Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(apsinge @ 2010 09 04, 23:14)
vaikiukų lapukai neimami dauginimui 4u.gif

nebuvo ko prarast,nes augalas jau buvo sunykes...(neimami, bet dauginasi mirksiukas.gif )
Atsakyti
smile.gif+2010 09 03, 21:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 09 03, 21:18)
Kai lapelis apsiaugina vaikais, kaip konkrečiai elgtis? Atskirti nuo "motininio" lapo ar jie ten patys

Būtina atskirti ir nuo motininio lapo, ir tarpusavyje
QUOTE(evers @ 2010 09 05, 09:45)
(neimami, bet dauginasi  mirksiukas.gif )

Dauginasi, bet tikriausiai augalai nebus tokie visaverčiai ir stiprūs, kaip išaugę iš brandaus augalo lapo
Atsakyti
Laba diena. Jei kam prireiktu, auginant sanpaulijas kiminu, galeciau parduoti ju. Misku draskyti nesiruosiu, namuose auga, sode.Siunciu pirkejo saskaita. Del kainos susitarsime. Rasykite AZ.
Kiminai bus pristatyti kruopščiai perrinkti. smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 05 rugsėjo 2010 - 19:44
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 02, 16:56)
Turbūt idealiausią skrotelę nuauginusi sanpaulija pas mane, gaila, kad pamestinukė smile.gif
user posted image

na jau grazi kokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 09 05, 20:44)
Laba diena. Jei kam prireiktu, auginant sanpaulijas kiminu, galeciau parduoti ju. Misku draskyti nesiruosiu, namuose auga, sode.Siunciu pirkejo saskaita. Del kainos susitarsime. Rasykite AZ.
Kiminai bus pristatyti kruopščiai perrinkti.  smile.gif

sode - pelkė??? Neįtikėtina doh.gif

Man taip buvo viena draugiškai samanų pridėjusi smile.gif
Kiminai irgi samanos, ir tarpusavyje jie panašūs, bet samanų savybės visiškai kitos, jos kategoriškai netinka sanpaulijoms ar orchidėjoms. Tomis savybėmis, kuriomis pasižymi kiminai, paprastos samanos nepasižymi.

Taip kad ar netyčia neapsirinki? mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisideda prie abejonių dėl kiminų, augančių sode. Ewacka, gal galite įdėti tų kiminų nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 09 06, 01:31)
sode - pelkė??? Neįtikėtina  doh.gif

nu ne tik pelkėse tie kiminai auga. doh.gif Juk mes tai ne pelkėse, o miškuose dažniausiai matom, kas kad wikipedija tik pelkes mini. Ot pasisekė žmogui su skelbimu: ten apibarė, kad miškus plešia, raudonąją knygą paniekindama, čia vėl, kad nė nežino ką turi karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugsėjo 2010 - 07:36
Niekas čia nesibara, tik norisi įsitikinti, ar tai tikrai kiminai - nuotraukos tai nebuvo unsure.gif
Atsakyti
ausrasz, aš tiesiog atsitiktinai stebiu kaip žmogui sekas su skelbimu (ir ypač su reakcijom į jį), nu ir gaila man. Antra vertus kai čia kažkuri vietinė prisirovė miške tongue.gif nei kas barė nei ką.
O žr. čia. Pirma reakcija. Po to pas mus. Tiesiog reta skelbimo "sėkmė".
Atsakyti
Na, taip, reakcija į skelbimą buvo neįprasta doh.gif... Abejonių man kilo, nes negirdėjau, kad kiminai augtų sode, nes ir miške jų reikia gerokai paieškoti. Čia turbūt ypatingas atvejis. Be to, ankstesnėse sanpaulijų temose būdavo, kad merginos rašo naudojančios kiminus, o kai įdeda jų nuotraukas, pasirodo, kad tai visai ne kiminai.
Manyčiau, kiminų pardavėja neturėtų pykti dėl to, kad forumietės nori pasitikslinti.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 06, 09:43)
Manyčiau, kiminų pardavėja neturėtų pykti dėl to, kad forumietės nori pasitikslinti.

Tai jin gal ir nepyksta, čia mano kilnūs jausmai gint sukilo :] Aišku logiška norėt pasitikslint, kažkaip nevisai tiksliai man gavosi savo "jausmus" išreikšt :] Na nebespaminsiu.
Pradeda pas mane žydėt "Liubimaja Dočka".Bet pirmas žiedukas toks visai "ne pagal planą", tai laukiu kitų.

Štai pirmas
user posted image

mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugsėjo 2010 - 09:14
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 31, 13:24)
Ačiū, mergaitės blush2.gif Angulyte, sanpaulijų sezoniškumas gana ryškus, mat jų žydėjimas bene labiausiai priklauso nuo vadinamosios šviesos dienos. Kai ji trumpa - vėlų rudenį, žiemą, sanpaulijos žydi labai nedaug arba visai nežydi. Nors... kai kažkada auginau tik parduotuvines, žydėdavo jos ir žiemą be jokių problemų. Gal jų kitokia genetika g.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif

QUOTE(dzūkė @ 2010 09 02, 16:56)
Turbūt idealiausią skrotelę nuauginusi sanpaulija pas mane, gaila, kad pamestinukė smile.gif

Wajej, kokia graži gėlytė thumbup.gif

o pas mane Armagedon jau naujus žiedelius pradėjo leist, tik...dar neturiu foto doh.gif Kraustėmės, gėlytes reikia parsivežt dar ax.gif
Atsakyti