Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

g.gif o ka jei jau galima det lopsi ant remo tai jau nesiskaito sketukas? juk ir an zapo galima g.gif o 8kg kaip HAUCK MALIBU tai manau dar norma sketukui
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 25, 14:36)
g.gif  o ka jei jau galima det lopsi ant remo tai jau nesiskaito sketukas? juk ir an zapo galima g.gif o 8kg kaip  HAUCK MALIBU tai manau dar norma sketukui

Tai ant sketuku dedasi lopsiai, bet cia gi ne sketukas, cia didele "knygute". 8.5 kg. bus remo svoris. Visi gamintojai taip su sportiniu svoriais gudrauja, realybej jie sunkesni pasirodo.
Atsakyti
jeigu jus apie sanaji zappa as UZ, bet esu kategorishkai presh najaji xtra. o kodel pries, tai jau prirasem kelis psl atgal
Atsakyti
na as tik i naujaji ziuriu, ir man netrukdo kad dedasi is dvieju daliu masinoi vietos pakankamai, gyvenam pirmam aukste, ir dabar vazinejam su maxi cosi mura ji irgi dedasi kaip zapp xtra nieko nepatogaus man nera, tik verkiant truksta buomelio zape doh.gif jei zinociau 100 procentu kad galima pritaikit viskas butu thumbup.gif
Atsakyti
na ir mano masinoj pilna vietoj zapp xtra sedynei, bet gyvenam 5aukste doh.gif plius, sketuka perku, kad ir pasinest ji galeciau per kokias kopas pajury, o jei jau reiks dar ir sedyne atskirai tyst, tai visiska nesamone doh.gif
buzz sedyne susilanksto kartu su doh.gif remu, bet knygos principu, tai nesimeto atskirai, maziau vietos uzima nei nuemus, bet vien , kad sportinukas vietos uzima puse bagazines, vaziuojant i kelionelagamina i vidu turejom det, nors masina tikrai nera maza doh.gif daede mane tas vezimas, uzsireike sketuko, jau xtra buvau uzsisakius, betkazkas viduj sustabde mane gyvai ji apziuret, galiausiai pasiskaiciau normaliai komentarus ir supratau, kad ta dalis ir lieka ji sulanksius, zodzius vel panasus variantas, tik vos mazesnis doh.gif
galiausiai isigijom zapp'uka senaji modeliuka, deveta, jei nepatiks tai nusipirksim kita. isbandysim ar issiverciam be gulimos padeties g.gif
ta Hauck maciau vakar siauliu brukline zaislu isparduotuvej, man tai jis negrazus ir gargaras g.gif
beje, ka domina peg perego si , tai maciau jusuvaikui.lt dabar jiem nuolaida ax.gif
Atsakyti
Parduodu vezimeli "Petite Star Zia+ 2011 " naujas, juodos spalvos. yra gulima padetis, labai kompaktiskas vezimas. alternativa quinny zapp.

user posted image

Priedai: apsauga nuo lietaus, vezimelio kelioninis krepsys, vokas kojoms, prekiu krepsys

kaina: 560 lt.
Vilnius, tel: 868669475
Atsakyti
thumbup.gif variantas. o as jei kam labai reikia galiu pasiulyt nauja koju palaikymo ciuzinuka. siuta specialiai shiam modeliui . tinka 0-kazkur 12-16men.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
na gal xtru atsirado?
Atsakyti
Ieškau ir mums tokio panašaus skėtuko..radau dar vieną panašų į Zappą, kiek permečiau temą, nebuvo kalbėta apie jį..Gal kas žinot ką nors, gal gyvai čiupinėjot? ax.gif Aišku, super duper nesitikiu, bet gal visai neblogas būtų? g.gif

Euro cart Lira
Atsakyti
nieko visai gal., reikia ziureti vietoje, ar barskutis ar rimtesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 03 23, 09:47)
nieko visai gal., reikia ziureti vietoje, ar barskutis ar rimtesnis smile.gif

Nu vat, kad šitam psl tik internetu prekiauja, o niekur gyvai nesu mačius jų.. g.gif
Atsakyti