QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 25, 14:36)
Tai ant sketuku dedasi lopsiai, bet cia gi ne sketukas, cia didele "knygute". 8.5 kg. bus remo svoris. Visi gamintojai taip su sportiniu svoriais gudrauja, realybej jie sunkesni pasirodo.
jeigu jus apie sanaji zappa as UZ, bet esu kategorishkai presh najaji xtra. o kodel pries, tai jau prirasem kelis psl atgal
na as tik i naujaji ziuriu, ir man netrukdo kad dedasi is dvieju daliu masinoi vietos pakankamai, gyvenam pirmam aukste, ir dabar vazinejam su maxi cosi mura ji irgi dedasi kaip zapp xtra nieko nepatogaus man nera, tik verkiant truksta buomelio zape
jei zinociau 100 procentu kad galima pritaikit viskas butu
na ir mano masinoj pilna vietoj zapp xtra sedynei, bet gyvenam 5aukste
plius, sketuka perku, kad ir pasinest ji galeciau per kokias kopas pajury, o jei jau reiks dar ir sedyne atskirai tyst, tai visiska nesamone
buzz sedyne susilanksto kartu su
remu, bet knygos principu, tai nesimeto atskirai, maziau vietos uzima nei nuemus, bet vien , kad sportinukas vietos uzima puse bagazines, vaziuojant i kelionelagamina i vidu turejom det, nors masina tikrai nera maza
daede mane tas vezimas, uzsireike sketuko, jau xtra buvau uzsisakius, betkazkas viduj sustabde mane gyvai ji apziuret, galiausiai pasiskaiciau normaliai komentarus ir supratau, kad ta dalis ir lieka ji sulanksius, zodzius vel panasus variantas, tik vos mazesnis
galiausiai isigijom zapp'uka senaji modeliuka, deveta, jei nepatiks tai nusipirksim kita. isbandysim ar issiverciam be gulimos padeties
ta Hauck maciau vakar siauliu brukline zaislu isparduotuvej, man tai jis negrazus ir gargaras
beje, ka domina peg perego si , tai maciau jusuvaikui.lt dabar jiem nuolaida
buzz sedyne susilanksto kartu su
galiausiai isigijom zapp'uka senaji modeliuka, deveta, jei nepatiks tai nusipirksim kita. isbandysim ar issiverciam be gulimos padeties
ta Hauck maciau vakar siauliu brukline zaislu isparduotuvej, man tai jis negrazus ir gargaras
beje, ka domina peg perego si , tai maciau jusuvaikui.lt dabar jiem nuolaida
na gal xtru atsirado?
Ieškau ir mums tokio panašaus skėtuko..radau dar vieną panašų į Zappą, kiek permečiau temą, nebuvo kalbėta apie jį..Gal kas žinot ką nors, gal gyvai čiupinėjot?
Aišku, super duper nesitikiu, bet gal visai neblogas būtų?
Euro cart Lira
Euro cart Lira
nieko visai gal., reikia ziureti vietoje, ar barskutis ar rimtesnis
QUOTE(looo @ 2011 03 23, 09:47)
Nu vat, kad šitam psl tik internetu prekiauja, o niekur gyvai nesu mačius jų..