Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

QUOTE(looo @ 2011 01 24, 23:10)
ka shiandien maciau!!! visai neblogas variantas mano akims smile.gif na aisku sunkesnis, susilanksto nezinia kaip -reik isiaiskint, bet vizualiai tikrai patiko! sveria apie 8kg, uztat pilnai gulima padetis, pakojis pasikelia, ir buomelis toks is patogesniu.
zidziu, HAUCK MALIBU, KAIP JUMS?
user posted image
Papildyta:
o dar toks hauk capri, bet pakojis jau nesikelia
Papildyta:
o dar toks hauck capri, bet pakojis jau nesikelia, uztat matyt lengvesnis....
user posted image

bet MALIBU is pigiu varijantas tik 480lt radau g.gif http://ciapigiau.lt/...malibu-trio-red
Atsakyti
tai chia daug ar mazai? as manau kaip skietukas tiek ir turetu kainuoti iki 500lt smile.gif ty lietuviams normali skietuko kaina, nors galetu ir dar mazesne but....

seip apziurynejau, jis tikrai stabilesnis negu quinny zapp. Zapp del savo lengvumo ir miniatiuriskumo biski kledaras toks smile.gif sitas rimtesnis tikrai! o gyvai ji maciau vakar Bige zaislu isparduotuveje (kur deveta ir ekspozicine vaikishka technika) kainavo ~399 - 30% nuolaida sausio menesi. bukle gera buvo!
Atsakyti
tai kaina tai super gera, lyginant su zapo, bet svoris jau didokas reiks vaziuot i sostine gyvai paziureti biggrin.gif otai pavasatis neuzkalnu noretusi nauju ratu
Atsakyti
o kur gyvais jais Vilniuje prekiauja net nzn sad.gif, tai chia tik toje isparduotuveje maciau, jie turi viena vnt, o nuolaida tik sausio menesi taiko.
Atsakyti
nezinau jieskosiu kazkur, gal kitur kur bus g.gif
Papildyta:
perku vaikui turi siu vezimu, tik nezinia ar atskirai be lopsio ir kedutes parduoda, su jais galima susitart nuvaziuot pas juos apziuret rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 01 25, 00:10)
ka shiandien maciau!!! visai neblogas variantas mano akims smile.gif na aisku sunkesnis, susilanksto nezinia kaip -reik isiaiskint, bet vizualiai tikrai patiko! sveria apie 8kg, uztat pilnai gulima padetis, pakojis pasikelia, ir buomelis toks is patogesniu.
zidziu, HAUCK MALIBU, KAIP JUMS?
user posted image
Papildyta:
o dar toks hauk capri, bet pakojis jau nesikelia
Papildyta:
o dar toks hauck capri, bet pakojis jau nesikelia, uztat matyt lengvesnis....
user posted image

HAUCK MALIBU as irgi apziurejau gyvai... patiko man sis vezimukas, tik sakyciau cia jau normalus sportinukas. as kadangi turiu nepakeicia sportinuka, vaziuojanti kaip tankas per visas pusnis, tai ieskojau lengvucio, lengvai valdomo ir manevringo sketuko arba lengvucio sportinuko, tai nusipirkau babypoint mark 3 (norejau triracio), ir esu be galo patenkinta.
Atsakyti
Tai, kad Hauck Malibu jau visiskai ne sketukas ir i juos net nepanasus ne is tolo. Greiciau jau prie nemazu sportiniu vezimu ji priskirciau g.gif
Atsakyti
na kad vizualiai ne didesnis negu peg perego si, arba pan....
aisku svoris, ir susilanksto neytin patogiai
Atsakyti
nemaciau gyvai bet foto tai atrodo mazas, ir patogus g.gif
Atsakyti
o hauck capri, ka pasakysit?
Atsakyti
ziurejau ir as babypoint mark bet nu norstuka zapas traukia mane ir viskas rolleyes.gif nu nezinau pasakykit kanors blogo apie ji kad nebenoreciau isimilejau doh.gif ir negaliu
Atsakyti
Kur jau ten jam iki sketuko - svoris ne maziau 10 kg., lankstosi ne i sketi, o knygute, ratai didelis. Sis vezimas taip pat eina 3 in 1 variantes dedasi lopsys, kedute. Normalus rimtas (savokos salygines, hauck niekada nepirkciau) sportinis vezimas, o norui esant ir visa kelionine sistema skirta nuo 0 men. g.gif

O jei lyginti su kokiu zappu, tai visa "karve", ypac sulankstytas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 25, 14:32)
ziurejau ir as babypoint mark  bet nu norstuka zapas traukia mane ir viskas  rolleyes.gif  nu nezinau pasakykit kanors blogo apie ji kad nebenoreciau isimilejau doh.gif  ir negaliu

Negalima varzyti savo noru biggrin.gif Jei tik yra noras ir griebkit, kada gi pasidziaugsit tokiais dalykais jei ne dabar. kai bus kitas lelius, tai atsiras dar daugiau naujesniu modeliu vertu isbandyti. O kai yra toks noras, kad ir kas besakytu, nedings jis kol neisbandysit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 sausio 2011 - 14:34