Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(evers @ 2010 08 17, 16:52)
tiek ziurejau i zeme geresne su visais priedais sodinau 

Kaip tik nereikia geresnės žemės. Lapukai sodinami į vadinamąjį "bežemį" mišinį, t.y. durpes, į kurias galima įdėti purenamųjų priedų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 17 rugpjūčio 2010 - 20:06
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 17, 21:05)
Kaip tik nereikia geresnės žemės. Lapukai sodinami į vadinamąjį "bežemį" mišinį, t.y. durpes, į kurias galima įdėti purenamųjų priedų

doh.gif nu va...teks bandyt toliau..
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 17, 21:05)

as ir tada klaida padariau doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal ne tik žemė kalta. Dabar ir labai nepalankus buvo laikas - karščiai. Aukštesnėje nei 26 laipsnių temperatūroje sanpaulijos jau jaučiasi prasčiau. Nuostolių pastaruoju metu turėjau ir aš, įtariu - būtent dėl karščių. Pasodinto lapelio, kaip ir suaugusių augalų, nereikia perlaistyti, žemė turi būti tik drėgnoka. Sodinti reikia negiliai, apie 0,5 cm gylyje. Jeigu pasodinta giliau, lapui gerai įsitvirtinus (kai giliau įleidžiamos šaknys), šiek tiek substrato lapelio sodinimo vietoje galima "atkapstyti" - lengviau kalsis vaikučiai.
Auginimas iš lapo tikrai nėra sudėtingas, o nesėkmių pasitaiko net ir patyrusioms augintojoms.
Atsakyti
Paskutiniu metu ir mano nemažai lapelių nupuvo, pamerktų vandeny.
Irgi galvoju kad nuo karščio, nes net tokie kurie tik iš gailesčio pamerkti, nupuvo, tokie paprastai be problemų prigyja ir vaikus išaugina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 08 17, 19:11)
Pirmieji ziedeliai Rob's Vanilla Trail. Neiskentejau, kada daugiau ziedeliu issiskleis. Baisiai norejosi pasirodyti  biggrin.gif
user posted image

Labai jau grazu thumbup.gif thumbup.gif nezinau, gal jau praziopsojau ir buvo rasyta, bet paklausiu, tikiuosi nesupyksite, forumieties: po kiek laiko, kai pasodini vaikiuka galima tiketis zydejimo? Po puses metu? g.gif

DZUKĖ Jūsų gelyte irgi labai grazi. Ir as tokiu noriu kaip Jūsų abieju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 18 rugpjūčio 2010 - 12:10
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 17, 22:53)
Mergaitės, gal ne tik žemė kalta. Dabar ir labai nepalankus buvo laikas - karščiai. Aukštesnėje nei  26 laipsnių temperatūroje sanpaulijos jau jaučiasi prasčiau. Nuostolių pastaruoju metu turėjau ir aš, įtariu - būtent dėl karščių. Pasodinto lapelio, kaip ir suaugusių augalų, nereikia perlaistyti, žemė turi būti tik drėgnoka. Sodinti reikia negiliai, apie 0,5 cm gylyje. Jeigu pasodinta giliau, lapui gerai įsitvirtinus (kai giliau įleidžiamos šaknys), šiek tiek substrato lapelio sodinimo vietoje galima "atkapstyti" - lengviau kalsis vaikučiai.
Auginimas iš lapo tikrai nėra sudėtingas, o nesėkmių pasitaiko net ir patyrusioms augintojoms.

mano vienas laukas supuvo pamerkta nepasiekė net žemes verysad.gif kiti kol kas laikosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 16, 20:11)
Kad nebūtų taip tylu, pasirodau su Taita biggrin.gif

wub.gif
o manoji iš manęs tyčiojasi tikriausia doh.gif
user posted image

Bet tikrai karsciai nepatinka sanpaulijoms, atveso ir jie vel pradejo krauti ziedus, pirmeji Natchurly Nawlins ziedialiai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 18 rugpjūčio 2010 - 23:33
*finy*, jau žydit thumbup.gif

Mergaitės,daugiau mažiau pūva manau pas visas. Aš kiek suaugusių augalų netekau doh.gif unsure.gif

alio-nka, Taita tikrai įlapojus, tokia jau nusvirus.Mano gal, kad dar jauna - visa stačia biggrin.gif
g.gif gal ją į kokią kitą vietą pastatyk g.gif

Gražūs nauji žiedukai bigsmile.gif wub.gif

Jeigu pamatysit gėles pintais rūbeliais - nebūtinai mano. Šešis vazoniukus jau išleidau į gyvenimą biggrin.gif
Happy Feet(gėlę pasilikau lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 rugpjūčio 2010 - 07:59
wub.gif wub.gif kokie grazus pinti vazoniukai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 19, 08:59)
*finy*, jau žydit thumbup.gif

Mergaitės,daugiau mažiau  pūva manau pas visas. Aš kiek suaugusių augalų netekau doh.gif  unsure.gif

alio-nka, Taita tikrai įlapojus, tokia jau nusvirus.Mano gal, kad dar jauna - visa stačia biggrin.gif
g.gif  gal ją į kokią kitą vietą pastatyk g.gif

Gražūs nauji žiedukai bigsmile.gif  wub.gif

Jeigu pamatysit  gėles pintais rūbeliais - nebūtinai mano. Šešis vazoniukus jau išleidau į gyvenimą biggrin.gif
Happy Feet(gėlę pasilikau lotuliukas.gif )
user posted image

gal galima uzsisakyti siu groziu (pintu vazoniuku)? blush2.gif
Atsakyti
del ko lapeliu galiukai puna imerkti i vandeni?ar gali uti kad karsta buvo?nusikniaukiau is darbo lapelius ne veislines sanpaulijos o ji spyrijasi g.gif
Atsakyti