Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 13, 15:44)
dar šiek tiek jos man palinks, ir stiebelis pradeda džiūt, kaip nebegautų medžiagų per tą "linkį"  g.gif

Panašu į 'Aalamo Frills' g.gif Gal tikrai reikėtų paramstyti. Aš daiginamus lapus kartais paremiu tokiais spalvotais plastikiniais sumuštinių smeigtukais, jų galvutės paprastai būna suapvalintos, neaštrios.
QUOTE(half @ 2010 09 13, 16:01)
noriu paklausti brangiosios sanpaulininkes.pernai pasodinaulapeli sanpaulijos ir prigijo isbujojo taip kad vien tik lapai isdygo.pasirode vienas ziedelis ir daugiau nei vieno.dabar tik pilnas vazonas lapu.ar ji zydes ar vien tik lapai augs .

O jūs iš to lapelio išaugusius vaikučius išskirstėte po vieną?
Atsakyti
merginos, reikia jusu patarimo, kodel issiskleide žiedeliai toki surudiję, apdžiuve net nežinau kaip apibudinti.
Atsakyti
as neisskirsciau po viena tik persodinau i didesni vazona.ar reikejo iskirstyti?
Atsakyti
na va jau atsisedau rami,nes isskirsciau lapija ir is vieno vazono gavosi net trys.ot prisidaugino biggrin.gif .kad tik prigytu ir pradetu gyvendamos laisvai zydeti.laukiu laukiu.butinai pasigirsiu kaip sekesi toliau jas auginti.turiu dar viena klausimeli.turiu viena platu vazona ir i ji noriu pasodinti keliu spalvu sanpaulijas ar galiu sitaip pasodinti?ar jus kuri nors taip bandete sodinti ir ar visos tarpusavy susidraugavo o gal kuri nors numire?
Atsakyti
Aha, kai turėjau 3 neveislines: mėlyną rožinę ir baltą, susodinau baltą su rožine į vieną. Viskas baigės tuo, kad nebeskiriu kur kuri gėlė, taigi vėl išsskirsčiau, išsodinau atskirai ir laukiu kuri kokia spalva pražys. Vienu metu abi vis tiek nežydėjo, žodžiu man nepasiteisino visiškai ir nė nebežinau ko aš iš tokio susodinimo norėjau. Ir dar nepatogu buvo konkrečia gėlyte pasirūpint, nes grūdosi jos ten viena prie kitos ir t.t.

QUOTE(half @ 2010 09 13, 22:13)
as neisskirsciau po viena tik persodinau i didesni vazona.ar reikejo iskirstyti?

dar mažus vaikiukus reikia atskirt nuo motinio lapo ir tarpusavy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 rugsėjo 2010 - 22:54
4u.gif
sveikos mergaites, pagaliau ir as radau minutele pasirodyti savo ziedeliais - as visada stebiu visu gelytes ir noriu visoms padekoti uz kiekviena grazu ziedeli,kiek tupinejimo ideta, kad gelytes butu tokios grazios pas jus.
EK-SHAKHINYA
user posted image
PIRAT
user posted image
ROSIE Ruffles
user posted image
Sunkised Rose
user posted image
Svadebnij Buket
user posted image
Atsakyti
labai grazus ziedai wub.gif
as vis neprisiruosiu savu nufotkinti...kelios sanpaulytes zydi..groziuosi kasdien jomis wub.gif
Atsakyti
magnolija+saule, gražūs augaliuai. O EK-Šachinia pas jus pilnai neišsiskleidžia?
Atsakyti
Mano EK-Shakhinya tik pradejo skleistis;) Manau, kad issiskleis - paziuresim;)
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 10, 11:58)
Niekaip neatrišu kas yra, tik matau, kad yra negerai unsure.gif
Keleto beaugančių vaikučių centriniai lapai lyg apauga plaukeliais ir matosi jog stoja augimas. Vat ir nežinau ar kokią ligą turi, ar gal kokių medžiagų trūksta g.gif
user posted image

user posted image

o kokiu priemoniu imies dzūkele?as manau,kad cia kazkas per zaraza isimetus,pas mane ir tokiu kelios yra,as tai isskabiau lapelius,atauga normalus,bet galvoju gal reik kokios actaros ar dar kokios chemijos,pas mane atsirado netrukus po parodos g.gif ,gal ausrasz gali ka patart?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 13, 15:44)

kokia graži sp. wub.gif
Atsakyti
idomu ar sanpaulijos turi kazkoki ramybes perioda? kas jam budinga? gal maziau lieti reikia,netresti? g.gif
apskritai ar daznai tresiat? as vis pamirstu doh.gif
Atsakyti