Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

O pas mane jos kol kas kiti žiedeliai neišsiskleidė, o tas vienas taip ir likęs be apatinio žiedlapio.

Vakar pradėjo skleistis Skorpion (Archypov)
user posted image

www rodo tokią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 rugsėjo 2010 - 11:29
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 11, 21:39)
Ačiū už labai didelį komplimentą, bet tą pasakyčiau apie tave, ne apie save. O šiaip dabar pas mane daugiau žydinčių streptokarpų nei sanpaulijų. Bet yra kelios su pumpurais, kurios dar tik debiutuos, labai laukiu blink.gif

Nugis ačiū ir Tau blush2.gif
Pati tiek patirties ir žinių turi! 4u.gif , o aš tik pagrindus blush2.gif , o dėl auginimo - kap dzievulis duoda - arba auga, arba ne rolleyes.gif
Taigi streptokarpai tinka ir visokių kitokių gesnerijinių turi ax.gif
Maž prikalbinsiu, nu rolleyes.gif

Kad pradžiugintų debiutai 4u.gif

*finy*, hi:), su antrais ir pirmais žiedais biggrin.gif
Atsakyti
Ai, Dzūkekažkaip man nelabai dukart su augalais važinėti, gal tiek to šįkart, po parodos savaitgalio laukia kelionė į Vilnių vėl pas daktarus su vaiku, taip, kad ir finansų toms kelionėms reikia. Sakau, nebent pažioplinėti atvažiuočiau - vieną kartelį...
Atsakyti
Aš gal paaukočiau visas gyvenimo santaupas lotuliukas.gif , bet bijau vairuot į Vilnių blush2.gif verysad.gif ,reikia, kad kas žinantis kelią šalia sėdėtų blush2.gif Teks autobusu važiuot paveizėt biggrin.gif
Atsakyti
Na, šturmanas aš būčiau labai blogas: nežinau, kur Vilniuje galima važiuoti, kur ne... Tik žinau, kad, sako, baisu tik pirmą kartą nuvairuoti į Vilnių ax.gif
Atsakyti
labu 4u.gif

merginos,ar ramstot kuom gėlių stiebelius žydinčius?
dideli žiedai, kažkaip svyra žemyn...
Atsakyti
Aš neremiu niekuo.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 13, 15:13)
Aš neremiu niekuo.

aišku.
ale gaila žiedelių verysad.gif
Atsakyti
O kokios veislės čia taip žiedai svyra, net įdomu pasidarė rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

dar šiek tiek jos man palinks, ir stiebelis pradeda džiūt, kaip nebegautų medžiagų per tą "linkį" g.gif
Atsakyti
noriu paklausti brangiosios sanpaulininkes.pernai pasodinaulapeli sanpaulijos ir prigijo isbujojo taip kad vien tik lapai isdygo.pasirode vienas ziedelis ir daugiau nei vieno.dabar tik pilnas vazonas lapu.ar ji zydes ar vien tik lapai augs .
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 13, 15:44)
user posted image
user posted image

dar šiek tiek jos man palinks, ir stiebelis pradeda džiūt, kaip nebegautų medžiagų per tą "linkį"  g.gif

wub.gif oj koks grozis..
Atsakyti