Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(angulyte @ 2010 08 24, 19:13)
1. RS Rozavyj Raj nudžiugino žiedeliais (tik kažkaip nematau violetinių taškelių apvadėlio)

Apvadėlio ir pas mane nėra schmoll.gif Ant pirmųjų žiedelių nežymiai, bet šiek tiek matėsi - dabar ne schmoll.gif

Šaunu, kad žydit thumbup.gif
Atsakyti
Ką tik viename rusų forume skaičiau, kad prieš įšaknydinant lapelį reikia visą nuplauti jį su chloro skiediniu. Ar esate taip bandę? Ir ką naudojote? Dar rekomenduojama dėti lapelį į maišiuką su nedideliu kiekiu žemių, sandariai uždaryti ir lapelis pagreitintai įsišaknys ir vaikučių bus. Ar esate išbandę šiuos būdus?
O šaknydinant vandenyje įdedate anglies? Ir kokios reikia dėt - ar medžio anglies (iš laužo natūralios) ar galima angliuko tabletytės gabaliuką?
Atsakyti
Pamerkdama lapelį dažniausiai dedu angliuko tabletės gabalėlį, iš vaistinės. Kitų būdų nebandžiau.
Atsakyti
O aš vakar atskyriau tris vaikiukus nuo vieno lapelio, bei jau įkišau į žemę Red Latern lapuką. Bet...Vaikiukai į šiltnamiuką netilpo - apie lapą nei kalbos negali būt. Palikt taip augt, ar dėt į maišiuką - ką patarsit?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 24, 12:07)
Jau skelbiama paroda  thumbup.gif

šiandien ryte kaip tik pagalvojau kad jau gali būs skelbiama.

QUOTE(angulyte @ 2010 08 25, 07:28)
O aš vakar atskyriau tris vaikiukus nuo vieno lapelio, bei jau įkišau į žemę Red Latern lapuką. Bet...Vaikiukai į šiltnamiuką netilpo - apie lapą nei kalbos negali būt. Palikt taip augt, ar dėt į maišiuką - ką patarsit?

per mažas šiltnamis ax.gif tam mano šiltnamiai labai lotuliukas.gif panašūs į tortines mirksiukas.gif telpa į tokį ir lapukai ir vaikiukai 4u.gif

pas mane nieks nežydi verysad.gif baigė žydėt tai aš iš kažkur sugalvojau kad reikia lapinėm patrašuot.ir psio g.gif baigėsi žiedai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 25 rugpjūčio 2010 - 08:28
QUOTE(apsinge @ 2010 08 25, 09:27)
šiandien ryte kaip tik pagalvojau kad jau gali būs skelbiama.
per mažas šiltnamis ax.gif tam mano šiltnamiai labai  lotuliukas.gif panašūs į tortines mirksiukas.gif telpa į tokį ir lapukai ir vaikiukai 4u.gif
pas mane nieks nežydi verysad.gif baigė žydėt tai aš iš kažkur sugalvojau kad reikia lapinėm  patrašuot.ir psio g.gif baigėsi žiedai.

Na pas mane nuo pyrago - irgi tokia nemenka dėžutė atrodė.... Na reiks didesnės pasieškot.

O kas dėl trąšų - kažkaip man užsifiksavę, kad sanpaulijas rekomenduojama tręšt du kartus per mėnesį - 1-ną kart Shultz Sanpaulijoms, kitąkart - lapinėms (10-15-10) berods.
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 08 25, 09:27)

pas mane nieks nežydi verysad.gif baigė žydėt tai aš iš kažkur sugalvojau kad reikia lapinėm  patrašuot.ir psio g.gif baigėsi žiedai.

Na aš taip pat patręšiu ir lapinėm trąšom g.gif Šiaip jų sudėtis ne taip stipriai ir skiriasi g.gif (kalbu apie Schultz) Daugiau/mažiau , bet mano per vasarą žydėjo g.gif Juk keitėmės vaikiukais, negi pirmųjų žiedelių taip ir neparodė g.gif

Aš kartais anglio dedu, kartais ne. Man vistiek priimtiniausia pirmiausia lapelį pamerkt, ne į žemę sodint.

Kai lapeliai netilpo - užvožiau kita tortine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 25, 13:05)

Kai lapeliai netilpo - užvožiau kita tortine  rolleyes.gif

Aha... Tai vis tik šilnamuko reikia.... o kiek jame maždaug laiko laikote?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 25, 12:05)
  Juk keitėmės vaikiukais, negi pirmųjų žiedelių taip ir neparodė g.gif

visiškai nieks nežydi ir nežydėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 08 25, 17:18)
visiškai nieks nežydi ir nežydėjo g.gif

Keista g.gif Gal kokia bloga akis jas nužiūrėjo unsure.gif (hihihi.gif )
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2010 08 25, 13:44)
Aha... Tai vis tik šilnamuko reikia.... o kiek jame maždaug laiko laikote?

Na, kol šaknelės pasirodo rolleyes.gif
Manau pamerktiems lapeliams ne tiek ir aktualu tas šiltnamiukas g.gif , labiau atskirtiems vaikučiams - juos rekomenduojama laikyt apie dvi savaites.
Atsakyti
sveikos..
prazydo mano rodeo roper...bet ziedukai kazkokie netokie g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 26, 10:26)
sveikos..
prazydo mano rodeo roper...bet ziedukai kazkokie netokie g.gif

Kas ne taip g.gif
Jie ir būna šiek tiek savotiški bigsmile.gif
Atsakyti