Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2010 08 19, 08:59)

Jeigu pamatysit  gėles pintais rūbeliais - nebūtinai mano. Šešis vazoniukus jau išleidau į gyvenimą biggrin.gif

Tokių krepšiukų ir aš neatsisakyčiau mirksiukas.gif Manau, kad reik pradėt taupyt pinigėlius doh.gif Dzūke, rimtai - labai kruopštus darbelis thumbup.gif Aš jau senai į juos seilę varvinu wub.gif
Atsakyti
mano 2 lapeliai isisaknijo ir per karscius.. mirksiukas.gif daviau mamai,tegu ir ji serga sanpaulige lotuliukas.gif
sunku pasakyt nuo ko priklauso tas nupuvimas...as laikiau ne ant saules,o ant lentynos padetus stikliukus su lapukais..puikiausiai isisaknyjo.
Atsakyti
o vandeni pati ar keiciat kur lapeliai buna?
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2010 08 19, 14:47)
o vandeni pati ar keiciat  kur lapeliai buna?

O, įdomu.... Aš šiaip nekeičiu, bet vis dapilu, kai sugeria... Įdomu kaip kitos daro.
Atsakyti
as nekeiciau-dapildavau kai jau mazai jo likdavo...o seip nuskyniau lapuka,na nupjoviau,apdziovinau kazkiek ir pamerkiau...sakneles tai labai greit pasirode,po 2-3 savaiciu..
gal man tiesiog pasiseke mirksiukas.gif ...visko buna..nezinosi nuo ko cia priklauso
Atsakyti
aciuks.gif

QUOTE(jalka @ 2010 08 19, 10:15)
gal galima uzsisakyti siu groziu (pintu vazoniuku)? blush2.gif

Galima ax.gif , ne tiek gal ten ir gražu, daugiau patogu...

Pavasarį Šaltis žydėjo be mėlynos/violetinės spalvos. Dabar žiedai tokie ax.gif
user posted image
Atsakyti
tikras grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 20, 13:40)
aciuks.gif
Galima  ax.gif , ne tiek gal ten ir gražu, daugiau patogu...
Pavasarį Šaltis žydėjo be mėlynos/violetinės spalvos. Dabar žiedai tokie ax.gif

vaje kaip grazu... bigsmile.gif neveltui saltis issyk patiko... wub.gif
Atsakyti
O mano pramoninė Myrthe susportavo (?). Viršuje matot rodytą rugpjūčio 2 d. Kelmas buvo nemažas ir dar žydintis, tai tiesiog nuskainiojau daug lapelių, kad atsišviežintų. Ir nelabai ilgai trukus patekau ligoninėn. Vakar grįžau, o gėlė ir savo spalvą pakeitus ir spalvos išsidėstimo struktūrą. Ta pati apskabyta gėlė, ne kažkoks palikuonis unsure.gif

user posted image
Atsakyti
man visai grazu... wub.gif turiu ir as tokia...bandau daugint is lapuko gal susportuos... rolleyes.gif
Papildyta:
gal galite merginos atsakyt,katik isiziurejau kad mano sanpaulijai ,maziuku lapuku krastai parudavo..nuo ko taip cia jai... unsure.gif (tikiuosi niekoblogo)
Atsakyti
Tai jau turėtų, nes iš lapuko jos taisyklingai nedauginamos. Tiesa kažkada ir aš kaišiojau lapukų, bet tada kažkodėl nesportavo, o va paskabiau nuo krūmo lapus ir kažką ėmė burt jis man.
O kokio dydžio prieš sodinant turi būti šaknytės? Nes žiūriu, kad mano rodeo jau visi lapeliai su mažom šaknytėm.

o šitos buvau nuskinus žiedynkočius kelis (visi sudžiūvo), o lapeliai irgi šakneles leidžia. Nė nežinau kaip su jais pasielgt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugpjūčio 2010 - 15:00
Manau dabar reiktų labai stebėt gėlytes g.gif , turbūt atėjo toks metas kai pradės visokie amarai ir kiti kenkjai pult unsure.gif Aš jau pastebjau ant savųjų lens.gif
Atsakyti