Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2010 08 04, 08:16)
Gražūs vaikeliukai ax.gif

Ačiū, Dzūke 4u.gif O norėjau paklaust - "cofeinyj aromat" veislės sanpaulijų lapukai visada turi tokį rusvą atspalvš? Aš porą lapelių tokių minkštokų nukirpau, o žiūriu foto(1 ,kur patys mažiausieiji) irgi yra vienas toks parudavęs lapukas..... doh.gif
Atsakyti
Angulyte, gražūs, stiprūs vaikučiai. Veislė vadinasi 'Kofeinyj aromat' - rusai "c" vietoj "k" nerašo ir netaria
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 04, 10:12)
Angulyte, gražūs, stiprūs vaikučiai. Veislė vadinasi 'Kofeinyj aromat' - rusai "c" vietoj "k" nerašo ir netaria

doh.gif Ups, žinau, ir dažniausiai "kofeinyj" rašau - net nežinau kodėl "c" parašiau doh.gif Sorry už iškraipymą. 4u.gif
Atsakyti
sveikos...vakar vakare vaziavau iki misko...ieskot kiminu..radau manau kad tokie...kas patars ka su jais dabar daryt,ar jie tik sviezi tinkami ar ir sudziovinti... g.gif
prisiroviau daug doh.gif jug reikejo vyrui parodyt ko man taip i ta miska... ax.gif
user posted image
user posted image
gal ka patarsit....norinciom kas neturit..galeciau atsiust... rolleyes.gif
Atsakyti
Kiminus galima naudoti ir šviežius, ir džiovintus. Žinoma, didesnį kiekį ilgesniam laikui reikia išdžiovinti
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 05, 10:11)
Kiminus galima naudoti ir šviežius, ir džiovintus. Žinoma, didesnį kiekį ilgesniam laikui reikia išdžiovinti

Nu viskas - lėksiu ir aš miškan doh.gif doh.gif
Atsakyti
Čia kažkaip tyloka unsure.gif

'Optimara EverPrecious'
user posted image
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif
Pagaliau karsciams pasitraukus,pasodinti lapukai vaikucius leisti pradejo rolleyes.gif Ko jau nesitikejau,tai po pusmecio pagaliau vienas lapukas parode vaikuti bigsmile.gif

ausrazs,'Optimara EverPrecious' tikra grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 08 05, 18:54)
  Ko jau nesitikejau,tai po pusmecio pagaliau vienas lapukas parode vaikuti  bigsmile.gif

medalis už kantrybę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 05, 17:56)
Čia kažkaip tyloka unsure.gif

'Optimara EverPrecious'

thumbup.gif Pagaliau ir vėl žiedai wub.gif 'Optimara EverPrecious' mane pakerėjo - labai gražu wub.gif wub.gif
QUOTE(*finy* @ 2010 08 05, 18:54)
Sveikutes  bigsmile.gif
Pagaliau karsciams pasitraukus,pasodinti lapukai vaikucius leisti pradejo  rolleyes.gif  Ko jau nesitikejau,tai po pusmecio pagaliau vienas lapukas parode vaikuti  bigsmile.gif

doh.gif Eina sau - pusę metų nedavė vaikučių doh.gif Maniškiai nuo balandžio gal porą mėn nerodė gyvybėsd ženklų, kol pamačiau mažą mažulytį lapuką kyšantį iš žemių. Tai va - jau porą mėn.bandom užsugint pakankami stiprius, kad būtų galima atskirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad jau reikia kantrybes,tai jau isitikinau tikrai biggrin.gif Labai padeda vadinamieji siltnamukai.Saviskes as maiseliais uzdengdavau,vis sis tas smile.gif
Atsakyti
o kad taip silta...ar isodintus lapukus vistiek patupdyt i siltnamuka???? g.gif zadu sodint lapukus...tad susizinot reikia... ax.gif
Atsakyti