Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

dzūke, jei čia iš manęs ta pamestinukė, tai jai tikrai būdinga labai graži skrotelė.

Maniškės nuotrauka, tik čia sena:

user posted image

Atsakyti
Kokie grazus lapeliai.. smile.gif Kaip pacukruoti. smile.gif
Atsakyti
Maniškės kelios žiūriu krauna žiedelius. Bet kai atvėso, dabar galvoju ar ne per šalta ant palangės (anksčiau pergyvenau ar neiškeps) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 rugsėjo 2010 - 10:45
Dabar dar tikrai nėra per šalta. Per šalta ant palangės gali būti vėlų rudenį ir žiemą (priklausomai nuo orų ir langų sandarumo).
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 03, 07:46)
Skrotelė išties daili, labai apvali simetriška, tik tikriausiai gavusi daugokai šviesos: jei neklystu, apatinės lapų eiles išgaubtos į apačią?

Ant palangės stovi, tiek ir gauna tos šviesos biggrin.gif

QUOTE(Kerpena @ 2010 09 03, 08:39)
dzūke, jei čia iš manęs ta pamestinukė, tai jai tikrai būdinga labai graži skrotelė.

Ta pati drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kerpena, labai labai gražus vainikas smile.gif
Atsakyti
mano mylimukė (dar viena už kurią dėkinga Dzūkei smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 03, 16:38)

Gražiai augini thumbup.gif
Niką pakeitus g.gif ar aš jau neprisimenu kam siunčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 03, 17:31)
Gražiai  augini thumbup.gif
Niką pakeitus g.gif  ar aš jau neprisimenu kam siunčiau unsure.gif

aha.
*meduota* buvau.
Atsakyti
Dėkui, ausrasz. Aš dar su klausimu (pamenu kažkada skaičiau, bet nebuvo aktualu, tai praleidau, o dabar nebežinau kur): Kai lapelis apsiaugina vaikais, kaip konkrečiai elgtis? Atskirti nuo "motininio" lapo ar jie ten patys kažkaip atsiskyrę po žeme?

Pavasarį parodoje įsigijau gėlę "Podarok na roždestvo". Kol parsivežiau vienas lapelis nulūžo (nė nežinau iš kur - t.y. tinkamas vaikiavimams ar ne, augalas tai jaunas, nors ir nebemažytis), žodžiu neišmečiau, o įkišau į žemes ir tiek. O dabar žiūriu - apsivaikiavęs mažiukais. Ir nežinau daryt man su tuo kažką ar ne ...
Atsakyti
sveikos kaip po karsciu gelytes keiciasi..kaip ziedeliai skiriasi... smile.gif
mano LE-DEMO pirmas lauktas ziedelis...
user posted image
o cia antras visai kitoks...daug panasesnis koks turetu but..
user posted image
o cia palyginimui kartu...spalva ryskiai skiriasi kurper karscius,kur dabar atvesus...
user posted image

o vaikuciu auginime pas mane irgi buvo nuostabos,kai mano mellow yellow pradejo put tai as paskutinius vaikucio lapelius paemiau nupjoviau (jie jau buvo parudavusiu koteliu iki lapo)appipjoviau lapa padariau trikampuka ir ikisau i zeme..netgi pamirsau..o siandien ziuriu kad ten mazutelis vaikutis.. thumbup.gif net nesitikejau kad is vaiko kas iseis tuolabiau kad buvo benugandantis lapukas.. doh.gif o kur kitus is lapu bandziau pisiaugint nieko gero nebuvo visi nupuvo..o sodinau tai vienu menu ... g.gif
Atsakyti
vaikiukų lapukai neimami dauginimui 4u.gif
Atsakyti