000) ir niekas jų tiek nesandėliuoja. Turi tik populiariausius, kurių ašys dažniausiai yra 90 arba 180 laipsnių ir tik mažais kiekiais. Tad jei tiekėjas arba mes iš karto neturim, tai teks laukti kol tie lęšiai atvažiuos tiesiai iš gamintojo. Tokiu atveju kažkur kitur greičiau vis tiek nebus. smile.gif Jei pirkot ne visą pakuotę, o tik vieną lęšį, tai mes iš gamintojo gavom vis tiek visą pakuotę ir jos likutis liko pas mus. Tokiu atveju pakartotinis užsakymas jau bus įvykdytas kur kas greičiau, jei jis neviršys pas mus likusio lęšių kiekio. Tiesa, kartais pristatymo laiką pailgina ir visokie pirkėjui nematomi dalykai. Pvz. tiekėjas gauna iš gamintojo lęšius, bet kažkodėl "pamiršta" mums iš karto išsiųsti. Ir guli jie pas jį kol nepradedi ieškoti ir spardyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulenes @ 2011 05 26, 05:28)
Kaip matau ir jūs daug, kas naudojate "Oasys" lešius. Kiap jums jie nešiojasi, neplyšta ankščiau laiko? Kiek aš esu turėjusi juos, tai amžiais, net dviejų savaičių neišnešiodavau, sutrūkinėdavo šoniukai g.gif
Optikoj vis įtikinėdavo, kad patys pačiausi jie doh.gif Šiuo metu nešioju kitos rūšies, tai išmetu ne dėl suplyšimo, o dėl išnešiojimo laiko thumbup.gif

man jie visiškai netinka. akys tiesiog krauju pasrūva doh.gif po jų net naktį miegot negaliu -kaip smėlio pripiltios. tai po dienos nešiojimo keliavo į šiukšlinę. manaiu, kad kokius brokuotus nusipirkau, tai bandžiau dar kartą, bet tas pats doh.gif
o vat ACUVUE vienadieniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulenes @ 2011 05 26, 06:28)

As naudoju, man jie tikriausiai geriausi is visu, tik sakyciau kiek brangoki kaip dvisavaitiniems.
Man lesiai buvo plyse, tik du kartus, viena karta Oasys, kita karta Biofinity. Beja, Biofinity isnesiodavau vos menesi (isemant nakciai) ir daznokai budavo jusu mineta problema su trukusiais sonais.

O kokius lesius dabar nesiojat?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 05 26, 07:56)
man jie visiškai netinka. akys tiesiog krauju pasrūva  doh.gif  po jų net naktį miegot negaliu -kaip smėlio pripiltios. tai po dienos nešiojimo keliavo į šiukšlinę. manaiu, kad kokius brokuotus nusipirkau, tai bandžiau dar kartą, bet tas pats  doh.gif
o vat ACUVUE vienadieniai  thumbup.gif

Aš su jais turėjau ir nemalonų nutikimą... Nusipirkau ir suplyšo po trijų dienų, tai nuėjau į optiką paklausti, kas ir kodėl čia taip. Pardavėjos buvo labai malonios ir pakeitė, bet parsinešusi gavau šoką tik atidariau dėžutę ir žiū iškastas šonas doh.gif Na tuos nepakeistus gal ir pati sugadinau, bet tą pakeistuką, net nebuvau išėmusi iš dėžutės.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 26, 09:17)
As naudoju, man jie tikriausiai geriausi is visu, tik sakyciau kiek brangoki kaip dvisavaitiniems.
Man lesiai buvo plyse, tik du kartus, viena karta Oasys, kita karta Biofinity. Beja, Biofinity isnesiodavau vos menesi (isemant nakciai) ir daznokai budavo jusu mineta problema su trukusiais sonais.

O kokius lesius dabar nesiojat?

Šiuo metu nešioju "AIR OPTIX NIGHT & DAY". Esu labai patenkinta, išmetu ne todėl, kad plyšta, o nusidėvi thumbup.gif Nors yra buvę ir jie plyšę. Bet man atrodo, kad brokuoti pasitaiko g.gif Va mano draugė pirko sesei žiemą lešius, tai klausė ar nesušals žiemą lėktuve, tai konsultantės sakė, kad joms kartais atveža sušalusius, atsileidžia ir pardavinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulenes @ 2011 05 26, 18:01)

Šiuo metu nešioju "AIR OPTIX NIGHT & DAY". Esu labai patenkinta, išmetu ne todėl, kad plyšta, o nusidėvi thumbup.gif Nors yra buvę ir jie plyšę. Bet man atrodo, kad brokuoti pasitaiko g.gif  Va mano draugė pirko sesei žiemą lešius, tai klausė ar nesušals žiemą lėktuve, tai konsultantės sakė, kad joms kartais atveža sušalusius, atsileidžia ir pardavinėja doh.gif

Girdejau labai skirtingu nuomoniu apie siuos lesius, vieni sako tinka geriau nei Biofinity ir Oasys, kiti gi sako, kad nepalyginsi, kieti, akys sauseja.
Zodziu reikia isbandyti ir suzinoti smile.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kokius lęšius rinktis sausų akių sindromą turint. vieni sako reikia didelio deguonies pralaidumo kad kvėpuotų akys, kiti kad vandens kiekis būtų didelis, tuomet nereikia jokių papildomų lašiukų akims nesausėja akys.
tai ką rinktis? bigsmile.gif
Nes jei deguoniui kontaktinis lęšis bus pralaidus daugiau % tai vandens bus mažai% ir atvirkščiai jei vandens daug % tai deguonies pralaidumas bus mažas%.
Tokių lęšių kad ir vandens ir deguonies daug būtų nėra. blink.gif
Gal kokių akių daktarų yra šiame forume patartumėte? verysad.gif . Ačiū iš anksto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedote: 27 gegužės 2011 - 12:11