Sveikos.
Jungiuosi i buri

mano regejimas -1.25 (bent jau ziema toks buvo). Nesioju akinukus, bet noreciau pasikeisti i lesius. Esu juos meginusi 1 karta, greit reikejo isvaziuoti, tai paskubom nbusipirkau kazkokius 'geriausius' vienadienius uz ~6lt, optikos darbuotoja pati idejo ir isskubejau. Bet patyrimas ne koks, nepraejo nemalonus pojuciai nei po pusvalandzio, nei po valandos. Baigesi tuo, kad vienas lesis (po keliu val. nuo isidejimo) iskrito bekalbant darbo reikalais (gerai pasirodziau

), o kitas buvo 'isvaziaves' is vietos gerokai. Siaip dedant pati optikos darbuotoja sake, kad mano akys dideles, tai sakau gal per mazi lesiai buvo, todel nepasiseke? Ar gal apskritai ne mano akims tie lesiai?
Galvojau apie menesinius, bet perskaiciusi tema, susidariau nuomone, kad geriau vienadieniai. Kaina nera esminis dalykas, i akis nesinori deti bet ko, kad tik pigiau gautusi. Sioj vietoj tikrai nesinori taupyti.
Dirbu kompiuteriu ir nemazai vazineju, taigi su akiniais daug nepatogumu ir istisai subraizau, nes tai uzsideti, tai nusiimti reikia, zodziu, noretusi lesiu, kad matyciau ir be stiklu

Aisku, eisiu i Vision Express optika konsultuotis, pasitarti ir pasidaryti visus reikiamus tyrimus, matavimus, bet norisi tureti susidarius ir siokia tokia isankstine savo nuomone. Kaip supratau is sios temos pasisakymu, verciausi demesio Trueye, o gal yra dar geresniu? Noriu paciu geriausiu, kad nebutu sausinimu, nepatogumu ir pan. Kazkiek paskaiciau, kad buna lesiai nuimantys atspindzius ir t.t., kaip ir akinukai. Taigi, noreciau patarimu
Ir dar-gal pirmiausia reiktu pratestuoti viena kita pora, nepulti pirkti kad ir kokiu 90vnt.? Maza kas, gal islys kokie negerumai

Po mano papasakoto pirmo karto kazkaip nepatikliai ziuriu, bet gal tai buvo del standartinio dydzio, tiesiog uzspaude mano didele aki ir isvaziavo is rikiuotes
Zodziu, neberasau paklodziu, butu malonu sulaukti nuomoniu ir patarimu