Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Demokratija @ 2010 08 30, 17:42)
Kažkaip po eya pasisakymo baisu bus net rodyti savąsias sanpaulijas, neduok dieve ne taip pavadinsi  schmoll.gif

Nu vat ir prasideda... doh.gif biggrin.gif rodykit tas savo sanpaulijas, dalinkitės žiedukų grožiu, dar niekas nieko neužmėtė, kad sanpaulija neveislinė, klauskit jei kas neaišku ir dalinkit patarimus, jei galite pasidalinti patirtimi. O su pavadinimais žaist nereikėtų nono.gif Juk pradžioj užtikrintai parašėt - Saturn ir viskas. Jei nežinot kaip vadinasi, taip ir rašot, kad nežinot. Bereikalingą sumaištį ir netikslumus įvesit. Nei iš nuotraukų, nei palyginus "gyvai" niekas neidentifikuoja. Juk rašyt ir skaityt mokam? O jei jau pavadinimą "nudaigojot", tai jau nieks kits čia nekalts.. smile.gif Galbūt pardavėja atsimins, kokią jums davė.
Sėkmės ir gražių žiedukų! Jūsų turima tikrai labai graži, greičiausiai žiedukas dar didės skleisdamasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 30 rugpjūčio 2010 - 17:20
Gal kas galit ir kitas paaiškint ar šitu atveju jau noid'as? Nes atvirai kalbant šiuo atveju atrodo keistai tas sunoidinimas.
Atsakyti
Jeigu gėlytės savininkė nėra visiškai tikra dėl veislės pavadinimo, jos augalas tikrai kandidatas į NOID, nebent vienokią ar kitokią veislę patvirtins žmogus, iš kurio ta gėlytė gauta. Vis dėlto turi būti atsakingai paisoma veislių ir jų pavadinimų.
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 08 27, 12:03)
Mac`s Scarlet O`hara

Beje, ši veislė čia nurodoma neteisingai. Ji vadinasi 'Mac's O'Scarlet O'Hara'
Atsakyti
Noid'as, nėr ko taisyt bebe.gif

biggrin.gif

Ačiū už atsakymą. Vis tik kandidatas į noid'us skamba švelniau. Po galais aš gi suinteresuota, ieškojau :]]]
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 08 30, 17:56)
Labai grazi gelyte smile.gif O manosios siemet kazko visai nezydejo.. g.gif

Ačiū , ilgai ji pas mane miegojo, gal du metus , padovanojo žydinčią o po to ramu, užkišau ant spintos , o kai kraustemės į naujus namus nukėliau ogi žiūriu pumpurai bigsmile.gif ir vis žydi ir žydi , išsodinau gal kokius dar 5 vazonus padariau du iš jų irgi žydi, o šita didelė tai iš vis pasakiškai gražiai žydi wub.gif
Atsakyti
Oho, na ir diskusijas užvedėt apie Noid'us. Asmeniškai aš užsirašiau ir albumėlyje viską, ką turiu, jei kada kartais koks lipukas atliptų nuo vazonėlio ar nusitrintų, ar iš žmogišško faktoriaus užmirščiau... Po truputuką jau iš lapų savas sanpaulijas pradedu skirt, bet dar reikia laiko.
Mergaitės, su veislinėm sanpauulijom taip yra - jos turi tokį, ir nr kitokį pavadinimą 4u.gif Aš buvau gavus iš kolegės 5 lapukus veislinių sanpaulijų, bet nesugalvojom identifikuoti, nuo to prasidėo pažintis su veislinėmis gėlytėmis. O vat tie lapukai jau veikelių turi - na bet ką, žiadais džiaugsimės, tik tai bus nežiniukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai jei gaunate iš pažįstamų, draugų ar kažko, kas pasako pavadinimą . O aš nusipirkau nukainuota, parašyta tik Sanpaulija, ot ir žinok žmogau ką augini doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Noriu pakviesti visas į parodą "Augalų labirintai" rugsėjo pabaigoje Vilniuje. Ne tik kaip žiūroves, bet ir kaip dalyves mirksiukas.gif Turit tikrai labai gražių augaliukų, todėl kviečiu parodyti juos ne tik forume, bet ir gyvam pavidale parodoje. Visų labai laukiam. Apie planus dalyvauti labai prašau rašyti man į až, nes šiemet man patikėta sudaryti dalyvių ir eksponatų sąrašus doh.gif Šiemet yra galimybė rengti ir atskirą asmeninę ekspoziciją.
http://www.rojaussod...i...f=29&t=7312
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 08 31, 09:58)
Gerai jei gaunate iš pažįstamų, draugų ar kažko, kas pasako pavadinimą . O aš nusipirkau nukainuota, parašyta tik Sanpaulija, ot ir žinok žmogau ką augini  doh.gif

Parduotuvėje veislinių sanpaulijų nebūna, taigi Jūsiškė tikriausiai vardo neturi (nors kai kurios pramoninės turi vardus)
Atsakyti
Atslūgus karščiams 'RS-Morskaja Princesa' labiau pasipuošė fantasy ir turuputį pachimerino biggrin.gif
user posted image
Šiemet labai vėlai, tik dabar pražydo 'Strawberry Fields'
user posted image
'Ness' Orange Pekoe'
user posted image
Atsakyti
'Ness' Orange Pekoe' grazute wub.gif kaip as laukiu pirmu savosios ziedeliu.. smile.gif
Atsakyti
O man 'RS-Morskaja Princesa' labai graži wub.gif
Beje, iškilo klausimas - o sanpaulijų žydėjimui būdingas sezoniškumas ar nelabai? Kažkaip buvau įsitikinus, kad ne, bet po Ausraz pasisakymo, ad šįkaret vėlai pražydo 'Strawberry Fields' galvoju, kad klydau... doh.gif
Atsakyti