Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

Tokiu atveju siulyciau i peg perego SI atidziau paziureti. JIs gana kompaktiskai lankstosi, ir turi labai gera ilga gulima padeti, pasikelia pakojis ir kojos tikrai nekabes. Jei esat aukstesne moteris dar uzmeskit aki i Icoo Pluto. Kaip man patiko sitas sketukas, tvirtas remas, labai erdvi sedima dalis, bet man rankenos buvo per aukstai, tai pirkau PP SI.
Atsakyti
PP si butu idomu gyvai pamatyt, gal turit kokia realia foto ir galit cia imest? buciau labai dekinga blush2.gif 4u.gif
I'coo ziurejau , nezinau man jis toks siaip sau , bent dizainas, aisku irgi nemacius gyvai nieko negali sakyt ax.gif nors is tikro nesu auksta, 169cm, tai turbut irgi nepasiekciau smile.gif
Atsakyti
user posted image
peg perego si.
o chia chicco lightway
user posted image
lyginau juos gyvai. lightway 2ju galiniu dvigubu ratu deka stabilesnis ant posukiu. -nors vizialiai man dvigubi ratai vezimuose nepatinka
user posted image
dar chicco dedasi buomelis jei reikia smile.gif ir ji nauja ~350lt, o si ~700lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 sausio 2011 - 16:26
PP si as googlej radau reklaminiu foto, siaip idomu kaip gyvai atrodo, reiks youtube paieskot ax.gif
nu chicco nelimpa man nors tu ka doh.gif
zodziu pati nezinau ko noriu, arba pma per brangu , tai kas patiktu, pvz bugaboo laugh.gif
Atsakyti
seip si, man visai patiko, berods pas ja buomelis toks kaip staliukas, nors gal ir klystu smile.gif bet bugaboo bee ir p&m si, kaina labai panasi smile.gif~700-800lt
ir deje devetu ju nera:(

dar idedu savo zia+
user posted image

Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 01 15, 16:45)
dar idedu savo zia+

nu patraukliai visai atrodo, bet aisku ne LT pirkot?

domejaus del bugaboo, tai senas modelis 1400lt, o naujas 2400lt cia babycenter tokios kainos, nemanau,kad kur nors pigiau butu doh.gif
Atsakyti
bee tiek kainuoja? gal chia su lopsiu? kazkaip man uzsifiksavo kad ~800lt, bet gal klystu....na jo brangoka...zhinokite mes su drauge del tu vezimu, visa interneta isieskojom, net kazkokius japoniskus variantus cosminius ziurejom,,,nusprendem kad tobulo vezimo nera sad.gif(((
del tu analogu, jie vizualiai atrodo labai panasiai. bet kaip supratau vienintelis sis vezimukas, kompaktiskiausiai susilanksto, ir turi visikai gulima padeti. + rankenos gumines, o ne plastmasines, ir reguliojamas aukstis.
pirkau chia: www.nurseryvalue.com is Uk. per SM tarpininkes. naujas kainavo ~90svaru. bet yra skyrelis reworked kainuoja perpus pigiau, skiriasi tuo, kad neturesite garantijos-bet kam ji reikalinga gyvenant lt.
mano pastebeti minusai :
sedima padetis ne 90laipsniu, bet tik kokie 70, tai atsiloses vaikas sedi.
na aisku buomelio nepritaikysi, ir pakuojo ner-bet as ji pati sukuriau smile.gif
dar viena foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 sausio 2011 - 17:01
rasiau uzklausa i Babycenter, tai tokios kainos, jei kokius 800kainuotu, tai net negalociau turbut ax.gif
aciu uz nuoroda, uz foto, kad nepatingejot idet ax.gif
kaip noretusi gyvai apziuret, bet kad Siauliuose nematau kur ieskot, apart vaiku miesto, kur nieko nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2011 01 15, 16:42)
PP si as googlej radau reklaminiu foto, siaip idomu kaip gyvai atrodo, reiks youtube paieskot  ax.gif
nu chicco nelimpa man nors tu ka  doh.gif
zodziu pati nezinau ko noriu, arba pma per brangu , tai kas patiktu, pvz bugaboo laugh.gif

Na as isbandziau ne bee, bet chameleona, tai daugiau sito bugaboo nepirkciau, nepatiko jis man visai. Ir turejo jis dar ta beda kaip naujasis zappas - lankstymas is dvieju daliu ir nelankstoma sedyne doh.gif
As 160 tai man SI geriausiai tiko.
gyvu foto pilna cia http://forum.materin...owtopic=1153842
Atsakyti
ka shiandien maciau!!! visai neblogas variantas mano akims smile.gif na aisku sunkesnis, susilanksto nezinia kaip -reik isiaiskint, bet vizualiai tikrai patiko! sveria apie 8kg, uztat pilnai gulima padetis, pakojis pasikelia, ir buomelis toks is patogesniu.
zidziu, HAUCK MALIBU, KAIP JUMS?
user posted image
Papildyta:
o dar toks hauk capri, bet pakojis jau nesikelia
Papildyta:
o dar toks hauck capri, bet pakojis jau nesikelia, uztat matyt lengvesnis....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 01 24, 23:10)
HAUCK MALIBU, KAIP JUMS?

draugė turi šitą Hauck Malibu, pirko tik sportinuką, tai patenkinta, erdvus, pasikelia pakojis, lengvai valdosi, susilenkia į knygą, pirko rudenį kai vaikas jau aprengtas storiau striuke, kombinezonu, tai vietos pakankamai.
Atsakyti
o as kaiptik shiandien pastebejau kad gan siaurokas, aisku vaikas su kombiu tiks, bet pasisukiot be sansu, tikrai siauresnis negu eilinis sportinukas....uztat visa kita kaip ir thumbup.gif
Atsakyti