Įkraunama...
Įkraunama...

Aura

Mano vyrui buvo pats gražiausias mergaitiškas vardas AURA.
Jis labai prašė, kad mergaitę pavadintumėm šiuo vardu, bet man jis mūsų pupai "nelipo", nors nieko prieš neturiu. Aš už trumpus vardus. Manau AURA turi savo aura ir tikrai retas ir gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif ,rrrxxx
Atsakyti
Kazkoks keistokas... Man tai asocijuojasi su ledais Aurum... Kazi, gal cia todel, kad nevalgius sedziu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai tikriausiai lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif , ojei dar būtum ir negėrus tai ir sultis Aurum atsimintum drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 01 12, 09:25)
O zmogaus aura bioenergetine ar kokia irgi nuo zodzio auksas  g.gif abejociau kazkodel
Man Aura, vardas panasiai kaip Karma smile.gif

O, persiprašau, kas tą bioenergetinę žmogaus aurą taip pavadino? Gal pamatė - o toji aura auksu švytėjo rolleyes.gif Tiesa, pasak kai kurių forumo "koldūnų", tai aura dar būna ir indigo. Tokia džinsinio mėlynumo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2006 01 12, 19:37)
Tai tikriausiai lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , ojei dar būtum ir negėrus tai ir sultis Aurum atsimintum drinks_cheers.gif

Aha lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turbut biggrin.gif
Atsakyti
Dar panašus vardas Aira, galvojom ir apie jį, bet paskui nusprendėm kad jis šuniui gali būti duodamas, nors skamba tai visai gražiai ax.gif
Atsakyti
Aurelijos trumpinys...kaip atskiras vardas Aura man nelabai....
Atsakyti
Man irgi rodos, kad Auromis tampa Aurelijos. Aš gal geriau vadinčiau Aurėja, o trumpinčiau Aura. Aišku reikia pažiūrėt kaip prie pavardės dera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 01 12, 07:25)
O zmogaus aura bioenergetine ar kokia irgi nuo zodzio auksas  g.gif abejociau kazkodel
Man Aura, vardas panasiai kaip Karma smile.gif

Mano irgi vardas Aura ir man jis pats graziausias ir tikrai ne kokia karma , nes tai vardas kiles is lotynisko zodzio "aurum" ir reiskia auksa.
P.S. Mamytes gal chemijos mokykloj nesimoket.
Atsakyti
nea man aura nelabai
Atsakyti
Man irgi nelabai. Trumpas ir grubokas. Nepatinka man tie vardų trumpiniai schmoll.gif
Atsakyti