Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

pas mane panasi situacija...pasodinau lapukus gal jiau dvi savaites...o pas ji irgi deme atsiradus.....bet sodinau su dideliom saknim.....pries tai buvau pastacius ant palanges o ten pas mus vakarais saulute buna gal sakau nuoto g.gif taip nesinori ismest verysad.gif o per kiek laiko vaikai pasirodo?
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2010 08 03, 10:58)
pas mane panasi situacija...pasodinau lapukus gal jiau dvi savaites...o  pas ji irgi deme atsiradus.....bet sodinau su dideliom saknim.....pries tai buvau pastacius ant palanges o ten pas mus vakarais saulute buna gal sakau nuoto g.gif taip nesinori ismest verysad.gif o per kiek laiko vaikai pasirodo?

Prieš tai minėjau, kad man teko apie 1,5 mėn , o gal net ir visus 2 laukt pasirodant pirmojo lapelio doh.gif Nors kažkuri minėjo, kad po 1,5 sav.jai sudaigino vaikelius ax.gif matyt kaip kam, kaip ir kokia veislė, kiek giliai įsodinta, koks žemių mišinys ir t.t. įtakoja vaikelių atsiradimą. 4u.gif
Atsakyti
Per 1,5 savaitės gali atsirasti tik šaknelės.
Atsakyti
bet as jiau su saknelem sodinau ax.gif
Atsakyti
Aaa, aš maniau, kad jūs čia skaičiuojate nuo lapuko pasodinimo (t.y., dar ne šaknelių)...
Atsakyti
nea ne nuo lapiuko.....padariau sendien nusikaltima blush2.gif na nepatiko man tas lapas prakapsciau truputi o ten ziuriu 4 lapelei jiau lenda thumbup.gif tikiuosi greitu laiku bus wub.gif as dar klausimeli blush2.gif nes naujioke sioj srity... mirksiukas.gif o kada galima ta pagrindii nuiimt? ar jis taip ir lieka paskui g.gif
Atsakyti
Sveikos, klaviatūra strigo, vis nepasireiškiau biggrin.gif
Šį pavasarį/vasarą ir pas mane vaikučiai lėtai dygsta ir auga g.gif , o gal per greito rezultato norim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2010 08 03, 13:03)
nea  ne nuo lapiuko.....padariau sendien nusikaltima blush2.gif na nepatiko man tas lapas  prakapsciau truputi o ten ziuriu 4 lapelei jiau lenda thumbup.gif tikiuosi greitu laiku bus wub.gif as dar klausimeli blush2.gif nes naujioke sioj srity... mirksiukas.gif o kada galima ta pagrindii nuiimt? ar jis taip ir lieka paskui g.gif

Šitas klausimas ir man aktualus blush2.gif Gal asės pasisakys šiuo klausimu. Mano galva, kad kai atskyrinėsi vaikelius, tai ir motininį lapą atskiris. O vaikelius nepatartina atskirt, kol neišaugo 6 lapeliai doh.gif Tiek info susirinkau. Nors - pas vieno lapuko vaikelius jau yra po 6 lapelius, bet jie dar tokie mažulyčiai, jog net mintis nekyla atskyrinėt blush2.gif
Atsakyti
Reikia ne motininį lapą šalint, o atskirt vaikučius ir po vieną atskirai išsodint.
Kai turi 4-6 lapelius, galit atskirt.
angulyte, gal pas tave kokia miniukė? Aš irgi miniukių bijau judint lotuliukas.gif , gerai, kad prie lapo tik po vieną vaikiuką biggrin.gif , bet kitų veislių po kelis auga wacko.gif , reikės pinceto imtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 03, 13:26)
Reikia ne motininį lapą šalint, o atskirt vaikučius ir po vieną atskirai išsodint.
Kai turi 4-6 lapelius, galit atskirt.
angulyte, gal pas tave kokia miniukė? Aš irgi miniukių bijau judint lotuliukas.gif , gerai, kad prie lapo tik po vieną vaikiuką biggrin.gif , bet kitų veislių po kelis auga wacko.gif , reikės pinceto imtis lotuliukas.gif

Pas mane prie šito lapo 2 vaikiukai, na bet manau reikia dar leisti paaugti šiek tiek doh.gif o kai atskiriat - dedat susodintus vaikiukus į šiltnamiuką? Kiek laiko maždaug reikia jame laikyti?
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2010 08 03, 12:05)
bet as jiau su saknelem sodinau ax.gif

QUOTE(HATA @ 2010 08 03, 13:03)
nes naujioke sioj srity... mirksiukas.gif o kada galima ta pagrindii nuiimt? ar jis taip ir lieka paskui g.gif

Hata, ne apie sanpaulijas, bet kodėl jūs taip įdomiai rašot? bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 08 03, 14:09-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 08 03, 14:09)
Hata, ne apie sanpaulijas, bet kodėl jūs taip įdomiai rašot?  bigsmile.gif

jei kalbat apie klaidas tai per skubejima padarau doh.gif blush2.gif
Atsakyti