Jeigu pamatysit gėles pintais rūbeliais - nebūtinai mano. Šešis vazoniukus jau išleidau į gyvenimą
Tokių krepšiukų ir aš neatsisakyčiau Manau, kad reik pradėt taupyt pinigėlius Dzūke, rimtai - labai kruopštus darbelis Aš jau senai į juos seilę varvinu
mano 2 lapeliai isisaknijo ir per karscius.. daviau mamai,tegu ir ji serga sanpaulige sunku pasakyt nuo ko priklauso tas nupuvimas...as laikiau ne ant saules,o ant lentynos padetus stikliukus su lapukais..puikiausiai isisaknyjo.
as nekeiciau-dapildavau kai jau mazai jo likdavo...o seip nuskyniau lapuka,na nupjoviau,apdziovinau kazkiek ir pamerkiau...sakneles tai labai greit pasirode,po 2-3 savaiciu.. gal man tiesiog pasiseke ...visko buna..nezinosi nuo ko cia priklauso
O mano pramoninė Myrthe susportavo (?). Viršuje matot rodytą rugpjūčio 2 d. Kelmas buvo nemažas ir dar žydintis, tai tiesiog nuskainiojau daug lapelių, kad atsišviežintų. Ir nelabai ilgai trukus patekau ligoninėn. Vakar grįžau, o gėlė ir savo spalvą pakeitus ir spalvos išsidėstimo struktūrą. Ta pati apskabyta gėlė, ne kažkoks palikuonis
man visai grazu... turiu ir as tokia...bandau daugint is lapuko gal susportuos... Papildyta: gal galite merginos atsakyt,katik isiziurejau kad mano sanpaulijai ,maziuku lapuku krastai parudavo..nuo ko taip cia jai... (tikiuosi niekoblogo)
Tai jau turėtų, nes iš lapuko jos taisyklingai nedauginamos. Tiesa kažkada ir aš kaišiojau lapukų, bet tada kažkodėl nesportavo, o va paskabiau nuo krūmo lapus ir kažką ėmė burt jis man. O kokio dydžio prieš sodinant turi būti šaknytės? Nes žiūriu, kad mano rodeo jau visi lapeliai su mažom šaknytėm.
o šitos buvau nuskinus žiedynkočius kelis (visi sudžiūvo), o lapeliai irgi šakneles leidžia. Nė nežinau kaip su jais pasielgt.